уникален дар
Астрология

Какъв е уникалният дар на всяка зодия

 

Всички знаци на зодиака имат уникален дар. Прочетете и разберете какъв е вашият скрит духовен талант!

 

Овен

Вие сте много прями в отношението си към живота като цяло и към духовния свят в частност. Вие също сте абсолютно уверени в своите убеждения, въпреки че прекомерното самочувствие се отразява негативно на психологическото ви развитие и повишава нивото на арогантност.

Вашият уникален дар: дарбата на прозорливостта. Винаги се чудите как Овенът успява да научава информация по-бързо от другите. Е, сега имате отговора!

Телец

Бавно, но сигурно се движите по пътя на своето духовно развитие. Вие сте внимателни и знаете как да се предпазите от всякакви атаки на другите. Тъй като сте много уравновесен и реалистичен, вашата вътрешна доброта ви помага да извършвате необходимата духовна работа. Желанието ви да учите ви дава предимство в много духовни дисциплини.

Вашият уникален дар: парапсихология – държането на физически обект в ръка ви помага да опознаете света около вас по-подробно.

Близнаци

Любовта на Близнаците към общуването няма граници. Трудно ви е да си откажете възможността да дадете съвет на някого. Но постоянното объркване на мислите може да се превърне в пречка за откриването на вашата духовна дарба. Не забравяйте, че в общуването с другите е много важно да имате ясни граници.

Вашият уникален подарък : вие сте истински медиум. По-лесно ви е да общувате с духове, отколкото с живи хора.

Рак

Вие сте чувствителни и благоразумни и страховете ви пречат на нормалната комуникация. Вашата състрадателна природа е вашата положителна черта на личността. Достатъчно умни сте, за да забележите навреме, ако някой си играе с вас.

Вашият уникален подарък: карти таро. Вие сте изключително надарен човек, който може интуитивно да чете изображения и символи.

Лъв

Наслаждавате се на вниманието на непознати и харесвате усещането за популярност, което ви дават вашите телепатични способности. Желанието ви да помагате на други хора се предава незабавно в духовния свят, така че ако се научите да държите егото си под контрол, тогава ще се научите да правите чудеса.

Вашият уникален дар: вие сте екстрасенс и ви е особено приятно да общувате с хора от миналото.

 

 

Дева

Вие се различавате от другите знаци по големия си потенциал и силна духовна страна, но неувереността в себе си и двусмисленото отношение към вашата духовност могат да ви спрат. Като методичен и организиран човек, вие бързо преодолявате всякакви трудности, като същевременно придобивате ценни знания.

Вашият уникален подарък: астрология. Колкото и малки да са детайлите, все пак можете да ги комбинирате в едно цяло, за да помогнете на човек в нужда.

Везни

Трудно ви е да се научите да приемате духовната енергия, която идва при вас. Страхувате се, че няма да можете да я интерпретирате правилно. Бъдете смели и приемете себе си. По правило всичко, което смятате за абсолютен продукт на вашето въображение, в действителност е портал към духовното измерение. Спрете да го отричате и преминете през него.

Вашият уникален дар: Вие сте родени да овладеете изкуството на тай чи или всяка друга форма на медитация в действие. Вие бързо и ловко установявате връзка с духовната енергия.

 

Скорпион

Вие сте роден мистик. Имате огромен потенциал и разбиране за духовност, окултизъм и неща, свързани с мистицизма и неизвестното. Обичате да се задълбочавате в изучаването на тези теми, така че всички Скорпиони са склонни да бъдат фенове на духовния свят и всичко свързано с него.

Вашият уникален дар: телепатия. Всеки човек би искал да може да чете мислите на други хора, а някои дори мечтаят да се научат как да ги манипулират. Можете да направите както първото, така и второто.

Стрелец

Все още се съмнявате дали вярвате в свръхестественото, но в същото време приемате факта, че в света има някаква висша сила. Внезапни или драматични събития в живота ви ви изпълват с духовна енергия и в резултат на това разбирате, че в кризисни ситуации проявявате повече креативност и се свързвате с тези духовни енергийни потоци.

Вашият уникален подарък: астрално пътуване. Можете да отидете навсякъде, без да напускате удобното си легло или стол.

 

Козирог

Вие се отнасяте много сериозно към духовния свят и затова сте вбесени от хора, които не споделят вашето мнение. Вие сте истински традиционалист – привличат ви древните ритуали на духовна връзка, докато новите ритуали ви предизвикват само подозрение и нетърпимост.

Вашият уникален дар: Вие сте надарени със способността да четете руни, като ги тълкувате по свой собствен начин.

Водолей

Разбирате, че има някаква висша сила на този свят, но не сте сигурни каква точно е тази сила. Имате нужда от логично обяснение за феномена духовност и сте разочаровани, защото не можете да го намерите. В много аспекти от живота си вие сте проактивен като духовен канал за други същества.

Вашият уникален дар: действате като канал за духовна комуникация за други същества – всички те могат да общуват с вас чрез вашето съзнание.

Риби

Като истински емпат, вие позволявате на духовните вибрации на другите да преминават през вас и сте най-чувствителните сред всички знаци на зодиака. Трябва обаче да сдържате емоциите си, в противен случай ще започнете да бъркате духовната енергия с реалния свят.

Вашият уникален дар: вие сте екстрасенс, способен да усеща чужда болка, емоции и психологическо състояние.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе