Кристално чист маникюр: как да повторите най-горещата зимна тенденция за красота?

Кристално чист маникюр
Здраве и красота

Кристално чист маникюр: как да повторите най-горещата зимна тенденция за красота?

Този дизайн на маникюр ще се хареса и на най-консервативните

Кристално чист маникюр е най-новата тенденция в оформянето на ноктите. Доскоро естетиката на чистотата се свързваше само с почистването. Сега много хора знаят, че естетиката на чистото момиче не е само спретнато почистена стая. От изчистен грим бавно преминахме към изчистен стил в дрехите. И сега, когато минимализмът отново управлява шоуто в областта на красотата, ние ще ви разкрием всички тайни и ще ви разкажем какво е кристално изчистен маникюр.

Прегърни естествената си красота и бъди истински щастлива!

Витамини за красота: 11 задължителни добавки за всяка жена

Мисия: как да подобрите здравето и качеството си на живот

3 крема за лице: как да стегнете кожата на лицето

В кукленския манастир „Св. Св. Козма  Дамян“ стават чудеса

Kак да се сдобиете с кристално чист маникюр?

 

Тази тенденция за първи път бе загатната през лятото: момичетата, които са уморени от неонови и много дълги нокти, започнаха да пробват най-простите дизайни в маникюра: гладко покритие, класическо матово или „стъклени“ нокти . И сега, когато празничният сезон вече е към края си, отново бавно се връщаме към изчистения маникюр.

Чистите нокти не са непременно обикновени бежови нокти. Тенденцията се основава на дълбока грижа за ноктите и кожичките. Няма значение какъв дизайн ще изберете, стига да е направен практически без недостатъци.

Кристално чист маникюр

Ноктите ви трябва да са идеални.

 

Дължина – къса или малко по-дълга от средната, цвят – всички нюанси на розово, по-близо до естествената палитра. Основната задача е да върнете плочката до здрав вид и да подчертаете естествената й красота с помощта на вече позната процедура.

Специалистката, която ви прави маникюр, трябва да разбере какво се изисква от нея. Тук трябва да се обърне повече внимание на кутикулата и формата на нокътя, неговата анатомична коректност и симетрия. Ако при ярък дизайн окото може да се „замъгли“ и да пропусне различни форми на ноктите, тогава този номер няма да работи тук: ноктите трябва да бъдат перфектно изпилени, кожичките трябва да бъдат обработени и овлажнени, а самата плочка трябва да бъде като гладка като билярдна топка. В противен случай блясъкът на светлината ще се отразява неравномерно, което ще развали цялата концепция на идеята.

Ако сама правите маникюра си –

 

за кристален маникюр се нуждаете от малък набор от инструменти и много търпение. Не забравяйте, че перфектното покритие отнема часове, ако не и години, обучение, така че ако не получите желания ефект от първия път, опитайте отново.

Така че, покрийте подготвената нокътна плоча (без кожички и неравности) с гол лак или гел лак и я оставете да изсъхне (когато използвате гел лак, трябва да използвате лампа: UV – 2 минути, LED и CCFL – 30 секунди).

Ако ще е френски маникюр, тогава с помощта на четка от лак или гел лак трябва да нарисувате лента с желаната дължина на върха на нокътя. Тя трябва да бъде начертана по този начин: първо от дясната страна, след това отляво, свързвайки ръбовете в една точка.

Коригирайте всички неравности с тънка четка, като наблюдавате геометрията на всеки нокът отстрани. Отново, покритието трябва да бъде възможно най-органично и естествено.

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе