Как да почистите аурата си и да се отървете от негативната енергия

Как да почистите аурата си и да се отървете от негативната енергия
Интересно

Как да почистите аурата си и да се отървете от негативната енергия

 

Чувствате ли се тъжен, негативен, унил? Това може би са сигнали, които тялото ви ви изпраща и алармира, че аурата ви е замърсена от натрупана негативна енергия. Време е да направите нещо за себе си и да почистите негативната аура около себе си. Повдигнете вибрациите си, влезте в ритъма, като направите изброените по-долу 5 неща у дома. Не е нужно да се съобразявате с ден, час или място, така че – направете го в удобно за вас време.

 

  1. Ето как да почистите аурата си от негативната енергия

  2. Медитация

 

Ежедневната медитация за няколко минути винаги е много полезна. Нямате нужда от друг човек, който да ви помага, има достатъчно информация как можете сами да направите първите стъпки и постепенно да задълбочавате практиката си. Когато се чувствате отслабени и изгубени, медитирайте, защото това помага в борбата с негативните енергии и почиства аурата ви. Освен това – до голяма степен успокоява.

 

  1. Ароматен дим от билки

 

В случая най-важното е, че е нужно не просто да вземете каквато е да е билка, а трябва да  зпалите и вдишате аромата на сухи билки. Днес в мрежата има много билки, които помагат да изчистите аурата си. Когато изгаряте тези ароматни билки, те изпускат лечебния си пречистващ дим, който от своя страна повишава настроението ви. Той също така работи върху вибрациите в дома ви и ви кара да се чувствате позитивни.

 

 

  1. Използвайте сол

 

Използвайте най-обикновена готварска сол, за да стерилизирате всичко с лоши вибрации. Поръсете малко сол в ъглите на стаята си, малко върху килима или дори разтворете малко във вода и след това с помощта на пулвелизатор поръсете тази смес във въздуха около вас.

 

  1. Използвайте цветя

 

Ако не сте алергични към тях, тогава поставете цветя навсякъде в къщи – в стаите, в банята, в коридорите, стълбите или терасите, ако можете. Ароматът и гледката на красиви цветя винаги прави чудеса с аурата и те карат да се чувстваш позитивно.

 

Йога

 

Йогата е един от доказаните начини да се отървете от негативната енергия, свързвайки се с душата си и освобождавайки съзнанието си. Бавните движения, концентрацията върху диханието и поредицата от движения само за половин час на ден ви дават вътрешен баланс и позитивна вибрация. Така че – извадете постелката за йога и практикувайте йога у дома всеки ден. Това ви отпуска и вие получавате време за себе си. Докато практикувате, не мислете за нищо негативно. Мислете за всички щастливи неща и би било най-добре, ако можете да изпразните ума си и просто да сте там в момента и да мислите само за движенията, които правите.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе