СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 21 Февруари – 27 Февруари, 2022

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 21 Февруари – 27 Февруари, 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 21 Февруари – 27 Февруари, 2022

Вашето СЕДМИЧНО КЪСМЕТЧЕ от 21.02 до 27.02 според зодията 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 21 Февруари – 27 Февруари, 2022 

ОВЕН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 21 Февруари – 27 Февруари, 2022: Тази седмица трябва да очаквате всякакви романтични изненади. Това може да бъде романтична среща със стар приятел, флирт с колега от работата или флирт с напълно непозната личност. Тази седмица сте склонни да проявявате внезапни изблици на ярки чувства. Само не си губете ума. Би било по-добре, ако вече можехте, да изберете партньор в живота и да се настроите за сериозна връзка с него. В крайна сметка, важни са не само силните чувства, но и емоционалните.

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец, 21 Февруари – 27 Февруари, 2022: Както всички знаят, няма лесни начини да получите любов. Е, това не важи за тази седмица. Ще имате неочакван късмет, ще можете да постигнете много, и то с прости, но изпитани методи: сладкиши, цветя, романтични срещи, ресторант. И ще има не само много романтика, но и ефективен резултат. Струва си да се възползвате от това. Ще имате много ярки емоции, ще изпитате силно влечение към противоположния пол. Явно много ще се харесате, ще можете да създадете добро впечатление за себе си, ще бъдете доволни от вашата компания. Ще си прекарате страхотно тази седмица.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци, 21 Февруари – 27 Февруари, 2022:  Искате свобода тази седмица. И дори ако партньорът ви се опита да ви ограничи малко, вие веднага ще искате да пренаредите отношенията с него. И, ако той все още не споделя вашите интереси, тогава вашите отношения са очевидно нестабилни. Не избягвайте новите познанства в животът ви. Обичате да флиртувате, защото ви е приятно. Но за нещо сериозно не може да става дума. Звездите препоръчват да се поддържате в добра физическа форма. И това не е за да впечатлите хубаво момиче, а за да се чувствате добре през тази седмица. Освен това момичетата обичат не само красиви мъже, но и уравновесени. Ако имате партньор в животът си, тогава се радвайте един на друг.

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак, 21 Февруари – 27 Февруари, 2022: Ще искате да се самоусъвършенствате. Всичко, което ще ви интересува тази седмица, са вашите лични дела. Отделете малко време на външния си вид и след това дълго време ще решавате работните си дела. Просто няма да имате достатъчно време за лични отношения. И ако случайно имате интимност с любим човек, то това е само, защото не изисква внимание към себе си. Тази седмица ще бъдете много весели, ще имате много креативни идеи и планове. В петък може да се окажете около обсебващи фенове. Вие, разбира се, няма да изградите никаква романтична връзка с нито един от тях, но това ще ласкае вашата гордост. Но в събота ще имате свободно време, поканете красиво момиче на среща, няма да останете разочаровани.

ЛЪВ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв, 21 Февруари – 27 Февруари, 2022: Тази седмица ще бъдете затрупани от притеснения за различни неща. Ще ви се стори, че изглеждате зле, тогава ще се държите доста несигурно. Започнете да мислите за това как хората около вас ви възприемат. Незаменимо нещо тази седмица ще бъде подкрепата на любимият ви човек. А най-добрата атмосфера за лично общуване е светската почивка. От четвъртък до събота ще имате много работа, така че с вашата сродна половинка ще се виждате на пресекулки.

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева, 21 Февруари – 27 Февруари, 2022:  Тази седмица ще бъдете загрижени за интимната страна на отношенията ви. Ще бъде свързана с нов романс. Ще поставите партньора си пред избор – или връзката отива към интимност, или – към промяна. Тази седмица на първо място ще бъде темата за интимността. Може би ще подозирате партньора си в нещо, потърсете „скелети в килера“. Само, че всичко ще се окаже безполезно. Вашият партньор няма тайни и ако има нещо подобно, най-вероятно е нещо напълно безобидно.

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни, 21 Февруари – 27 Февруари, 2022: Невъзможно е тази седмица да наречете връзката си стабилна и силна. Скоро отношенията ви ще се променят към по-различното. В животът ви ще се появи човек, с когото ще започнете спонтанен романс. Най-вероятно няма да продължи много дълго. И независимо, дали човек е необвързан или обвързан, той може да е склонен към нови връзки. Но звездите не препоръчват да бързате с това начинание. Първо трябва да опознаете добре човека.

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион, 21 Февруари – 27 Февруари, 2022:  Не бива да се страхувате от проблемите в личен план. Късметът ще ви се усмихне, а човек от противоположния пол ще се интересува от вас. Всъщност тази седмица ще имате уникален шанс да срещнете съдбата си. Човекът, когото срещнете по пътя, ще промени напълно живота ви. Но ако нямате нужда от тези промени и всичко ви подхожда в личния ви живот, тогава просто останете вкъщи. Не се карайте за дреболии, особено в сряда и четвъртък. В отношенията всичко ще бъде спокойно. Ще бъдете изпълнени със смелост и решителност, така че ще сте готови да предприемете сериозни действия.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец, 21 Февруари – 27 Февруари, 2022: Ще бъдете привлекателни и очарователни. Може би затова минувачите ще хвърлят погледи към вас. Ще бъдете активни в любовта. В началото на седмицата ще бъде много полезно, но в края ще е по-добре да насочите вниманието си към нещо друго. През делничните дни ще можете да изненадате партньора си с някаква неочаквана изненада. Той ще бъде много доволен, че нещо се прави специално за него. Опитайте се да прекарате уикенда с половинката си. Можете, например, да излезете извън града. Вие сте този, който трябва да поеме инициативата във взаимоотношенията. Но основното тук е да не прекалявате и да се контролирате. Бъдете мъдри и нищо няма да застраши връзката ви. Само с положителна нагласа си струва да се надявате на късмет.

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог, 21 Февруари – 27 Февруари, 2022: Личният ви живот ще се промени драстично. Това, което наричахте установена връзка, ще бъде обърнато с главата надолу. Вашият любим човек ще ви изненада с плановете си и някои други действия. Свободните мъже ще флиртуват и ще излизат на срещи. Е, малко вероятно е това да се нарече влюбване, това е просто начин да се забавлявате. Ще имате контакт с много привлекателен човек. Преди да се забъркате сериозно с човек от противоположния пол, трябва време да се опознаете добре. Очаквайте неочаквани събития в началото на седмицата. А най-приятните моменти от връзката – в петък.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей, 21 Февруари – 27 Февруари, 2022: Очаква ви много ярък епизод от живота, който ще бъде свързан с успешна среща или интересно познанство. Тази седмица със сигурност няма да скучаете. Много хора от противоположния пол, ще търсят вашето внимание. Наистина ще има много срещи и нови запознанства. Но най-идеалният ден за среща, би бил неделя. Тази седмица ще възобновите връзката с бивша приятелка или ще започнете нов романс. Във всеки случай късметът на любовта ще бъде на ваша страна. Почти всички делнични дни ще се срещате с любимия си вечер.

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби, 21 Февруари – 27 Февруари, 2022: Тази седмица вие и вашият партньор ще бъдете заети със себе си. Все пак трябва да чуете поне малко любимия. Влезте в неговата позиция, умеете да преговаряте с него. Може да има дребни недоразумения, но бързо ще ги уредите. В четвъртък и петък ще бъдете спокойни и уравновесени, което означава, че няма да имате повод за спречквания. В събота ще имате възможност да опознаете по-добре своя любим човек, ще ви се разкрият някои нови тайни.

Tagged , , , , , ,
на горе