Денят на шестте двойки: 22.02.2022
Астрология Интересно

Денят на шестте двойки: 22.02.2022

На прага сме на мистичната и единствена за века дата, 22.02.2022 г., или т.нар. ден на шестте двойки. В този ден вълшебният Портал на неограничените възможностите ще се отвори.

Уникалната дата – 22.02.2022 е свързана с редица мистични предсказания, които се базират на нумерологията.

Езотериците твърдят, че шестте двойки (22.02.2022), отразени в огледало, на енергийно ниво отварят канали за сбъдване съкровени желания. Това е уникална възможност, която не бива да се пропуска.

Каква е връзката на магическата дата с нумерологията?

Как да се възползвате от отварянето на „вълшебният“ портал?

Астрологичните характеристики на огледалната дата през февруари вещаят, че тези, които отдавна се стремят към промени в живота си, са готови да поемат рискове и да заложат всичко на карта. Време е за действие. Важно е да не търсите ползи, а да се концентрирате върху нуждите на душата.

Числото „2“ в нумерологията:

– Двойката символизира, две души, които са обединени в едни и същи стремежи. Две мнения, вземащи едно решение, две събития с едновременно въздействие върху нещо значимо и ново;

– Числото е символ на двойствеността. Това означава, че във всяко действие и във всяка мисъл винаги има място, както за „плюсове”, така и за „минуси”;

– Символизира симетрията, огледален образ, еднаквост, постоянство, стабилност и красота.

Е, помислите само как силата и енергията на тези невероятни характеристики са ускорени шест пъти повече?

Най-напред, това може да се счита, като начало на промените в световен мащаб.

Бъдещето като огледален образ ще поеме целият този натрупан опит, знания, чувства, умения и ценности.

В нумерологията датата 22.02.2022 г. не е еднозначна, може да бъде, както положителна, така и отрицателна. В зависимост от естеството на енергийният поток, който изпълва деня. Това означава, че бъдещето на хората, които винаги действат мило, искрено и се стремят да помагат на други хора, по волята на Вселената, ще бъде щастливо. А, за съжаление, бъдещето на онзи човек, който вижда света в черни окраски, няма да стане по-добро.

Как да се възползвате от отварянето на „вълшебният“ портал – 22.02.2022 г.?

Искате да смените професията си, но не успявате…

Искате да се измъкнете от токсична връзка…

Искате да заявете любовта си към някого…

Искате да се завърнете към корените си…

Искате да започнете всичко от начало…

На днешната магическа дата порталът на неограничените възможности ще направи всичко напълно възможно и постижимо. Разбира се, че това няма да се случи на секундата, но е важно да започнете и да се концентрирате. Така ще задействате процесът.

От съществена важност е, използвайки тази уникална възможност, да не мислите за празни мечти и фантазии, а да се опитате да структурирате живота си.

Вещите лица препоръчват веднага след събуждане да си представите, че стоите пред огромна порта. Отделете време, огледайте се, колкото по-добре можете да визуализирате детайлите, толкова по-успешно ще бъде „посещението в портала на безкрайните възможности“.

Визуализирайте как портата бавно се отваря. След това си представете, че заветното ви желание се е сбъднало и се концентрирате върху усещанията от това. Ако усещате тялото си леко или топло, а настроението е спокойно или изпитвате радостна тръпка, всичко върви, както трябва.

Можете да изречете желанието си на глас, така че да „остане“, да се „запише“ в портала и от този момент нататък, времевите линии да се подредят по такъв начин, че желанието ви да се сбъдне.

Астрологичната дата 22.02.2022 г. е отлична за духовни практики, за медитация, за получаване на знание.

Енергията на шестте двойки ще засегне сферата на финансите, здравето и кариерният растеж.

Който се довери напълно на интуицията си и е свикнал да разчита на нея, ще получи повече от един Вселенски знак. Той ще може да се справи с онези задачи, които са му се стрували невъзможни за изпълнение.

Можете да подсилите още-повече желанието си, ако го направите точно в 22:22 ч., местно време.

Денят на шестте двойки: 22.02.2022

В момент трябва имате на разположение лист хартия, червена химикалка, свещ и дребен предмет. Запалете свещта и напишете желаното си – в текста не използвайте частицата за отрицание „не“, защото така ще изпратите във Вселената вибрацията на тази думичка. След това кажете желанието си на глас.

И все-пак, основното нещо е силно да вярвате и всичко ще ви се сбъдне!

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе