Топ 4 на най-срамежливите зодии, които не смеят да се доближат до тръпката си

Топ 4 на най-срамежливите зодии, които не смеят да се доближат до тръпката си
Астрология Любов и партньорство

Топ 4 на най-срамежливите зодии, които не смеят да се доближат до тръпката си

Много хора не смеят да направят първата крачка към някого, когото харесват. Затова разчупването на ледовете от тяхна страна може да изисква наистина смело поведение. Мнозина никога не се решават да се приближат до човека, когото харесват. Причината е, че са доста срамежливи и им е необходимо много време, за да разкрият чувствата и настроенията си.

Вглъбени в интровертната си личност, тези личности обикновено се колебаят да се доближат до тръпката си, затова продължават да се задържат в цикъла на изчакване. Въпреки че искат да бъдат с любимия си, техните неуверени и резервирани личности ги карат да се страхуват да поемат риска да започнат разговор.

infomax-logo-50-15-HW Лолита, любимата на Григор Димитров, стана готвачка

infomax-logo-50-15-HW Царската внучка Мафалда – българската перла в испанската корона

Ето и кои са четирите най-срамежливи зодии според астрологията, които не смеят да се доближат до тръпката си по една или друга причина.

Рак

рак - не смеят

Всеизвестен факт е, че Раците са много чувствителни, емоционални и често приемат навътре всичко, което им се случва, независимо дали е добро или лошо. По тази причина те са считани за най-срамежливите личности на зодиакалното колело.

Хората от този знак не смеят да заговорят веднага човека, когото харесват. Вместо това правят странни жестове, като например да оглеждат влюбения си отдалеч, което напълно превръща ситуацията в неловка и неудобна. Те не искат да бъдат наранени, ако бъдат отхвърлени, както понякога се случва. Затова се опитват да запазят чувствата си в себе си, вместо да бъдат откровени. Понякога това ги предпазва наистина, но друг път те губят повече в тази ситуация.

Дева

дева - не смеят

Девите също не смеят да се доближат до човека, когото харесват, но това е по малко по-различни причини от при Раците. Като начало родените под знака на Дева не се поразяват лесно от дълбоки чувства и дори да се влюбят в някого, ще следват съзнателен и внимателен начин да подходят към него. Тъй като са прагматични, Девите са склонни да анализират последствията от това, че биха казали това, което им е на сърцето. Щом разберат, че излагането на чувствата им ще доведе само до разстройващи вълни, те ще станат срамежливи и дискретни.

Скорпион

скорпион - не смеят

Притежатели на загадъчни вибрации и аура, Скорпионите са изключително потайни по отношение на чувствата си и никога няма да избързат с първата си крачка. Не е случайно, че от мнозина този знак е определян като най-тайнствения и мистериозен от всички. Затова тези личности се нуждаят от време, за да предвидят подходящия момент да заговорят някого. Освен това те полагат много усилия да изразят чувствата си, след като най-после се решат да го направят. Просто искат да си спестят всякакъв вид емоционално претрупване, като по този начин им е по-трудно да се приближат до обекта на желанието им и не смеят да го направят прибързано.

Козирог

козирог - не смеят

Козирозите са вродено интровертни хора, които в повечето случаи се насилват много да бъдат откровени за чувствата си. Въпреки че са словоохотливи в социалните си кръгове, им е необходимо огромно количество време, за да се опуснат, когато излязат от тях. Те трудно се решават да направят някои от изборите си, особено когато са свързани с емоционални връзки. Затова и не смеят веднага да заговорят някого, когото харесват, дори и да виждат, че той може да изпитва същите чувства към тях.

Няма нищо лошо понякога хората да са предпазливи. Но тези, които не смеят изобщо да изразят чувствата си, трябва да се замислят дали не губят повече в мълчанието си, отколкото ако споделят това, което изпитват.

Късчетата вълни на несигурност и съмнение в себе си държат тези срамежливи души под огромен натиск и се смесват с увереността им да изразят чувствата си пред човека, на когото се възхищават. Те предпочитат да запазят чувствата си за себе си, вместо да прегърнат червените бузи на смущението пред влюбения.

Вижте още:

По-добро преживяване в леглото – направете 1 просто нещо

4 зодии, които се привличат от токсична връзка

4 зодии, които често започват връзка на работното място

4 зодии, които трудно изразяват нуждите си във връзката

Обичам ли го? 5 начина да разберете какво чувствате

4 зодии, които пишат на бившия си пияни и съжаляват после

4 зодии, които ценят задълбочените разговори във връзката

4 зодии, които искат да излизат с приключенски настроен партньор

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе