ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 22.02.2022 - вторник
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 22.02.2022 – вторник

Любовен хороскоп за 22.02.2022-вторник за всички зодии: Днес не бива да очаквате лекота във взаимоотношенията, защото са възможни досадни недоразумения и несъответствия в мненията. Едно време за такива дни възрастните хора казваха: „От трън, та на глог“. За да сведете до минимум загубите, опитайте се да гледате на проблемите философски и ако е възможно, прекарайте романтична вечер у дома.

Денят на шестте двойки: 22.02.2022 

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 22.02.2022 – вторник 

СЪВЕТ за 22.02.2022 към всяка зодия 

Вашето СЕДМИЧНО КЪСМЕТЧЕ от 21.02 до 27.02 според зодията 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 21 Февруари – 27 Февруари, 2022 

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 21 Февруари – 27 Февруари, 2022 

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. МАРТ, 2022 г. 

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за м. МАРТ, 2022 г. 

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 22 февруари: Днес, за да изпита вдъхновение и прилив на сила, Овенът просто трябва да долови възхитените погледи! Е, тъй като е трудно да се постигне това, докато седите вкъщи, звездите ви съветват да излезете на светло. На всяко парти или събитие ще се чувствате страхотно, осъзнавайки своя романтичен потенциал в общуването и новите познанства. Но без импулс отвън, той едва ли ще успеете, да преодолеете апатията и мързела днес.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 22 февруари: Днес пролетта ще пее в душата на Телеца, а пеперудите ще пърхат в стомаха! Денят го настройва в най-романтичното настроение и невъзможността да мисли за нищо друго, освен за любов и любим човек. И нека всичко да падне в ръцете на мечтателният Телец в ежедневието и работата – наистина ли е толкова важно? Чувствата, които изпитва днес, са като магия. Какво друго на този свят може да се сравни с това?

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 22 февруари: Днес е страхотен ден да експериментирате с избраника си! Ако Близнаците имат любим човек, те трябва да помислят как да го изненадат романтично. Смяна на декори, свещи, ново дантелено бельо и всякакви други приятни начини да разнообразите личния си живот са добре дошли. Ако някои от вас са все-още са свободни, днес може да имат шанс да срещнат необикновен човек, с когото няма да имат време да скучаят!

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 22 февруари: Днес Ракът едва ли ще се задоволи с лек флирт – ще се настрои за сериозна връзка! Това обаче не означава, че ще спре да флиртува, напротив: дори едно мимолетно познанство е възможно да се превърне в сериозно хоби за него. Работата е там, че денят дава на Рака голяма дълбочина на чувствата и желание да опознае събеседника си възможно най-добре. Е, след като усетите дълбока връзка с човека, как да не се влюбите в него?

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 22 февруари: Днес в любовните афери на Лъва може да се намеси доста неприятното чувство на ревност. Освен това, няма конкретни причини за това – Лъвът има достатъчно свои подозрения, фантазии и чувства. За да не се прекалява по този деликатен въпрос, звездите ви съветват, внимателно да разграничите фантазиите и страховете от реалността. Ако имате достоверни факти, това е едно. Ако нямате такива, тогава днес не си струва да обиждате любимия човек с подозрения и недоверие: той едва ли ще разбере това.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 22 февруари: Днес е експлозивен ден и ако Девата не иска да го изживее сама, трябва да прояви максимално търпение в общуването с любимия човек. Денят склонява Девата и нейният избраник към несправедливи претенции, което ще склонява към взаимни упреци. За да избегне недоразуменията, Девата не трябва да се поддава на провокации. В противен случай тя ще съжалява за невъздържаността си: днешният конфликт може да се проточи и да доведе до неприятни последици.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 22 февруари: Днес е невероятен ден, когато романтиката буквално ще витае във въздуха! Дори Везните да не са влюбени, те ще могат да го усетят с всяка клетка на тялото си. Ако имате любим човек или поне претендент за тази почетна позиция, вие просто сте длъжни да прекарате тази вечер с него. Вечеря на свещи, разходка под лунната светлина, листенца от рози на възглавницата – днес дори романтичните клишета за Везните и вашият избраник ще бъдат изпълнени с дълбок, специален смисъл.

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 22 февруари: Днес Скорпионът трябва да помисли как целите, които си е поставил, са осъществими. На първо място, това се отнася до връзката му. Може би Скорпионът вече е отделил много време и усилия, за да постигне нечия реципрочност, но това никога не се е случило? Или някои от другите му желания са просто неизпълними? Днес трябва да слезете на земята и, колкото и трудно да е, да отделите фантазията от реалността, като поставите дебела линия между тях.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 22 февруари: Днес Стрелецът ще може да постигне баланс между страстната и духовната страна на своята природа. Това ще му придаде особен чар в очите на противоположният пол! Благодарение на вътрешната хармония и баланс, Стрелецът ще намери по-лесно от обикновено да завърже романтични запознанства. В същото време днес няма да бъдете настроени за мимолетна романтика или флирт, а за намиране на истинска сродна душа.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 22 февруари: Днес Козирогът трябва да се дистанцира от хора от противоположния пол – особено тези, които твърде досадно се ровят в душата и живота му. Звездите предупреждават, че един от познатите на Козирога провокира твърде много събитията, посяга на времето му и нахлува в личното пространство. Ако не чувствате, че сте готови за връзка с този човек, днес е моментът да го уведомите за това. Или си дайте малко почивка.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 22 февруари: Днес Водолеят трябва ясно да изрази мислите си, в противен случай любимият човек може да го разбере погрешно! Разбира се, това не е страшно, но може да бъде много неприятно – особено когато става въпрос за важни съвместни въпроси. Казвайки нещо, вие трябва по всякакъв начин да избягвате двусмислието в думите. И вземете предвид факта, че днешният ден не допринася за взаимното разбирателство между партньорите.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 22 февруари: Днес, във връзка с любимия човек, Рибите може да се държат малко егоистично! А защо не, особено ако избраницата ви демонстрира това качество редовно? Звездите ви съветват, да се отпуснете и да посветите този ден на себе си – вашите прищевки, фантазии, малки капризи. Релаксираща вана, фитнес, спа, добро пазаруване… И колкото се може повече романтика за десерт! Сателитът „Риби“ определено ще долови последния елемент в този списък.

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе