СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 7 Февруари – 13 Февруари, 2022

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 7 Февруари – 13 Февруари, 2022
Астрология

СЕДМИЧЕН ЛЮБОВЕН ХОРОСКОП: 7 Февруари – 13 Февруари, 2022

 

ОВЕН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Овен, 7 Февруари – 13 Февруари, 2022: Съдбата на нов роман може да зависи от вашето поведение. Вашето ярко самопредставяне ще очарова обекта на симпатия. Но звездите не ви съветват да продължите да играете определена роля. По-добре е да се покаже кой наистина се крие под маската. Ако даден човек наистина харесва истинската ви същност, той самият ще хване с двете си ръце, за да продължи развитието на романтична връзка.

ТЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Телец, 7 Февруари – 13 Февруари, 2022: Неочаквано запознанство ще внесе нови емоции и усещания в личният ви живот. Без да знаете за себе си, ще се потопите в лека и шеметна романтика. Ще откриете особен чар във връзките без сериозни ангажименти. Те ще ви помогнат да преосмислите собствените ви желания, стремежи и възгледи за това как трябва да бъде общуването между мъж и жена. Има голяма вероятност мимолетна романтика да ви подтикне да срещнете сродната си душа.

БЛИЗНАЦИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Близнаци, 7 Февруари – 13 Февруари, 2022:  Любовта и романтиката вече чукат на вратата ви, така че звездите ви съветват да не се отпускате дори за минута. Може би любим човек или потенциален кандидат за неговото място е подготвил приятна изненада за вас. Във всеки случай трябва да сте готови не само психически, но и външно: можете да се обличате и да очаквате нещо приказно с усмивка на лицето. Високото настроение ще ви донесе живи емоции във всеки един момент.

РАК

Седмичен любовен хороскоп за зодия Рак, 7 Февруари – 13 Февруари, 2022: Трябва да прекарвате повече време с любимия човек. Обърнете внимание на неговото поведение и намеци. Това ще ви помогне да избегнете недоразуменията и да опознаете по-добре сродната си душа. Може да има някои бариери в една връзка. Любовта ви обаче е в състояние да ги преодолее, ако сте верни един на друг и подкрепяте партньора си във всичко. Не бива да говорите за личния си живот, дори на роднини, за да избегнете ненужни съвети. Вие сами сте в състояние да се справите с всеки проблем.

ЛЪВ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Лъв, 7 Февруари – 13 Февруари, 2022: Имате предстоящо събитие, тогава е по-добре да не търсите романтика там. Любовта не търпи прибързаност, нека съдбата внесе нещо вълнуващо в живота, пускайки дългогодишните привързаности. Съветът на любим човек ще ви помогне да видите правилния изход. В същото време е най-добре да мислите разумно сега, очевидно вътрешният инстинкт може да покаже погрешния път. Освен това, това е чудесно време да останете насаме със себе си.

ДЕВА

Седмичен любовен хороскоп за зодия Дева, 7 Февруари – 13 Февруари, 2022:  В настоящата ситуация е по-важно да поддържате баланс, като не забравяте нито за себе си, нито за околните. Вярно е, че някои случаи в живота вероятно ще предизвикат силни емоции. И вашата морална сила все още не се е изчерпала, използвайте я разумно. Най-вероятно трябва да погледнете стари приятели, не е твърде късно да върнете старите чувства. Ако искате да получите море от позитиви на предстоящото събитие, тогава е по-добре да не търсите романтика там.

ВЕЗНИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Везни, 7 Февруари – 13 Февруари, 2022: Очевидно сега е лош момент да стартирате подреждане на любовните отношения, опитайте се да изчакате малко с това. Стъпка по стъпка здравословното състояние на роднините ще се подобри. Освен това времето, прекарано с любимите хора, няма да бъде загубено. Световната мрежа ще донесе не само необичайна комуникация, но и шанс за нещо по-приятно. Може би не е твърде късно да запалите отново огънят на миналите чувства.

СКОРПИОН

Седмичен любовен хороскоп за зодия Скорпион, 7 Февруари – 13 Февруари, 2022:  Очевидно съветите на любимият човек са точно това, което трябва да слушате. Може би други трябва да бъдат подкрепени. Между другото, най-добре е да разчитате на интуицията в настоящата ситуация, тя няма да ви подведе. В любовта не бива да се бърза, но може би няма нужда да губите време за първите хора, които срещнете. Вярно е, че ако искате да получите положителен заряд на предстоящото събитие, тогава е по-добре да не търсите романтика там.

СТРЕЛЕЦ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Стрелец, 7 Февруари – 13 Февруари, 2022: Ако сте във връзка, тогава се пригответе за тежък тест. Понякога ще се чувствате сякаш вече сте преминали точката без връщане. Но не се отказвайте, а се нахъсайте – борете се за връзката си и за любовта си. Ако заедно преминете през всички изпитания, недоразумения и решаване на трудни проблеми, можете да станете по-близки един до друг от всякога. Всичко преживяно ще послужи като солидна основа за връзката ви. Най-важното е, не забравяйте да се изслушвате и да се подкрепяте взаимно.

КОЗИРОГ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Козирог, 7 Февруари – 13 Февруари, 2022: Здравето на близките постепенно ще се подобри. Явно времето, прекарано със семейството, няма да бъде загубено. И ако внезапно възникне конфликт, за предпочитане е бързо да отхвърлите всичко. Интернет ще даде не само забавна комуникация, но и шанс за нещо по-приятно. Между другото, вероятно някой от колегите иска да се разходи в неформална обстановка.

ВОДОЛЕЙ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Водолей, 7 Февруари – 13 Февруари, 2022: Най-вероятно откровеният разговор е идеалното извинение да разрешите нещата. Благосъстоянието на роднините постепенно ще се подобри. Между другото, времето, прекарано със семейството, няма да бъде загубено. Любовта може да възникне на най-неочакваното място, дори на пътя. Една вечер, прекарана извън дома, ще донесе не само много позитиви, но и шанс за нещо повече.

РИБИ

Седмичен любовен хороскоп за зодия Риби, 7 Февруари – 13 Февруари, 2022: Възникналата напрегната ситуация ще трябва да се разрешава малко по малко. Близките хора няма да имат здравословни проблеми. Моля, имайте предвид, че вероятно е за предпочитане сега да разрешите натрупаните проблеми чрез разговори. В настоящата ситуация е по-важно да запазите хладнокръвие. По-правилно е в момента да се прецени трезво ситуацията, очевидно инстинктът може да покаже грешен път. Може би роднините трябва да бъдат подкрепени, това ще бъде високо оценено.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , ,
на горе