Наоми Кембъл насърчи своите приятели да имат деца „Не се колебайте“

Наоми Кембъл насърчи своите приятели да имат деца „Не се колебайте“
Лайфстайл

Наоми Кембъл насърчи своите приятели да имат деца „Не се колебайте“

Наоми Кембъл стана за първи път майка на 50 години през май месец миналата година.

Моделът не съжалява, че е родила на тази възраст, дори съветва своите приятели да последват примера ѝ.

Списание Vogue е единственото, което успя да убеди красивата Наоми да покаже дъщеричката си и да сподели подробности около бременността и раждането.

Не е ясно кой е бащата на детето, но Кембъл отказва да говори по тази тема. За нея тя е твърде деликатна и не желае да се навлиза толкова в личния ѝ живот. Смята, че това не засяга хората и няма намерения да разкрива таткото на това прекрасно същество.

Супермоделът, който вече е на 51, се появи на корицата на мартенския брой на британския Vogue заедно с 9-месечната си дъщеря и разкри пред списанието дългогодишното си желание да има бебе, пише People.

„Винаги съм знаела, че един ден ще бъда майка, но това е най-голямата радост, която можех да си представя. Имам късмет, че я имам и знам това“, каза тя.

Наоми Кембъл насърчи своите приятели да имат деца „Не се колебайте“

Кембъл обясни, че има ново „напълно безкористно“ отношениекъм майчинството и няма проблем с 50-годишната разлика във възрастта между нея и дъщеря ѝ, дори признава, че насърчава по-големите си приятели също да имат бебета, пише списанието.

Наоми Кембъл показа дъщеря и каза „Тя не е осиновена – тя е мое дете“, пред британския Vogue, споделяйки също, че малко хора са знаели за бременността ѝ.

„Мога да изброя на пръстите на едната си ръка броя на хората, които знаеха, че очаквам дете“, споделя тя. „Но тя е най-голямата благословия, която бих могла да си представя. Това е най-доброто нещо, което съм правила“, добави още моделът.

Супермоделът и актриса първоначално се довери на социалните мрежи, също като свои колежки и реши да сподели новината в профила си в Инстаграм, публикувайки сладка снимка на ръката си, която държи краченцата на бебето.

Тя умили всички с надписа под снимката, който гласеше: „Прекрасната малка благословия ме избра да бъда нейна майка. Толкова съм горда да имам тази нежна душа в живота си, че няма думи, които да опишат връзката, която сега споделям с теб, мой ангел. Няма по-велика любов от тази“.

Кембъл обмисля да има и второ дете, тъй като майчинството много ѝ допада.

Наоми Кембъл насърчи своите приятели да имат деца „Не се колебайте“

Когато ѝ задават въпроса коя е  най-голямата изненада за нея откакто е станала нова майка, тя без да се замисли отговаря: „Това, че дъщеря ми е на първо място в живота ми. Всичко, което правя, го правя за нея – това е. Толкова е напълно безкористно, нали?“

Tagged , , , , , , , ,
на горе