От каква жена се нуждае мъжът, въз основа на неговия зодиакален знак

От каква жена се нуждае мъжът, въз основа на неговия зодиакален знак
Астрология

От каква жена се нуждае мъжът, въз основа на неговия зодиакален знак

 

Овен

За този мъж най-важното е момичето му да мисли, че той е най-красивият, най-добрият и най-умният и ако тя се опита да му противоречи или да разбие егото му, скоро няма да бъде част от живота му.

Овенът има график, в който можете да се впишете, стига той да не трябва да прави компромиси.

 

Телец

Той иска момиче, с което да се забавлява на кафе или ресторант, защото Телецът обича да се наслаждава на компанията на партньора си, но също така обича да се наслаждава на спокойствие и тишина, така че не отивайте при него със спонтанни планове или решения. При Телеца всичко трябва да бъде планирано, но в съответствие с неговия график. Освен това, ако не сте голям фен на готвенето, дори не се доближавайте до него.

 

Близнаци

Близнакът е щастлив, докато има забавление, а вие често ще се чувствате като тийнейджър до него. Въпреки че това по-често е добро, отколкото лошо, но понякога мъжът, роден под този знак, ще се държи така и в сериозни ситуации. Не можете да го накарате да прави това, което искате, не можете да го манипулирате – защото самият той е манипулатор.

 

Рак

Настроението му се променя бързо и поради факта, че често е напрегнат, често внезапно ще се ядоса. Ракът обича постоянно да бъде канен на местата, на които отивате.

Чувствата им са смесени, така че често ще трябва да правите компромиси, ако очаквате успешна връзка. За да получите добър съвет, говорете с майка му.

Семейството му е на първо място, така че никога не заставайте между него и тях. Ако не сте готови да се адаптирате към неговия свят, потърсете любов някъде другаде.

 

Лъв

Най-силният и царствен знак от зодиака – Лъвът, трябва да бъде в центъра на вниманието.

Ако не му обърнете достатъчно внимание или го забравите дори за един ден, ще изпитате последствията. Ако не искате да слушате монолозите му  или ако не сте готови да му правите комплименти всеки ден, най-добре се откажете от мъжа, роден под този знак.

 

Дева

Педантичен, добре облечен, старомоден и добре подреден, мъжът под този знак е почти винаги в идеален ред.

Той може да намери недостатък във всичко и всеки, включително и в себе си. Той е ироничен и е трудно да го убедиш, че може да си права, защото винаги намира начин той да е прав.

Този мъж трябва да разбере, че не всичко е перфектно и че личните взаимоотношения и чувства не са планирани, защото не са работа.

 

 

Везни

Нерешителността е сред недостатъците на Везните. Те винаги ще се опитват да правят компромиси. Те не обичат да са сами, винаги са в компания или със семейството си, а и с вас, ако намерят време. Тези мъже обаче знаят кога трябва да се извинят и избягват евентуални спорове и конфликти като цяло.

 

Скорпион

С този мъж ще ви е трудно да се соближите, въпреки че обича любовта и секса.

За него е важно да има редовни дози удовлетворение, докато всичко останало може да почака. Той е ревнив и притежателен, но това е така, защото е несигурен.

Ако смятате, че имате достатъчно енергия и въображение, но и търпение за този мъж, тогава можете да опитате да излезете с него. Ако не сте готови за пълна преданост, по-добре избягвайте да се свързвате с мъж Скорпион, тъй като с него няма компромиси.

 

Стрелец

Приключенски и променлив, този щастлив знак от хороскопа няма да може да остане близо до вас, ако постоянно се придържате към вашите нагласи и контролирате времето му.

Той обича свободата си повече от всичко. Той не иска да променя нищо в себе си, но очаква партньорът му да следва неговия ритъм. Понякога не знае какво иска, но винаги знае какво не иска.

Той не променя житейската си философия за никого, така че не се опитвайте да му казвате какво да прави или по този начин, много бързо ще ви бъде показана вратата.

 

Козирог

 

Може да говори с часове, но и да чака с дни. Той не поема инициативата, така че му е трудно да реши да се обърне към момичето, което харесва. Ако вече има връзка, всичко трябва да е по неговите правила, за да може да представи момичето си на семейството си.

Той е бавен, но задълбочен. Ако преминете през изпитанията му с голямо търпение, можете да очаквате успех. В противен случай си тръгвайте, преди да е станало твърде късно.

 

Водолей

Обвързването му в сериозна връзка е трудно, а бракът е почти невъзможен, така че не го очаквайте твърде скоро. Обича да живее за компания и партита. Той не приема брака сериозно и не разбира неговата цел. Неговата тайна е, че той ще приеме само жена, която е преди всичко негова приятелка и след това всичко останало.

Докато не намери такава, лоялността няма да е най-силната му страна.

 

Риби

 

За тези мъже е трудно да се отворят пред другите. Той предприема действия само когато е сигурен, че жената може да се впише в начина му на живот.

Много е важно да не го ограничавате, защото той няма да вложи енергията си в такава връзка. Той е любител на музиката и филмите, така че с него можете да се насладите на изкуствата. И не е от типа мъже, които се влюбват лесно, така че за една добра и успешна връзка се нуждаят от повече време и търпение.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , ,
на горе