ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 07.02.2022 – Понеделник

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 07.02.2022 - Понеделник
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 07.02.2022 – Понеделник

Любовен хороскоп за 07.02.2022-понеделник за всички зодии: Това е периодът, в който можете да зададете свои собствени правила или дори да ги промените, ако вече не ви подхождат. Денят ви дава необикновен чар и решителност, така че всички думи изглеждат верни в очите на противоположния пол. Интересно е, че дори непланирани ситуации ще се развият много успешно. Нито един човек не може да устои на чара ви. Възползвайте се от това, ако отдавна сте искали да срещнете някого, но поради срамежливост или други обстоятелства не сте се осмелили да предприемете такава стъпка.

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 07.02.2022 – Понеделник 

СЪВЕТ за 07.02.2022 към всяка зодия 

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 7 Февруари – 13 Февруари, 2022 

СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП: 7 Февруари – 13 Февруари, 2022 

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. ФЕВРУАРИ, 2022 г. 

Любовен хороскоп за м. Февруари, 2022 г. 

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен, 7 февруари: Днес Овните ще бъдат на върха на собственият си чар! Не става дума за външни белези – костюм или грим, а за вътрешно състояние: на този ден във вас ще се събуди примитивна сила, привличаща противоположния пол със своя силен магнетизъм. Така че, не пропускайте да уловите възхитителните погледи и комплименти! Свободните представители на знака ще получат шанс да завържат интересно романтично запознанство, а заетите – как да задоволят вътрешните си потребности.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 7 февруари: Основният съвет на любовния хороскоп на Телец за днес е да бъдете честни. На този ден това ще бъде много трудно. Външни обстоятелства или вътрешни блокажи ще попречат на Телеца да отвори чувствата и мислите си към любимия човек, което може да доведе до недоразумение или мълчаливо цупене. Ако видите, че ситуацията излиза извън контрол, ако ви задават директни въпроси, на които не можете да дадете отговори, не се опитвайте да избягате, не обиждайте сродната си душа с лъжа. По-добре е да говорите честно, че все още не сте готови да обсъждате повдигнатата тема.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 7 февруари: Днес любовният хороскоп за зодия Близнаци вещае: За лек флирт и романтична среща денят е по-благоприятен от всякога, но отложете сериозните разговори и предложения. Погрижете се за себе си, посетете местата, които отдавна искате да посетите, не отлагайте среща и вечеря за двама. Любимият човек може да се отвори и да говори за миналото си, което коренно ще промени отношенията ви с него. Не отказвайте примамливо предложение от шефовете си: може да донесе неочаквани ползи. Не се страхувайте да направите нещо, което вашите близки могат да осъдят. Съобщението, което ще получите днес, ще ви изненада силно, но запазете спокойствие.

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 7 февруари: Днес Ракът може да приеме твърде насериозно един невинен опит за лек флирт или приятелски комплимент. Хороскопът предлага да не градите далечни планове за човек, който просто ви се е усмихнал или ви е помогнал приятелски! Днес на Рака, очевидно, му липсва чувството за хумор, лекотата и затова в очите на околните може да изглежда като пън. Не е най-доброто време за романтични запознанства и срещи, но ако те се случат днес, той трябва да си забрани да бъде прекалено сериозен!

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 7 февруари: Днешната енергия на Лъва е почти на нула и затова ще му е трудно да се мери с ентусиазма и енергията на неговата втора половинка. Ето защо, за да не разочаровате любимия човек с пасивността си, по-добре е веднага да му предложите „мързеливо“ забавление. Може би гледането на телевизия, вечеря в ресторант или топла вана заедно, е максималната активност, на която Лъвът е способен днес. Ако обаче, по съвет на хороскопа, добавите няколко топли прегръдки, се очертава много добра вечерна програма.

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 7 февруари: Днес ще отстоявате твърдо убежденията си, така че ще бъде просто невъзможно да ви убедят, дори и любимия ви човек. Вашата половинка ще трябва само да се примири с вашето решение. Но отлагането на днешните дела за утре също не си струва. Всичко трябва да се направи навреме. Това е единственият начин да постигнете големи успехи, както в любовта, така и в бизнеса. Вашият любим човек ще бъде много притеснен, ще се отнася внимателно с вас, защото той много ви обича и цени. Страхотен ден за семейните отношения, на които другите ще ви завиждат, т.нар. „благородна завист“. Ще получите това, което заслужавате от живота. Съвсем разумно ще можете да се възползвате от това, което ви изпраща съдбата. Но не е нужно да се борите за щастието си под слънцето, самият късмет отива право във вашите ръце. А вие просто трябва да я хванете.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 7 февруари: Доверете се на интуицията си и скрийте получената информация. Имате нужда от малко повече дипломация от обикновено. Не започвайте неприятен разговор и не провокирайте партньора си към откровение, колкото повече изисквате признание и честност, толкова по-зле ще се окажат нещата за вас. Не вземайте прибързани решения – днес ще ви е по-трудно да насочите вниманието си към това, което е интересно и приятно. Днес може да получите невярна информация за любимия човек или да се объркате в предположенията си. Не давайте поводи за ревност и не разпитвайте любимия си човек – вероятно той няма да се държи така, както искате.

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 7 февруари: Струва си да обърнете специално внимание на външния си вид. Разбира се, вашият любим човек ви обича заради душата, но той също не е безразличен към прическата и дрехите. Той може да не ви каже за това, но да видите любимия си човек очарователен и привлекателен винаги е приятно. Трудно ли е да направите такъв подарък на другата си половинка? Никак не е трудно. Днес ще изкушите да сравнявате любимия си човек с предишна връзка, която смятате, че е била много по-добра. През цялото време ще помните бившето си гадже, с което някога сте се чувствали толкова добре заедно. Но не забравяйте, че напълно еднакви хора няма. И определено има нещо добро в сегашния човек, което го нямаше в другия.

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 7 февруари: Какво е това леко бръмчене? О, това е Стрелецът, който бръмчи като трансформаторна кутия! Днес не се опитвайте да влезете в душата му – ще бъдете ударени от високо напрежение! Възможно е да се раздразните от нечия намеса в делата ви или от небрежни изказвания на любимия човек. Както и да е, реакцията ви може да бъде прекомерна.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 7 февруари: Очакват ви много вълнуващи любовни приключения. Но не мислете, че трябва да водите ветровит и непостоянен начин на живот, като имате афери с различни хора от противоположния пол. Не, нищо подобно няма да се случи. Всички приключения ви очакват с един партньор, с когото е свързан целият ви живот.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 7 февруари: Днешното ви неистово желание да диктувате правилата, ще ви опари сериозно. Водолеят просто забравя за своята половинка, потапяйки се в мислите си. Интересното е, че това не се случва за първи път, а у партньорът се натрупва негодувание. Затова е важно да спрете навреме и да обърнете внимание на любимия човек. Бизнесът няма да избяга, но партньорът може да се съмнява.

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 7 февруари: Днес вашето семейство ще стане добър пример за много хора, които просто мислят за такава връзка. Вашата половинка ще се покаже перфектно, а вие ще се насладите напълно на хармонията на чувствата. Освен това ще научите, че половинката ви е страхотен приятел, тя умее не само да слуша, но и дава добри съвети. Опитайте се да запазите тази идилия в семейството си.

Tagged , , , , , , , , , , , ,
на горе