МЕСЕЧЕН хороскоп за м. ФЕВРУАРИ, 2022 г.
Астрология

МЕСЕЧЕН хороскоп за м. ФЕВРУАРИ, 2022 г.

 

ОВЕН

Хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Овен: Хороскопът за февруари 2022 г. вещае на Овните обещаващо време, което ще бъде тясно свързано с действията ви през предходния месец. Това определя позицията на Сатурн, който обикновено е отговорен за понижените сили на Овена, но в този период сменя посоката на енергията. Повечето от спорните ситуации можете да разрешите само с помощта на опита от миналото. Вземете за правило и следвайте поговорката „Всичко ново е добре забравено старо“. Този принцип ще бъде еднакво ефективен, както в сферата на личните отношения, така и в професионалните дейности. Просто се погрижете за нервите и здравето си – някои ситуации могат да ви доведат до срив, но ако се съберете, можете бързо да стабилизирате състоянието си, а след това и света около вас.

ТЕЛЕЦ

Хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Телец: Хороскопът за февруари 2022 г. за Телец предсказва балансиран период, но към края на месеца приоритетите ще се изместят към кариерна посока. Тъй като Луната, активаторът на Телец, ще заеме неблагоприятна позиция, човек трябва да бъде особено внимателен с думите и емоциите. Въпреки това, сестрата на небесния владетел все още няма да влезе в пълна сила, така че звездите съветват да не бързате със заключенията и понякога най-лесният начин ще бъде най-правилният. Като цяло, не се предвиждат критични проблеми, акцентът при решаването на неотложни проблеми естествено ще се измести към дипломация. Разликата между успеха и провала за вашия знак ще се определя от издръжливостта и способността да вземете правилното моментно решение. Затова основният съвет е да действате в най-добрия момент. Но не чакайте твърде дълго за вашата възможност или ще пропуснете това, което има. Това е особено вярно в областта на личните отношения.

БЛИЗНАЦИ

Хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Близнаци: Хороскопът за февруари 2022 г. предсказва нови перспективи за Близнаците. Това е добро, продуктивно и динамично време, но ще изисква увереност, мотивация и опит. На този етап обстоятелствата няма да ви позволят да продължите напред в кариерно и финансово отношение, ако не можете да преминете към ново професионално ниво. Тази прогноза не бива да се тълкува погрешно, звездите казват само, че винаги има към какво да се стремите. Винаги можете да станете по-добри. Едно желание не е достатъчно, но обстоятелствата ще се развият във ваша полза. Сътрудничеството със съюзниците ще помогне за ускоряване на процеса, като акцентът трябва да бъде върху дипломатическите инструменти. В сферата на личните взаимоотношения са възможни внезапни пренареждания, но вие няма да бъдете инициатор.

РАК

Хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Рак: Хороскопът за февруари 2022 г. за Рак предсказва не най-стабилното, но гарантирано интересно време. Сега за вас, както и за много други знаци, прекомерно ярките емоции могат да се превърнат в проблем. Това не означава, че трябва да се потискате и да действате само в името на рационалните обещания. Звездите казват, че е необходимо да анализирате чувствата си, защото те също могат да бъдат погрешни. Това ще бъде особено важно от гледна точка на работната посока, където Сатурн и Юпитер все още няма да достигнат върха на положителната енергия, за да неутрализират всяка външна негативност. Луната, управителят на Рака, вече ще заеме контрапозиция, така че интуицията през този период може да се провали. Въпреки, че в сферата на личните взаимоотношения емоционалността може да бъде ваше предимство. От една страна, защото другите ще знаят какво да очакват от вас, а от друга страна, защото така или иначе ще ги изненадате.

ЛЪВ

Хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Лъв: Хороскопът за февруари 2022 г. за Лъва е интересен, защото именно през текущия месец Сатурн, който обикновено е отговорен за ограничаването на възможностите на вашия зодиакален знак, уверено ще промени модалността на своята енергия. Това означава, че вашите интелектуални способности ще се увеличат. Ще можете да насочите целия си опит към решаването на конкретен проблем, така че ще направите всичко бързо и с малко или никакви усилия. Това няма да бъде изолирана ситуация, така че си струва да се възползвате от възможността. В сферата на професионалната дейност са вероятни пренареждания извън вашия контрол, но вие също можете да допринесете за тях. Ще има много събития в сферата на личните отношения и всички те ще бъдат значими. Едва ли това ще са нови контакти, по-скоро възстановяване на стари, това е общата тенденция на месеца. Тоест във всеки случай няма да сте сами и ще можете да получите мъдър съвет от приятел.

ДЕВА

Хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Дева: Хороскопът за февруари 2022 г. за Девата предсказва противоречиво време, но то ще завърши положително. Сега много ще зависи от вашите дипломатически способности, които се определят от позицията на Меркурий, управител и активатор на вашия знак. Юпитер, обикновено отговорен за проблемите и страховете на Девата, постепенно ще започне да променя модалността на своята енергия под благоприятното влияние на планетарните аспекти. Това означава, че ще имате достатъчно сила, натиск и мотивация, за да разрешите всеки належащ проблем. Това е особено вярно в областта на личните отношения, но различните области от живота ви ще бъдат в относителен баланс. Тоест, не е нужно да жертвате едно за друго и развитието на събитията ще върви паралелно в приблизително същия ритъм. Предимството на периода е, че ще разберете повече от вашето обкръжение. Не цялата налична информация може да се приложи и не цялата си струва да се използва. Звездите препоръчват да бъдете по-внимателни и да не провокирате никого.

ВЕЗНИ

Хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Везни: Хороскопът за февруари 2022 г. предсказва на Везните няколко важни събития, които ще засегнат всички области от живота ви едновременно. Тъй като Сатурн, активаторът на вашия знак, достига върха на своята енергия, опитът и професионалните умения ще излязат на преден план. Ето защо, във всяка ситуация, когато срещнете трудности, използвайте това, което вече имате. Сега няма нужда да преоткривате колелото, но е напълно възможно да го модифицирате за реални проблеми. От тази гледна точка периодът обещава да бъде ярък и прогресивен, защото ще промените много ситуации в своя полза с прост, но нетривиален метод. От гледна точка на личните отношения, опитайте се да не натискате контрагента, тъй като Марс, отговорен за ограничаването на възможностите на Везните, ще заеме неблагоприятна позиция и ще засили негативните тенденции. Но не се предвиждат критични рискове.

СКОРПИОН

Хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Скорпион: Хороскопът за февруари 2022 г. предсказва относително спокоен период за Скорпионите, както повечето знаци. Но ще имате свои собствени нюанси, например поради засилването на негатива на Луната, която е отговорна за пасивността силата на Скорпиона, може да има неразбирателство между вас и вашите близки. Най-вероятно ситуацията ще доведе до прословутата конфронтация между бащи и деца, но можете бързо да изравните конфликта. Въпреки това, вие и вашето домакинство ще научите много от този епизод, така че обърнете внимание на него. Звездите също препоръчват да не пропускате възможността да укрепите финансовото си състояние по алтернативен път. Сега ще има доста такива възможности, но е по-добре да изберете тези, които ще донесат печалба в бъдеще, а не моментално. Една и съща парадигма трябва да се следва във взаимоотношенията – независимо от вашия статус, нямате нужда от мимолетни романси в момента. Ако сте упорити, Марс, вашият владетел, ще ви помогне лесно да преодолеете всички конкуренти и да постигнете това, което искате.

СТРЕЛЕЦ

Хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Стрелец: Хороскопът за февруари 2022 г. предсказва няколко критично значими ситуации за Стрелците. Грешният избор в тях няма да доведе до мащабен негатив, но ще блокира някои посоки. Една от ситуациите ще се отнася до здравето – то трябва да бъде защитено, в противен случай няма да можете да му дадете всичко от себе си, когато е необходимо. Най-вероятно ситуацията ще възникне в разгара на ваканция с приятели, така че не се ограничавайте излишно, но бъдете внимателни. Втората точка ще бъде свързана със сферата на кариерата. Тези, които имат собствен бизнес, ще трябва да се впуснат в неочаквано приключение, за да достигнат нови висоти. Стрелците, които работят в организация, ще имат на разположение нови сили, но няма да е лесно да ги задържат. Юпитер, управителят на вашия знак, ще помогне в спешни случаи, но няма да свърши цялата работа вместо вас.

КОЗИРОГ

Хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Козирог: Хороскопът за февруари 2022 г. вещае спокоен прогресивен период за Козирога, който ще ви позволи да достигнете нови висоти, но ще трябва да опитате. В областта на личните взаимоотношения могат да възникнат трудности, ако не успеете да потиснете конфликта в зародиш. Също така, поради неблагоприятното положение на Луната, която е отговорна за ограничаването на възможностите на Козирога, ситуацията по време на бизнес преговори може да ескалира. Но решението е просто – вземете нещата в свои ръце и не позволявайте на личните проблеми да ви пречат. Всички тези моменти няма да създадат препятствия, които не можете да преодолеете. Не се предвиждат критични опасности. Напротив, малките тестове на вашата издръжливост и умения ще ви направят по-силни и ще ви помогнат да отворите нови врати, за които не сте знаели, че съществуват преди. Динамиката на периода ще бъде променлива.

ВОДОЛЕЙ

Хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Водолей: Хороскопът за февруари 2022 г. за представителите на зодия Водолей показва глобални постижения и перспективи. Това е страхотен момент да започнете нещо ново и голямо, независимо дали става въпрос за взаимни чувства или голям проект. Негативността може да възникне само в тази ситуация, ако вие сами преминете червената линия, особено в сферата на личните отношения. Звездите препоръчват да не си позволявате прекалено много и да уважавате всички, дори непримиримите противници. В противен случай бързо ще загубите уважението на другите и това ще се превърне в много по-голям проблем, отколкото си мислите. Иначе звездите са на страната на Водолея, така че имате достатъчно време и ресурси, за да осъществите почти всеки план. Така че, трябва да се заемете с най-амбициозните, защото моментът е наистина добър.

РИБИ

Хороскоп за месец Февруари, 2022 – зодия Риби: Хороскопът за февруари 2022 г. предсказва спонтанни събития с фееричен край, които не сте планирали. Тази ситуация ще се развие поради противоречивата позиция на Меркурий, който едновременно е отговорен за спада на силата и ограничаването на възможностите на Рибите. От друга страна, всичко това не предсказва негативност, просто трябва да сте подготвени за факта, че много планове няма да се сбъднат, но ще бъдат заменени с нещо по-интересно и дори полезно. Благодарение на силната позиция на Юпитер, управителят на вашия знак, ще можете бързо да се справите с належащите задачи и да преминете към това, което смятате за наистина важно. Сега зависи от вас да дадете приоритет. Не всеки ще разбере това, но вашата цел не е да убедите някого в нещо, а да направите това, което ви трябва. Затова не губете време за демагогия, а просто действайте.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе