ЛЮБОВЕН хороскоп за 12 август 2022 (петък)

любовен хороскоп за октомври 2022
Астрология

ЛЮБОВЕН хороскоп за 12 август 2022 (петък)

Любовен хороскоп за 12 август 2022: Любовният хороскоп за днес приканва всички, които са в обтегнати отношения първи да направят крачка към помирението. Този ден е идеален за възвръщане на изгубеното разбиране и създаване на нови връзки. Разбира се, най-добре е инициативата да бъде от страна на силния пол, защото днешният ден е изпълнен с мъжка енергия. А, красивите дами в този ден трябва да забравят за еманципацията, като проявяват максимална мекота и гъвкавост в общуването с противоположния пол.     

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

ДНЕВЕН хороскоп за 12 август 2022 (петък)

Безспорни факти за котешката интуиция

Силни молитви към св. Анна за здраве и рожба

Всички сме родени със сърце на орел (Притча за орела и пилето)

ЛЮБОВ или страх? Ти избираш!

Какво ще ни поднесат звездите, според днешният любовен хороскоп за 12 август 2022

Какво ги очаква днес Овните в любовта

любовен хороскоп за 12 август 2022
♈ Зодия ОВЕН (21 март – 19 април)
Девиз: „Виждам целта – НЕ виждам пречки“

Днешният ден,  12 август, обещава на Овните баланс и хармония на чувствата в общуването с любимия човек. Звездите вещаят, че съществуват всички варианти партньорът ви да се почувства на върха на блаженството, а вие от своя страна, да получите най-сладострастните усещания от него! Дори ако напоследък не всичко във връзката е било гладко или просто не сте имали достатъчно време един за друг с партньора си, днес е празник на нежността, романтиката и любовта, който би било глупаво да пропуснете.

Любовен хороскоп за 12 август 2022 г. Телец

любовен хороскоп за 12 август 2022
♉ Телец (20 април – 21 май)
Девиз: „Нека целият свят да види моите чувства“

Днес Телецът ще иска да намери убежище в тихо любовно гнездо, но има вероятност приятели или роднини да поискат вниманието му, така че вечерта един с един със сродна душа ще бъде малко по-трудно възможно. Има само един изход – опитайте се да съберете всички в една голяма компания. Това ще помогне да се сближите с хората, които са скъпи на този знак: той фино ще усети настроението на другите и може перфектно да насочи комуникацията в правилната посока. Хороскопът на този ден съветва, който е в романтично търсене, да не става отшелник, за да не пропусне съдбовната среща!

Какво вещаят звездите на Близнаците за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 12 август 2022 (петък)
♊ Близнаци (22 май – 21 юни)
Девиз: „За съвършенството не съществуват граници“

Днес и в следващите дни основната дума в любовта за Близнаците трябва да бъде „компромис“! Разбира се, вие не сте длъжни винаги да отстъпвате на любимия си човек, напротив, дори може да поспорите малко, как да прекарате уикенда или какви покупки да направите. Ако, обаче, почувствате, че партньорът ви е приел нещо твърде близо до сърцето, не бива да го дразните и да му играете по нервите, днес не е най-добрият ден за това. Този знак трябва да направи отстъпки или поне да се опита.

Ето какво да очакват Раците в любовта, според хороскопа за днес

любовен хороскоп за 12 август 2022
♋ Рак (21 /22 юни – 22 юли)
Девиз: „Семейното огнище е моето верую“

Ракът трябва да направи нещо хубаво за себе си и то още днес. Крайно време е! В противен случай, той просто ще си шофира сам. Смята ли един Рак, че напоследък има твърде много задължения към другите и твърде малко към себе си? Време е да промените това: отпуснете се, посветете този ден на почивка с любимия човек. Ако днес вниманието ви е крайно заето с работата или по спешен въпрос, има смисъл да си вземете допълнителен почивен ден или дори кратка отпуска.

Какво да очакват днес Лъвовете в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 12 август 2022 (петък)
♌ Лъв (23 юли – 22 август)
Девиз: „Аз съм кралят/кралицата на замъка“

Лъвове, в момента романтиката може да се сравни с борба за власт. Позицията на Венера, може да влияе така, че да се притеснявате, че ще изглеждате прилепнали към сродната ви душа. Може би просто искате да покажете и да получите подкрепа, като същевременно поддържате уверено контролиран образ. Вашата половинка може да не оцени това доминантно отношение, което допълнително ще обърква динамиката. Бъдете открити с любимия си за страховете си и изчистете въздуха-може да почувствате облекчение, ако свалите този товар от плещите си.

Любовен хороскоп за 12 август 2022 г. за зодия Дева

ЛЮБОВЕН хороскоп за 12 август 2022 (петък)
♍ Зодия ДЕВА (23 август – 22 септември)
Девиз: „Анализирай го! Анализирай я!“

Деви, безпокойството може за кратка да блокира близката връзка между вас. Ярката Венера спъва увереността ви. Фокусирането върху възприятията на другите за вас може да ви остави нащрек и да стоите предпазливи на уговорената среща. Ако сте обвързани, може да се запитате, дали заслужавате любовта на партньора си. Всичко това вероятно е част от измислен разказ, породен от несигурност. Откажете се да наливате още гориво към огъня и направете всичко възможно, за да останете заземени в реалността.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Ето какво се съветват звездите в любовта за зодия Везни

ЛЮБОВЕН хороскоп за 12 август 2022 (петък)
♎ Зодия ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври)
Девиз: „Нека любовта се носи по течението“

Ако днес сте измислили идеята да променят външния вид на апартамента си, тогава не се втурвайте веднага да го реализирате. И въпросът не е, че вашето домакинство може да не го хареса, идеята трябва да бъде оставена да „почива“ и да приема конкретни форми, да не говорим, че такава инициатива първо трябва да бъде съгласувана и одобрена от вашите близки. Ами ако те не приемат дизайна, който сте планирали? Обсъждайте тези теми с вашата семейна половинка.

Ето какво да очакват Скорпионите в любовта, според хороскопа за днес

ЛЮБОВЕН хороскоп за 12 август 2022 (петък)
♏ Зодия СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември)
Девиз: „Отлагането в любовта е като смъртта“

В случай, че днес вашите вътрешносемейни отношения все още са далеч от перфектните, опитайте се да бъдете търпеливи и ще се справите с тази задача. Известно количество усилия от ваша страна и достатъчно воля на съпруга/съпругата ви ще ви помогнат да върнете изгубеното за известно време – усещане за мир и баланс в къщата. Обърнете внимание на възпитанието на по-младото поколение, може би децата се нуждаят от вашето присъствие.

Какво ги очаква днес Стрелците в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 12 август 2022 (петък)
♐Стрелец (23 ноември – 22 декември)
Девиз: „Котките и Стрелците обичат спокойствието“

Днес, 12 август, хороскопът за Стрелците вещае появата на неочаквана външна намеса, която леко ще напрегне отношенията ви с любимия човек. Някой „добър съветник“ може да наруши хармонията на вашия съюз. Хороскопът съветва да не слушате клюки и да не градите спекулации. По-добре е директно да попитате сродната си душа за всичко, ако имате въпроси към нея. Като цяло, днес се впечатлявате изключително много. На моменти ще бъдете и подозрителни и ако не разбере всичко докрай, може да си измислите и допълнително!

Любовен хороскоп за 12 август 2022 г. Козирог

ЛЮБОВЕН хороскоп за 12 август 2022 (петък)
♑Зодия КОЗИРОГ (22/23 декември – 20 януари)
Девиз: „Не всичко, което блести, е злато“

Ако напоследък все се опитвате, да устоите на нечий натиск, възможно е днес упоритият фен да успее да открадне сърцето ви! На този ден той е по-близо от всякога до развяването на бялото знаме. Романтичното настроение увеличава шансовете да се влюбите напълно и безвъзвратно и затова, ако не искате да загубите ума си, по-добре се заключете у дома, като изключите телефона си! Хороскопът вещае, че по въпроси, свързани с личния живот, днес трябва да се ръководите изключително от емоции – нека аргументите на разума бъдат напълно игнорирани.

Какво вещаят звездите на Водолеите за днес в любовта

ЛЮБОВЕН хороскоп за 12 август 2022 (петък)
♒Водолей (21 януари – 18 февруари)
Девиз: „Не слагай тежки неща на душата си“

На шега или сериозно, днес Водолеят може напълно да се потопи в любовната игра. Вие толкова силно искате да плувате в море от романтика, че сте готови да отговорите на призива на симпатичен човек или да флиртувате, дори ако ситуацията не е напълно подходяща. Да, този ден е изключително емоционален, време е за среща! Хороскопът обещава късмет в любовните отношения: ако мечтаете, да спечелите нечие сърце, днес вие ще имате чудесен момент да съблазните набелязаната „жертва“.

Ето какво се съветват звездите за любовният живот на Рибите

любовен хороскоп за 12 август 2022
♓ Зодия РИБИ (19 февруари – 20 март)
Девиз: „Понякога в любовта боли, докосвай ме, едва-едва“

Днес, 12 август, Рибите могат да бъдат обхванати от любовна треска. Ако изпитвате трудности между вас и вашата сродна душа, вие ще бъдете хвърлени в огъня, а след това в студа, образно казано. Поради това, може да не сте в състояние да мислите разумно по всякакви въпроси, свързани с отношенията с любимия човек. Преживявайки Шекспировите страсти, Рибите рискуват да се държат неподходящо и дори да правят глупости, за които ще съжаляват след това. Хороскопът уверява: днешният ден може да бъде тест за силата на чувствата на този знак от Зодиака. Запомнете: където е тънко-там се къса!

Tagged , , , , , , , , , , , , , , ,
на горе