Той се чувства виновен, че те е наранил – как да разбереш
Любов и партньорство

Той се чувства виновен, че те е наранил – как да разбереш

Скъсали ли си наскоро с половинката си, защото той е направила нещо, което те е наранило толкова много? Ами ако той наистина съжалява за всичко, което е направил? Било го приела обратно? Всеки прави грешка, тъй като никой не е съвършен.Важното е човекът да е готов да признае провалите си и да се извини за тях.Ако видите, че бившият ви наистина се разкайва и е готова да се промени, няма да е слабост да му дадете втори шанс.И независимо дали ще се съберете отново или не, освобождаването на прошката ще помогне и на двама ви да продължите напред.

И така, как бихте разбрали дали бившата ви половинка наистина се разкайва?

 

Ето и какви са признаците, че той най-накрая се чувства виновен, че те е наранил

 

Той се извинява за грешката си отново и отново.

Един от ясните признаци, че той се чувства виновен и се разкайва за това, което е направил, са неговите безкрайни извинения. Дори и да си му казвала много пъти, че вече си му простила, той продължава да ти казва колко съжалява за случилото се.

Продължава да се самообвинява за провала на връзката ви.

Друг признак, че той изпитва вина, че те е наранил, е признаването на грешката, която е разрушила връзката ви. Това се характеризира с отвращение към себе си и постоянно искане на прошка. Освен това вероятно никога няма да чуеш как те обвинява пред другите, защото той е убеден, че раздялата е изцяло негова вина.

Той все още страда заради случилото се.

И представителите на силния пол понякога се поддават на емоциите си. Колко време сте разделени? Ако са минали много месеци и други ти казват, че той все още се разстройва, когато някой заговори за теб, това е знак, че той е нещастен, тъй като те е наранил.

Изпуска контрола от живота си.

Получавала ли си съобщения от приятели, че бившият ти посещава барове почти всяка вечер, откакто се разделихте? Или си чула, че наскоро е бил уволнен от работа, защото не се е справял добре? Това са признаци, че бившата ви половинка изпитва затруднения да продължи напред след раздялата ви.

Неговите приятели не спират да му ходатайстват.

Ако неговите приятели продължават да те тормозят да му дадеш шанс или поне да поговорите с него, считайте това за знак, че той е нещастен заради това, което е направил. Ако той не се чувства виновен, че те е наранил, неговите приятели няма да видят нуждата да общуват с теб, освен ако не сте в обща компания.

Той е по-добър с теб от обикновено.

Да кажем, че ти и бившият ти все още говорите помежду си. Ако не сте прекъснали комуникацията, очаквайте той да положи повече усилия, за да се реваншира за стореното. Част от това би било да бъде по-мил от преди, тъй като знае, че ти е причинил нещо ужасно.

Прави много неща, за да се почувстваш по-добре.

Изненадва ли те с подаръци напоследък? Появява ли се на работа, за да те покани на обяд? Тези действия могат да ти кажат, че той признава, че е направил лошо и иска да се реваншира по всякакъв възможен начин.

Опитва да те спечели обратно.

Повечето мъже, които са се разделили с половинките си, не биха започнали опити за помирение.Въпреки това, ако бившият ви иска да се събере отново с теб и каже, че ще направи всичко, за да спечели отново доверието ти, това означава, че наистина се чувства виновен, че е разбила сърцето ти. Ето защо той е готова да намали гордостта си и да удвои усилията да покаже любовта си.

Той прави нещата, които не би направил за теб преди.

В тази връзка бившият ти ще започне да прави нещата, които не би правил преди, само за да ти се хареса. Например, той вероятно мрази любимия ти сериал, но сега би предложил да го гледате заедно.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе