ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 24.01.2022 – Понеделник

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 24.01.2022 - Понеделник
Астрология

ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП за 24.01.2022 – Понеделник

Любовен хороскоп за всички зодии: Днешният ден е идеален за разрешаване на вътрешносемейни конфликти и обсъждане на наболели въпроси помежду ви. Освен това, да го направите по такъв начин, че никой да не се обиди. Това се отнася не само за вас и вашия партньор, но и за отношенията ви с родителите, децата и изобщо всички, които са ви близки и скъпи. Ако мечтаете за дете, тогава днес си струва да преминете от думи към действия: денят ще премине под знака на плодородието и доброто здраве.  

ДНЕВЕН ХОРОСКОП за 24.01.2022 – Понеделник 

СЪВЕТ за 24.01.2022 към всяка зодия 

ОВЕН

Любовен хороскоп за зодия Овен 24 Януари: Овенът ще бъде популярен! Някой открито ще прояви интерес вас – може би дори няколко представители на противоположния пол наведнъж. По-нататъшното развитие на събитията е изцяло във ваши ръце и зависи от това доколко сте настроени днес да флиртувате, да обичате и да създавате нови познанства. Вие може или да игнорирате новия си почитател и да забравите за него, или да направите крачка към него.

ТЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Телец, 24 Януари: Днес Телецът ще може да извлече максимума от общуването с човека, когото обича и за това няма да е необходимо да прибягва до някакви специални трикове и номера. Звездите правят днешния ден идеален за топла, сърдечна комуникация, която може да разтопи всеки лед (ако присъства в една връзка) и да придаде романтичен обрат дори на най-невинният разговор.

БЛИЗНАЦИ

Любовен хороскоп за зодия Близнаци, 24 Януари: Този ден едва ли ще зарадва Близнаците с много интересни събития. Уви, потенциалът на този ден в любовните афери не е толкова голям. Най-вероятно самите вие няма да изпитвате голямо желание, да създавате нови познанства, да флиртувате или да споделяте любовни преживявания със своя избраник. Е, ако все пак днес изведнъж имате такова желание и се случи ново запознанство, тогава това е съдба!

РАК

Любовен хороскоп за зодия Рак, 24 Януари: Днес Ракът има всички шансове да разбере какво все още иска от връзката с избраника си и как да се намести в душата на любимия човек, а в същото време и в своята. Разбира се, за да поставите точките над „i“, ще трябва да съпоставите всички известни факти и да направите определени изводи от това. Въпреки това, дори и в любовта, понякога трябва да мислите не само със сърцето си, но и с главата си. За да можете след това да насочите събитията в правилната посока.

ЛЪВ

Любовен хороскоп за зодия Лъв, 24 Януари: Днес звездите вещаят романтично настроение и желание да флиртувате. Дори и да имате образа на Снежната кралица (или Снежния крал), днес ще ви бъде трудно да скриете чувствата си зад непревземаема маска. Нещо вълшебно ще се излее във въздуха, принуждавайки ви да върнете усмивката на лицето и да използвате целия арсенал от любовния ви чар по отношение на онези, които са привлекателни за вас. С такова игриво отношение вие ще може да омагьосвате и да покорявате сърца!

ДЕВА

Любовен хороскоп за зодия Дева, 24 Януари: Днес няма да ви пречи, ако се вслушате в съветите, дадени от любимия човек. Въпреки факта, че сте доста непримирими, не трябва да разчитате само на себе си. Не приемайте враждебно опитите на другите да помогнат или да споделят личен опит. Любимият ви човек днес може да ви представи една наистина интересна мисъл върху сребърен поднос, която ще помогне да се отървете от редица проблеми или да хвърли светлина върху някои въпроси.

ВЕЗНИ

Любовен хороскоп за зодия Везни, 24 Януари: Днес звездите съветват Везните във връзка по-често да се вслушват в гласа на интуицията си, особено ако развитието на събитията изисква бързо развитие. Днес сърцето ви е в състояние да оцени ситуацията по-бързо и по-точно, отколкото мозъкът. Възможно е, след като сте взели някакво импулсивно решение, едва по-късно да можете логически да го оцените и да разберете, че е правилно. Въпреки това, най-добре е сърцето и главата ви да работят в синхрон.

СКОРПИОН                                          

Любовен хороскоп за зодия Скорпион, 24 Януари: Ако има пукнатина в отношенията на Скорпиона с любимия, днес той има шанс да я запълни с цимент и шпакловка. Въпреки това, за да разтопите леда в една връзка, вие ще трябва да забравите за миналите оплаквания и да поемете инициативата. Вие трябва да изненадате любимия си човек днес: например, вместо да го атакувате с нова порция претенции, пригответе му романтична вечеря. И след това – да си подарите не по-малко романтична нощ!

СТРЕЛЕЦ

Любовен хороскоп за зодия Стрелец, 24 Януари: Днес звездите съветват Стрелеца да изненада любимия, като му направи неочакван подарък или приятна изненада. Няма значение на колко дни, месеци или години е връзката ви! Днес имате шанс да се върнете към самото начало на срещите и да преживее лудите, щастливи моменти от първите срещи. За да направи това, трябва да направите нещо, което никога не сте правили досега – това ще съживи чувствата и ще ви върне страстта и магията.

КОЗИРОГ

Любовен хороскоп за зодия Козирог, 24 Януари: Днес звездите съветват Козирога да каже на любимия си нещо, което преди е криел от него. Държите ли карта в ръкава си, пазите ли тайна от партньора си, или може би просто се срамувате да му кажете нещо? Време е да поговорите от сърце, разкривайки тайните си пред него: днес любимият ви човек ще бъде настроен на добра вълна и ще прояви максимален такт и разбиране.

ВОДОЛЕЙ

Любовен хороскоп за зодия Водолей, 24 Януари: Днес любовното преживяване на Водолея може да бъде много полезно за някого. Затова не бива да се стеснявате, да давате съвети на познати или приятели – особено, ако те поискат такива. Дори и на самите вас да ви се струва, че опитът в любовта не е толкова голям или че се свежда до най-обикновени, банални неща. Повярвайте си, понякога дори най-баналните неща, казани в точния момент, могат да бъдат спасение за някого!

РИБИ

Любовен хороскоп за зодия Риби, 24 Януари: Днес Рибите няма да имат нужда от думи, за да разкажат на любим човек за чувствата си. Вие сте настроени на една вълна с него, в резонанс, а жестовете и блестящите ви очи говорят за това много повече от всякакви думи. Вие трябва да запомните това състояние на хармония, за да го удължите възможно най-дълго. Ако любовта беше наука, днес можехте да получите Нобелова награда за нея!

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе