Шарън Стоун и на 64 показа мегаизваяните си крака

Шарън Стоун и на 64 показа мегаизваяните си крака
Интересно Лайфстайл

Шарън Стоун и на 64 показа мегаизваяните си крака

Шарън Стоун и на 64 показа мегаизваяните си крака. Лятото все още не е свършило за Шарън Стоун и тя се наслаждава на всяка последна минута от времето си на слънце. 64-годишната актриса сподели епично селфи по бикини в Instagram, което разкрива нейните мегатонизирани коремни мускули, изваяни крака и заразителна увереност. Освен това голямата й усмивка е достатъчна, за да озари деня на всеки, независимо дали грее слънце или не.

Мафията погна българската звезда в Холивуд Мария Бакалова

Мария Бакалова е музата на световноизвестен дизайнер, облече я в рокля за 6 000 долара

Астролози: Бракът на Меган Маркъл и принц Хари е бил предопределен от звездите

„Защо винаги влизам във форма, когато лятото свърши?“, написа 64-годишната актриса в огледалното си селфи. За късмет на Шарън изваяният й корем не остана незабелязан въпреки датата в края на лятото.

Всъщност нейните последователи не можеха да се съсредоточат върху нищо друго. „Госпожо, вие винаги сте във форма за убийство“, казва един от почитателите й.

Втори фен облекчи притесненията й, като каза: „Лятото никога не свършва. Винаги има време за бикини момент!“

Що се отнася до рутинните й упражнения, „всичко, което трябва да направите, е да се движите“, казва тя пред Vogue. Шарън използва уникален подход към фитнеса, който невинаги включва посещение на фитнеса.

„Хората смятат, че трябва да ходят на фитнес и да правят 3000 паунда тегло през цялото време, но не го правите“, споделя актрисата.

Вместо това, Шарън непрекъснато се опитва да остане активна, където и да е. „Периодично през целия ден просто движа тялото си. Правя го, когато съм на снимачната площадка. Правя повдигания на краката, спускам се на земята и помпам няколко лицеви опори и планг“, казва тя за Vogue.

Това обяснява тези коремни мускули! Шарън също тренира, докато гледа телевизия. Един от любимите й инструменти за тренировка у дома е The Suzanne Somers ThighMaster. „Сложих това между краката си, докато гледам телевизия, и децата ми и всичките им приятели тийнейджъри смятат, че е забавно, и те го правят.“

Шарън се труди всеки ден, за да се увери, че дава на тялото и ума си това, от което се нуждаят, за да процъфтяват: „Трябва да се запитаме: „Допринесохме ли за телесното, психическото и духовното си здраве днес?“, споделя тя пред Vogue.

Медитацията помага с тези ежедневни проверки и Шарън се наслаждава на будистките писания от Букио Дендо Киокай, за да центрира ума си.

Шарън получи почти фатален инсулт през 2001 г. и й отне седем години, за да се възстанови. Докато говори пред Опра, Шарън каза, че е загубила „сиянието“ си през този период от живота си.

„Това е излъчване и магнетизъм, присъствие… Идва от здравето, благополучието и младостта. Мисля, че идва и от увереността в себе си“, добави тя.

Е, ясно е, че излъчването на Шарън е възстановено. Тя е здрава и щастлива както винаги! Затова с кеф Шарън Стоун и на 64 показа мегаизваяните си крака.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе