Как юношеската любов на Бон Джоуви доказа на целия свят, че може да се превърне в любов за цял живот и съюз на повече от 32 години?

Бон Джоуви и Доротея Хърли
Лайфстайл Любов и партньорство

Как юношеската любов на Бон Джоуви доказа на целия свят, че може да се превърне в любов за цял живот и съюз на повече от 32 години?

Какво споделя Бон Джоуви след над 3 десетилетия брачен съюз: „Тя е музата на всичките ми любовни балади. Очевидно е. Опитвам се да разкажа за тази любов не захаросано, а наистина – със сърцето, душата си“, казва Бон Джоуви.

Патрик Суейзи: Любовта е единственото нещо, което взимаш със себе си!

Уитни Хюстън: Онова, което е в душата ти, е само твое!

Бен Афлек: Загубих най-ценното – жената, с която бях щастлив… Всичко, заради алкохола

Астролози: Дженифър Лопес и Бен Афлек винаги ще се събират заедно

Дженифър Лопес за любовта си с Бен Афлек: Никога не съм била по-щастлива

„Днес се чувствам 10 пъти по-щастлив, отколкото когато бях млад. Поглеждайки назад, осъзнавам, че този брак е най-доброто решение в живота ми, което някога съм вземал“!

Бон Джоуви и Доротея Хърли

Бон Джоуви за това как една Любов може да остане истинска за цял живот!

Американският музикант е усетил със сърцето си жената, с която да сключи съюз, такъв, за който много хора мечтаят. Той все още се отнася към съпругата си Доротея Хърли като към истинска кралица и все още не се е уморил да благодари на съдбата, че ги е срещнала и че са останали заедно.

Бон Джоуви сключва граждански съюз със съпругата си Доротея през 1989 г., от който имат четири деца.

„Бяхме на турне в Лос Анджелис, в един страхотен хотел. Дръпнах пердето и видях физиономията си на един билборд отсреща… Обърнах се към Доротея и ѝ казах: „Защо не го направим веднага?“, тя беше изумена: „Ти си се побъркал!“, но аз бях сигурен: „Хайде де, кога, ако не сега?“, споделя звездата.

За него никой не съществуваше така, както неговата единствена и  възлюбена Доротея. Той е знаел, че никоя друга не може да се сравни с нея, защото тя е една и уникална. Концерти, представления, фенки, слава… Нищо от това не можеше да засенчи и замести неговата красива съпруга.

Те се запознават, когато са били на изпит по история. Музикантът ясно си спомня как неземната красота на Доротея веднага е привлякла погледа му и е пленила сърцето му, опитвайки се да препише отговорите.

Бон Джоуви

Бон Джоуви: Отлична оценка на изпита и любов за цял живот!

Училищната любов обаче не беше толкова гладка, както всички останали. Но те успяха смело да преодолеят всички изпитания и препятствия.

Няколко години след необикновената среща между двамата, групата на Бон Джоуви, създава песен, която покорява музикалните класации.

Новината за техния съюз не носи възторг на никого, освен на щастливите младоженци. Че какво по-важно от това?! Бон Джоуви споделя, че дори мениджъра му реагирал с особен гняв: „Как можа? Идолът на всички момичета вече е женен? Това е краят на една кариера, краят на всичко!“

Докато, Бон Джоуви имаше отговор на всичко: „Нека целият свят почака.“ Защото неговата любима беше до него! Това беше момичето на мечтите му, което означава, че решението да се ожени е единственото правилно! Тяхната любов се оказа по-издръжлива от славата и парите, по-важна от всичко на света.

„Още си спомням онзи понеделник, когато всички разбраха за нашата сватба“, споделя Бон Джоуви. „Изглеждаше, че цяла Америка е срещу нас. Мнозина казаха, че това е огромна грешка, че дълбоко ще съжалявам за това. Но никой не успя да помрачи нашето щастие – то беше просто Истинско!”

В момента, в който си казаха заветното „Да“, започна тяхната сладка и красива любовна история. С годините любовта им разцъфтяваше. Вече повече от 32 години и те все още се обичат, както в онези дни в Лас Вегас.

Доротея споделя: „Как стана така, че ставахме по-щастливи година след година? Предполагам, че е защото сме израснали заедно. Израснахме заедно и най-важното е, че гледахме в една и съща посока.”

„Тя е опората на семейството, кариерата ми и мен самия. Не мога да посоча друг такъв човек, на който да съм толкова благодарен за любовта и доверието. Защото аз съм вятърът, полетът, когато всичко се разпръсква във всички посоки и не знаеш къде ще бъдеш в следващата секунда. А през всичките тези години моята Доротея ме следва с лепило, конец и игла, съединявайки отново всичко в едно.”

Бон Джоуви черпи вдъхновение от любовта, която цари в него

Бон Джоуви и Доротея Хърли

Джоуви черпи вдъхновение от любовта, която цари в него и семейството му. Чуйте няколко песни, написани от велик музикант, и вижте колко силна е нотката на любовта в тях.

През живота си Бон Джоуви е спечелил множество награди. Албумите му се продават в милиони копия, той е обожаван от милиони фенове и почитатели по целия свят. Но той смята за най-почетната и най-важна титла в живота да бъде съпруг на неговата скъпа Доротея. Защото тази титла му е най-близка до сърцето.

Ето какво още споделя Бон Джоуви: „Станах модел, рок звезда, която успя да изживее толкова години в щастлив брак. В нашата среда това е изключителна рядкост. И се гордея с това, защото наистина съм много щастлив!“

Bon Jovi – It’s My Life (Official Music Video)

Tagged , , , ,
на горе