ЛЮБОВЕН хороскоп за 2 август 2022 (вторник)

любовен хороскоп за 8 август 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 2 август 2022 (вторник)

Любовен хороскоп за 2 август 2022: Хороскопът предупреждава: Внимавайте, в този ден, защото е много лесно да се скарате с любимия човек. Факт е, че днес има тенденция към искреност, понякога преминаваща всякакви граници – може внезапно да ви се прииска да разкриете цялата истина. В този случай има само един съвет: ако решите да критикувате, не забравяйте да си подбирате внимателно думите. Само така денят обещава да бъде просто прекрасен, поради повишената игривост и яркост на емоциите.

Какво ще ни поднесат звездите, според днешният любовен хороскоп за 2 август 2022

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg 

ДНЕВЕН хороскоп за 2 август 2022 (вторник)

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП 1 август – 7 август 2022

Хороскоп за АВГУСТ 2022

Любовен хороскоп АВГУСТ 2022

Погледнете НОСА на МЪЖА! Какъв е вашият партньор? Вижте най-точните описания…

Ванга, мъдрият „глас“, който ни завеща, че злото ще бъде победено само с добро

Молитви към Свети Пророк Илия

„Чашки“ от тиквички

Класическа салата „Мимоза“

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 2 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Звездите днес решиха малко да се пошегуват с вас, Овни. Ще ви подхвърлят детективска история, вместо опияняваща страст. Но това не трябва да ви разстройва. В този ден вие ще се потопите в света на пъзелите и тайните с удоволствие, решавайки загадки със страст. Насладете се на този ден, като играете ролята на опитен детектив. „Разследвайте“ мотивите и действията на човекът, който ви интересува, разучавайки тайната предистория на действията и събитията. В крайна сметка обаче, все пак ще трябва да решите чии аргументи са по-важни – тези на разумът, или тези на сърцето?

Любовен хороскоп за 2 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 2 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Звездите на хороскопа предупреждават: днес, 2 август, Телците ще бъдат изправени пред труден избор! Когато сърцето е пълно с противоречиви чувства, е трудно да се вземат добре обмислени решения, но в този ден е препоръчително да го направите. Денят дава възможност за обмислен анализ, така че взетите днес решения имат всички шансове да бъдат правилните. Ако възникнат въпроси относно отношенията с любимият човек или процеса на намиране на избраник, днес вие ще успеете, да разберете къде грешите и как да постъпите.

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 2 август 2022 (вторник)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Близнаци, колкото и да ви се иска днес, да докажете правотата си и да затвърдите независимостта на преценката, днес ще трябва да търсите компромиси и дори да отстъпите на места. В противен случай, хороскопът предупреждава: безобидна словесна престрелка в този ден може да доведе до продължителна разправия, от която и двамата ще страдате излишно. Вместо да ругаете, опитайте да направите нещо различно – прегърнете любимия човек и му кажете колко много го обичате. Днес можете да постигнете много повече с нежни думи, отколкото с яростни доказателства за вашата правота и невинност.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 2 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Днес Раците, любители на светските събития, да очакват истински подарък! Театър, кино, парти или художествена изложба – всяко забавление извън дома носи положителна промяна в личния ви живот. Тези от вас, които са в търсене на своята любов, този ден ще ви даде прекрасна възможност. Ще си прекарате не само добре, а и ще се забавлявате. Ще придобиете нови знания за духовната любов, ще общувате с интересни хора и ще осъществите приятно запознанство. И може би днес, когато се срещнете с някого, мотивът на любовта ще прозвучи в сърцето ви …

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 2 август 2022 (вторник)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Любовта се случва не само от пръв поглед, но и от втори и дори от трети! Лъвове, ще имате възможност сами да се убедите в това днес. Погледнете някой човек от обкръжението си с други очи. Може би е време да станете по-близки с някого, отколкото просто приятели? И дори ако връзката не доведе до пълноценна романтика с продължение, хороскопът обещава: ще се заредите с вълшебен емоционален заряд. В този ден смело флиртувайте, бъдете безгрижни и весели и със сигурност ще очаровате този, който харесвате!

Любовен хороскоп за 2 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 2 август 2022 (вторник)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Какво по-хубаво от безгрижен флирт с непознат? Въпреки това, не губете разсъдъка си и не променяйте достойното в името на наличното и не бъркайте истинската любов с мимолетна страст. Звездите на хороскопа ще напомнят за това днес на зодия Дева, ако тя с характерния си плам потърси местоположението на човек, който неочаквано я е заинтересувал. Ако в този ден се поддадете на моментни страсти, ще трябва да се уверите от личен опит, че огънят, който бързо пламва, също толкова бързо угасва, оставяйки след себе си разочарование от несбъднати надежди…

 

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 2 август 2022 (вторник)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

За 2 август звездите съветват Везните да внесат максимално разнообразие в личния си живот! В този ден творческите импулси и експерименти ще се получат чудесно, особено ако решите да реализирате идеи и фантазии с вашия човек. Не се страхувайте да бъдете оригинални и необичайни в проявлението на чувствата си. Днес това, не само няма да отчужди човека, който харесвате, но и ще ви позволи да се опознаете по-добре. Много скоро ще почувствате как корабът на връзката ви ще се освободи, оставяйки се в ръцете на вихъра от свежи емоции.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 2 август 2022 (вторник)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

Страхотен ден да блеснете с пълна сила! Звездите обещават на представителите на зодия Скорпион безпрецедентен успех с противоположния пол и е просто грях да не се възползвате от това. Сложи щастливото си лице и излезте! Любовният хороскоп вещае: днес ще имате големи шансове да срещнете и очаровате всеки. Лесно можете да подобрите семейните отношения или да сключите мир, ако сте в обтегнати отношения. Вашата енергия и харизма ще направят всичко сами. И на това може само да ви се завижда! Но… само благородно!

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 2 август 2022 (вторник)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Колко много губим, понякога спираме на прага на любовта и не смеем да направим още няколко крачки напред! Днес е денят, в който хороскопът съветва Стрелците да поемат инициативата и решително да скъсят дистанцията с обекта на своето обожание. Най-важното е да не плашите избрания от вас с прекомерен натиск и да не се лишавате от удоволствието да се насладите на момента. Не забравяйте, че малък воал от мистерия и намеци прави взаимоотношенията още по-мистични и привлекателни…

Любовен хороскоп за 2 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 2 август 2022 (вторник)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Днес, 2 август, повече от всякога, Козирогът ще иска промяна и новост в отношенията. Може би ще се опитате, да внесете свежест в чувствата в брака, който е станал рутинен и за двамата. Организирайте приятна романтична вечеря или съвместно пътуване до близко място или природна местност. Излезте от задънената улица, за да отворите сърцето си за нова любов. Във всеки случай, някои промени за влюбеният Козирог, в този ден са почти неизбежни. Основното нещо е да не чупите дървата. Не забравяйте, че понякога е по-добре да не започвате всичко от нулата, а просто да промените почерка …

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 2 август 2022 (вторник)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

Родените под влиянието на знакът Водолей днес може да са изправени пред труден избор между това, което ви се струва ваш дълг, и това, което може би обещава удоволствие. Преди да объркате съвсем главата си от препускащи мисли, се препоръчва да помислите, дали наистина всичко това си струва. Е, например, отидете на парти, но се опитайте да се приберете по-рано. Или правете възможно най-много неща точно днес, в този изпълнен с любовен заряд ден.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 2 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Риби, в този ден сякаш няма да ви достига време, за да се насладите на общуването с любимия човек! И дори най-силната умора няма да може да ви накара да си отпуснете от любовната треска. Няма какво да се прави – само влюбените Риби могат да бъдат по-упорити от Рибите! Днес не се нуждаете от нищо друго, може да се държите за ръце и да се гледате в очите. Е, изпийте този щастлив миг на любов до дъно! Що се отнася до Рибите, които все още се търсят любовта, звездите на хороскопа днес са повече от всякога настроени за комуникация и ново запознанство!

Tagged , , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе