Липсвате ли му след раздяла, ако той ви е изневерил
Любов и партньорство

Липсвате ли му след раздяла, ако той ви е изневерил

След раздяла отношенията между хората могат да бъдат много различни. „Липсва ли на изневеряващите бившият им?“ Това е въпрос, който е вълнувал много хора, независимо дали сте жертва на изневяра, или сами сте изневерили на партньора си. Изневярата е нарушаване на доверието, нарушаване на ангажимента, поет към партньора, и оставя дълбоки белези както у жертвата, така и у извършителя. Емоциите, които се пораждат от изневярата, са сложни и непреодолими и човек не може да не се запита дали изневеряващият не липсва на бившия си.

Липсвате ли му след раздяла, ако той ви е изневерил

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

infomax-logo-50-15-HW Топ-3! Коя е най-хубавата Мис България?

Трудно е да си представим как изневеряващ би могъл да тъжи по някого след раздяла, след като е избрал да го нарани по най-уязвимия начин.

Но от друга страна, също така е лесно да се забрави, че хората, които изневеряват са човешки същества, които са податливи на същите емоции като всички останали. Любовта и загубата засягат всички, дори ако действията им имат последствия, които ще ги преследват години наред.

Важно е да се разбере психологията зад изневярата и чувствата, които се пораждат от нея. Едва тогава можем да започнем да разбираме истински дали изневеряващите усещат липса на бившите си след раздяла. Така че, ако се чудите дали бившият ви, който ви е изневерил, все още мисли за вас, тук може да получите някои отговори.

Когато става въпрос за изневяра, краят на една връзка може да бъде объркан. Както за изневеряващия, така и за предадения, продължаването напред след раздяла може да бъде труден и емоционално изтощителен процес.

Липсвате ли му след раздяла
Липсвате ли му след раздяла

Ако се чудите „Ще съжалява ли бившият ми за това, че ми е изневерил“, ето някои случаи, когато изневеряващите могат да почувстват чувство на загуба и съжаление, което ги кара да липсват на бившия си след раздяла:

Веднага след раздялата

Непосредствено след раздяла изневеряващите могат да изпитат различни емоции. Те могат да се чувстват виновни за това, което са направили, ядосани, че дългосрочната връзка е приключила, и тъжни, че са наранили някого, за когото са се грижили.

През това време може да им липсва бившият и дори да изпитват желание да се свържат с него. Важно е обаче да се отбележи, че тези чувства често са мимолетни и не са непременно признак, че изневеряващият наистина иска да потърси прошка.

Когато се чувстват самотни

Дори ако изневеряващият партньор е бил този, който е сложил край на връзката, той все още може да изпитва чувство на копнеж и самота. Това е особено вярно, ако все още не са готови да продължат напред или ако им е трудно да се свързват с нови хора.

Когато това се случи, те могат да започнат да се сещат все по-често за предишната си връзка и да им липсва бившият. Няма да е изненада, ако се чувстват самотни понякога след раздяла.

Липсвате ли му след раздяла
Липсвате ли му след раздяла

Когато видят, че бившият им се движи напред

Ако изневеряващите видят бившия си да продължава напред с някой нов, това може да предизвика сложни емоции. Хората се съвземат по различен начин след раздяла. Те могат да се чувстват ревниви или обидени, особено ако все още не са приключили с връзката. В някои случаи дори може да започне да им липсва бившият и да се чудят дали не са направили грешка, като са сложили край на нещата.

Когато се появи реалността на самотния живот

Често срещано явление е изневеряващите да изпитват самота след раздяла. След като първоначалното въодушевление от новопридобитата свобода отмине, може да стане ясно, че реалността на самотата не е толкова розова, колкото се е очаквало.

след раздяла 3

Когато носталгията по добрите времена се появи отново

Спомените за хубавите моменти с бившия също могат да допринесат за това изневеряващите да си липсват от бившия си партньор. Понякога носталгията може да накара изневеряващия да повярва, че предишната му връзка е била перфектна и че никога повече няма да намери нещо подобно. Това често се случва, когато изневеряващите се чувстват отпаднали или нямат късмет.

Вижте още:

6 съвета как да му привлечете вниманието, когато връзката не върви

ЖЕНСКИТЕ НЕДОСТАТЪЦИ, КОИТО КАРАТ МЪЖЕТЕ ДА СЕ ВЛЮБВАТ – НЕ СЕ ОТЪРВАВАЙТЕ ОТ ТЯХ

На шега или не: Нещата, които мъжете си мислят, че правим за тях, но изобщо не е така

5 разлики за това как мъжете и жените приемат раздялата

В какви жени се влюбват мъжете до уши?

Теория за червения маникюр: защо всички мъже са луди по него?

Какво означава, когато мъж докосне кръста ви – нима е знак за интимност

Д-р Неделя Щонова със 17 безценни съвета как да влезете във форма и да сте здрави

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе