Най-често срещаните грешки в облеклото на първа среща
Любов и партньорство Мода

Най-често срещаните грешки в облеклото на първа среща

Първата среща с някого е особено вълнуваща за всеки, кат това носи трепет, еуфория и дори малко загадъчност. В стремежа си всичко да мине перфектно обаче, понякога правим доста грешки, които в действителност може лесно да избегнем. Това важи и до голяма степен за дрехите и аксесоарите, които носим, за да впечатлим човека отсреща. Ето и най-често срещаните грешки, които трябва да избягвате при избора на тоалет за първа среща.

Обличането на бяла риза.

Една свежа бяла риза или блуза може да накара много от нас да се чувстват най-добре. Тези дрехи обаче много лесно се цапат и могат да създадат ненужен стрес при първа среща. Избягвайте всичко, което е „придирчиво“ или трудно за поддържане на чистота. Например едно петно от сос върху бялата дреха могат да ви накарате да се чувствате неспокойни до края на вечерта, дори и човекът отсреща да не се впечатли от това и да го приеме с усмивка.

Носенето на неудобни дрехи и обувки.

Много е важно да носите нещо, което ви е удобно и ви кара да се чувствате спокойни в него. Свободните презрамки на потник, панталоните, които са твърде тесни, или полата, която е склонна да се вее от вятъра, също могат да бъдат елементи, от които да стоите далеч. Освен това замислете се дали да обуете любимите си високи токчета, без значение колко модерни са те. Трябва да можете да се съсредоточите върху своята увереност и човека отсреща, а не върху това силно ви болят краката. Да не говорим за факта, че ако срещата върви добре, може да искате да се разходите след това – и няма да искате да я отменяте поради това, че не можете да стъпвате.

Разсейващо облекло.

Страхотното облекло за първа среща трябва да говори по-малко за последните модни тенденции и повече за вас. Поради това е добре да избягвате прекалено ярки цветове, шарки, големи ръкави и прекалено много волани. Лесен начин да проверите това е, като се погледнете в огледалото. Ако първото нещо, което привлича вниманието ви, е вашето облекло, тогава трябва да го опростите.

Какво непременно трябва да имате на първа среща?

Сега, когато знаете какво да не носите на първа среща, има определен артикул, който винаги трябва да е с вас. Носете нещо, което говори малко за вашата личност и може би дори да бъде тема за начало на разговор. Това може да бъде интересно бижу или друг аксесоар като ключодържател, който сте си взели за спомен от любимо място например.

Това също така ще ви помогне да се почувствате уверени, знаейки, че сте носили артикул, който ви кара да вярвате в собствените си способности и да ви дава спокойствие. С други думи, вие сте една крачка по-близо до това да бъде последната ви първа среща.

И накрая още един съвет – не се опитвайте да се преструвате на някого, когото не сте, само за да впечатлите човека отсреща. Дори и отношенията ви да се задълбочат, рано или късно той ще разбере истината. Освен това не мислете, че само вие сте притеснени и нервни дали срещата ще мине добре. Той също вероятно се вълнува и се притеснява да не се изложи пред вас.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе