Трите зодии, които през 2022 г. имат повече нужда от свобода, отколкото от любов

Трите зодии, които през 2022 г. имат повече нужда от свобода, отколкото от любов
Астрология Любов и партньорство

Трите зодии, които през 2022 г. имат повече нужда от свобода, отколкото от любов

Любовта е най-магичното и чувство на този свят, като всеки иска да я има в живота си. 2022 обаче ще бъде година, в която за някои хора тя няма да е толкова голям приоритет. Това ще важи най-вече за представителите на три зодии – Овен, Стрелец и Водолей. През следващите месеци те ще имат нужда да натиснат спирачката и да преосмислят добре всичко, което се случва в живота им. Това е период, в който те ще имат повече нужда от свобода, отколкото от партньор до себе си.

 

Ето и от какво е продиктувано това

 

Овен – преживяване на духовен катарзис.

Процесът на духовно израстване вече е започнал при тези от вас, които наскоро са преживели раздяла. Когато започнете все повече и повече да свиквате да бъдете сами, ще стигнете до заключението, че това не е нещо страшно и дори наистина започва да харесва. Ще придобиете още повече увереност и ще започнете да се чувствате така, сякаш можете разрешите всеки проблем в живота си и сами, ако е необходимо. Преди сте се плашели от самотата, но вече усещате, че сте на точното място в този етап от живота си. Вече не гледате на бъдещето като една голяма бъркотия, щом няма човек до вас. Виждате надежда и дори знаете, че сте готови и за нова любов, но в сегашната си ситуация знаете, че сте щастливи и предпочитате да избегнете стрелите на Купидон поне още малко.

Стрелец – удоволствие от свободата.

Както обичате да се хвърляте в лудия водовъртеж, който е любовта и романтиката, вие винаги приемате раздялата със смесени чувства. Обикновено изпитвате вина, когато скъсате с някого, но в същото време тайно сте доволни, защото това отново ви дава свободата и се наслаждавате на този процес. През 2022 г. звездите подкрепят желанието ви да искате да сте необвързани. Вие не обичате да действате в някакви рамки, а сте непринуден играч, който се наслаждава на свободата си толкова, колкото и на партньорствата си. Ето защо не можете да разберете приятелите си, които страдаха, че са сами на Свети Валентин, защото за вас това, че сте необвързан не намалява по никакъв начин удоволствието от празника.

Водолей – избор между независимостта и партньорството.

През тази година ще имате възможност да осмислите, че пътят, по който сте поели, може да не е правилният за вас. И този път вероятно включва интересен човек или по-скоро романтичен партньор. Да, било е хубаво и не бихте го заменили с нищо, но вътрешно знаете, че нямате бъдеще с този човек, по една или друга причина. Това, което наистина ви харесва най-много на този свят, е да избирате кой е подходящ за вас, когато смятате, че е правилно да изберете. Ако не искате да имате половинка, нищо няма да ви попречи да изберете независимостта пред партньорството. Защо да се притеснявате да правите това, което другите очакват от вас, когато можете да го направите по своя начин?

Дори и да нямате човек до себе си, наслаждавайте се на свободата си и не се притеснявайте за любовта. Тя ще дойде, когато дори не я очаквате, а може би вече е при вас, просто още не го знаете.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе