Астролози: Бракът на Меган Маркъл и принц Хари е бил предопределен от звездите

Астролози: Бракът на Меган Маркъл и принц Хари е бил предопределен от звездите
Астрология Лайфстайл

Астролози: Бракът на Меган Маркъл и принц Хари е бил предопределен от звездите

Астролози твърдят, че бракът на Меган Маркъл и принц Хари е бил предопределен от звездите и има по-голяма цел. Оказва се, че Вселената е намислила нещо, когато е направила възможна тази любовна връзка. Астрологът Рейчъл Ланг е категорична: Бракът на Меган Маркъл и принц Хари има по-голяма цел.

„Тази двойка определено беше събрана с цел“, казва Ланг. – Тъй като Плутон, планетата на трансформациите, се появява повече от няколко пъти и в двете им рождени карти херцогът и херцогинята винаги са били предопределени да бъдат екип от „агенти за промяна“, които използват влиянието си за добро.”

Бракът е отговорност, за която трябва да си готова. Не поредната прищявка

Знаци, че бракът ти е към своя край

Но бракът им невинаги е бил лесен, имайки се предвид слуховете за дворцови вражди, расистки таблоидни статии за двойката и оттеглянето от кралските им задължения, за да се преместят в Калифорния. Въпреки това, космическата съвместимост на принц Хари и Меган им помага да останат здраво стъпили на земята и да се справят дори с най-трудните предизвикателства като екип.

Ланг и професионалният астролог Лиза Стардъст продължили да анализират рождените карти на принц Хари и Меган Маркъл. Те обясняват подробно защо тази двойка е съчетана от звездите и каква роля играят планетите в техния брак.

Най-вероятно Хари първо е бил привлечен от Меган заради нейния асцендент. В техните документални серии, в които Хари и Меган описват любовната си история, херцогът очертава приликите между Меган и майка му, покойната принцеса Даяна. Всъщност, Хари вероятно първо е бил привлечен от Меган, защото тя му напомня толкова много на принцеса Ди, обяснява Стардъст. Меган има асцендент Рак, който определя как се представяте пред света и първото впечатление на хората за вас, а Даяна имаше Слънце в Рак. Когато са се срещнали за първи път, Хари вероятно е уловил Раковата енергия на Меган.

Раците са „възпитатели, които искат да дадат всичко от себе си на другите“. Хората с такъв асцендент искат да поемат тежестта на света, а също така носят голяма отговорност в желанието си да помогнат на другите да постигнат величие. Този зодиакален знак също се управлява от Луната, която в астрологията представлява майката, така че грижовната природа на Меган вероятно е накарала Хари да се „взриви“ от пръв поглед.

Слънцето внася баланс в отношенията им.

„Слънцето в хороскопа на принц Хари е в практичната, аналитична Дева, Луната му е в стабилния, заземен Телец, а асцендентът му е в Козирог“, казва Ланг. – Цялата енергия на този земен знак показва, че той може да осигури на семейството си сигурен и стабилен дом.“ Семейството е огромен приоритет за Хари – една от основните причини той и Меган да се оттеглят от кралските си задължения е да защитят децата си от британските таблоидни медии, които следят кралското семейство от години, често в тяхна вреда. Тежките земни влияния в хороскопа на Хари правят идеалното фолио за огнените качества на Меган (нейното Слънце и Меркурий са в Лъв).

„Тя е тук, за да създава, да изразява себе си и да бъде глас за промяната в света“, казва Ланг. – И принц Хари винаги е там, за да подкрепя нея и целите й. В тази връзка, от каквото единият се нуждае, другият го осигурява – обикновено без дори да иска.“

Сатурн им дава издръжливост. „Сатурн е като лепилото, което слепва една връзка“, обяснява Ланг. – И Слънцето в Лъв на Меган – представляващо егото – е идеално обърнато спрямо Сатурн на принц Хари, планетата на структурата и задълженията, в Скорпион, което придава на връзката им съдбовно качество. Когато са се срещнали, „може да са се почувствали така, сякаш се познават цял живот“, казва Ланг.

Също така за добрата връзка между двамата помага, че Сатурн на принц Хари се намира на 60 градуса от Венера на Меган, която е в Дева (това е много добро нещо в астрологията, доверие).

„Това влияние показва способността на двойката да работи заедно за обща цел и да създаде стабилност за семейството си – емоционално и финансово“, казва Ланг. – Те имат истинско уважение и любов един към друг, което им позволява да се занимават с практическите аспекти на живота, което ги прави истински партньори.“

И накрая, знакът на Марс на Меган, планетата на действието и стремежа, в Рак е в благоприятна позиция със Сатурн на принц Хари. Ланг казва, че това означава, че двойката може да поеме почти всяко предизвикателство, което се изпречи на пътя им. И след като това бъде решено, те дават приоритет на забавлението като семейство.

Венера подхранва страстта им. Венера е свързана с привличането, а това не е нещо, което ни най-малко липсва на Меган и принц Хари. Заради начина, по който Луната във Везни на Меган и Слънцето в Лъв взаимодействат с Венера във Везни на принц Хари и начина, по който Слънцето в Дева на принц Хари взаимодейства с Венера в Дева на Меган, Ланг знае, че двойката се чувства като у дома си, когато са заедно.

„В допълнение, Венера на Меган е в квадратен аспект с Марс на Хари (в Стрелец)“, посочва Ланг. – Въпреки че обикновено мислим за квадратни аспекти, означаващи напрежение, когато говорим за двете планети на връзката, този аспект означава химия. Защо? Защото това напрежение поражда страст. Вместо да ги разделят, те са мотивирани да преминат през напрежението и да се държат един за друг толкова здраво, колкото е възможно“, обобщава астроложката, която е категорична, че бракът и връзката на Меган Маркъл и принц Хари са били предопределени от звездите и имат по-голяма цел.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе