8 причини защо означава много, когато мъж поиска номера ви; първата среща
Любов и партньорство

8 причини защо означава много, когато мъж поиска номера ви

Нека го признаем – всички сте преминавали през това някой мъж да иска номера ви, а вероятно това е ставало и повече от веднъж. Като изключим онези досадни типове, които постоянно си пробват късмета, има мъже, които не го правят с лека ръка. За някои от тях да поискат номера ви означава, че наистина проявяват интерес към вас и се надявам отношенията ви да се задълбочат все повече.

Понякога това да си размените телефоните може да не доведе до нищо сериозно, а просто до размяна на съобщения или няколко разговора. Друг път обаче то е само началото на нещо сериозно.

infomax-logo-50-15-HW 10 неща, които една детска стая трябва да има

infomax-logo-50-15-HW Москва: Третият Рим или четвърти Вавилон?

Ето няколко убедителни причини, поради които този малък акт той да поиска номера ви може да има голямо значение за вашето пътуване към запознанствата.

Това е индикация за интерес

Когато един мъж поиска номера ви, това обикновено е доста ясен сигнал, че е заинтересован да ви опознае по-добре.

Това показва, че вашият разговор или взаимодействие са събудили любопитството му и той би искал да продължи диалога. Това е моментът, в който вашият чар и магнетична личност изпъкват.

Насърчава еднакви усилия

В танца на запознанствата балансът е от ключово значение. Когато той поиска номера ви, това гарантира, че и двете страни полагат усилия да инициират потенциални романтични връзки.

Ако проявите любезност и искрен интерес, може да откриете, че той иска да ви отвърне с взаимност. И тази взаимност може да дойде под формата на молба за номера ви.

Това насърчава динамиката, в която и двамата са активни участници, а не един човек да преследва всичко.

номера ви

Повишава увереността

Нека си го кажем направо, това, че някой проявява ясен интерес към вас, прави чудеса със самочувствието ви. Когато той поиска номера ви, това е фин комплимент за вашата личност, привлекателност и излъчваното от вас настроение. Това е мигновено повишаване на самочувствието

Установява темпото на бъдещите взаимодействия

Като го насърчавате да поиска номера ви, създавате прецедент за бъдещи взаимодействия. Това създава динамика, в която и двете страни участват активно и допринасят за развитието на връзката, независимо дали тя е случайна или сериозна.

Отваря вратата към по-дълбока връзка

Размяната на номера често е първата стъпка към задълбочаване на първоначалната връзка отвъд случайните срещи или запознанства. Тя дава възможност за по-лични разговори, които могат да се случат по всяко време и навсякъде, което потенциално може да доведе до по-задълбочено взаимно разбиране.

Това е вълнуващо!

Не може да се отрече вълнението, което идва с нова потенциална връзка. Непознатото, потенциалът, очакването – това добавя щипка вълнение към живота. Когато той поиска номера ви, това открива цял свят от възможности и представяне на нещо ново. И все пак, останете здраво стъпили на земята. Искането на номера ви не означава, че ви е предложил брак, така че успокойте темпото.

Насърчава взаимното уважение

Искането на вашия номер изисква определено ниво на смелост и уважение. То показва, че той цени личното ви пространство и иска да се увери, че ви устройва темпото на зараждащата се връзка. Бъдете сигурни, че ако сте в обща компания, много лесно той може да намери номера ви и да ви пише. Изисква се обаче повече самоувереност и смелост, за да го направи в очите ви, макар да съществува риск да го отхвърлите.

номера ви

Утвърждава вашата стойност

И накрая, когато той поеме инициативата да поиска номера ви, това е напомняне за вашата стойност. Вие сте човек, който си струва да бъде преследван, човек, който си струва да бъде опознат на по-дълбоко ниво. Тази малка постъпка може да потвърди стойността ви на сцената за запознанства.

Хайде да сме честни, на всяка жена е приятно да бъде ухажвана и да се чувства значима, дори и да не харесва въпросният човек, стига разбира се, той да не прекалява. Малко самочувствие в повече понякога не е излишно.

Вижте още:

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Какви плодове пасват най-добре на зодията ви

Мъжките гафове, които отблъскват жените

Четирите зодии, които не толерират лъжи

Колко зла е всяка зодия – класация от 1 до 12

Четири неща, които да направиш, ако той предпочете друга жена пред теб

Шестте най-токсични зодии

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Tagged , , ,
на горе