Астролози: Дженифър Лопес и Бен Афлек винаги ще се събират заедно

Дженифър Лопес и Бен Афлек
Интересно

Астролози: Дженифър Лопес и Бен Афлек винаги ще се събират заедно

В носталгичния ход на века Дженифър Лопес и Бен Афлек се събраха отново през юни 2021 г. Астролози казват, че Дженифър Лопес и Бен Афлек винаги ще се събират заедно. С новия си брак те откриха по-мъдра и все още също толкова известна преработка на оригиналната двойка знаменитости, която за първи път привлече вниманието на света през 2002 г. Тогава Джей Ло почете връзката си със звездата от Daredevil с песента „Dear Ben“ от нейния албум This Is Me. Според интуитивния астролог Рейчъл Ланг, романсът им винаги е трябвало да се случи по този начин, въпреки тази много дълга пауза, пълна с други връзки, бракове и годежи. Причината е, че според звездите, Дженифър Лопес и Бен Афлек винаги ще се събират заедно.

„Бен и Джей Ло имат толкова много общи неща“, казва Ланг, добавяйки, че и двете знаменитости са зодия Лъв. „Лесно е да разберете защо са привлечени един от друг и защо са успели да останат приятели и след раздялата си.“

infomax-logo-50-15-HW Парис Хилтън роди първото си бебе

infomax-logo-50-15-HW Мат Деймън се завръща в ролята на Джейсън Борн

Двадесет години след отмяната на сватбата им през 2003 г. само няколко дни преди това да се случи, Бенифър най-накрая се ожениха през юли 2022 г. Тяхната продължила десетилетия любовна история завърши с привидно импровизирана сватба в малък бял параклис във Вегас. В своя бюлетин, разказващ за голямата нощ, звездата от Shotgun Wedding отбеляза, че двойката „едва успя да стигне до малкия бял сватбен параклис до полунощ“. Всъщност, мястото остана отворено до късно за двойката и дори им позволи да се снимат с розов кабриолет Cadillac, използван от самия крал Елвис Пресли.

И така, докато Джен и Бен бяха звездни любовници в продължение на години, вселената винаги е „знаела“, че тези двамата са предопределени да се съберат отново пред олтара. Никога не е ставало въпрос за несъвместимост, обяснява Ланг. Дженифър и Бен са „лоялни до мозъка на костите си“, те просто трябва да намерят начин да работят заедно, отбелязва тя.

Дженифър Лопес и Бен Афлек

Що се отнася до появите на червения килим, европейските срещи и голямото преместване на Джей Ло в Лос Анджелис, за да бъде по-близо до Бен, изглежда, че първата година от брака на двойката върви добре, но това не е непременно знак, че ще продължи дългосрочно.

Вижте дали звездите са подредени за Бенифър този път или не, и какво очаква през 2023 г. двойката, особено когато наближава шестмесечната им годишнина от сватбата.

Джен и Бен продължиха точно оттам, откъдето спряха, благодарение на своите лунни знаци. Джей Ло и Бен са по-емоционално зрели 19 години по-късно и вероятно са преминали през много голямо личностно израстване по време на изключително дългата си пауза.

В астрологията Луната представлява това как се чувстваме и реагираме на натиск. Тъй като и двата им лунни знака са в Скорпион, Джен и Бен имат интензивни емоционални нужди. Ако тогава не са могли да задоволят нуждите си един на друг, може би след като са живели малко повече, този път ще могат. Вероятно „двамата се чувстват като у дома си един с друг и имат много за какво да говорят“, казва Ланг.

Тяхното събиране съвпадна с две затъмнения – в Близнаци и Стрелец, които се случиха, когато се събраха за първи път през 2002 г., също се повториха, когато си дадоха втори шанс отново през 2021 г., обяснява професионалният астролог Лиза Стардъст. Затъмненията са астрологични събития, които активират лунните възли. Лунните възлиса  точки на съдбата, които определят вашата съдба или житейски път – предсказват същата история от преди години. Или различна негова версия. Джен и Бен бяха космически подтикнати да се съберат отново и да имат още един шанс да пресъздадат своята любовна история.

Дженифър Лопес и Бен Афлек

Сатурн носи усещане за стабилност на техния кораб. „Сатурнът на Дженифър се противопоставя на Луната на Бен. Сатурн е планетата на стабилността и неговото влияние показва силна основа за връзката“, казва Ланг. – Те могат да се подкрепят взаимно в постигането на целите си.“ Това е голямо предимство, за да позволи на ангажираните взаимоотношения да продължат.

„Недостатъкът на този аспект обаче е, че Сатурн често е твърде сериозен“, отбелязва Ланг. За да издържи, Бенифър трябва да намерят начин да поддържат нещата леки и забавни. Но като постоянни знаци, Джен и Бен често могат да си „блъскат главата“. Лъвовете са постоянни зодии, което означава, че могат да бъдат малко упорити. Разбира се, това също означава, че Джен и Бен са страстни, но ако са такива в противопоставянето на нещата, вероятно ще се карат, казва Ланг. „Фиксираните знаци могат да запазят позициите си, правейки разногласията трудни за преодоляване.“

Що се отнася до тези Луни на Скорпион (Скорпионът е фиксиран воден знак, между другото), Ланг отбелязва, че тяхната емоционална интензивност може да се прояви по много начини. В някои случаи те ще бъдат изключително чувствителни един към друг, а в други лесно ще се разочароват. Като се има предвид тяхната история и комфорт един с друг, Ланг посочва тенденцията да натискат бутоните се един на друг просто „защото така е предопределено.“

Венера носи устойчивост на брака им. Въпреки разногласията си обаче, Джен и Бен решават да продължат или да умрат. Бен има своята Венера в Рак, което означава, че „ако наистина го е грижа за някого, той не е човекът, който ще го пусне. Той иска това, което желае истински, и няма да се примири с нищо по-малко“, обяснява астрологът.

Джен, от друга страна, има своята Венера в Близнаци. Което означава, че тя е по-свободолюбива, когато става въпрос за партньорства и ангажираност. Въпреки това, като приказлив и любопитен въздушен знак, докато Бен е в състояние да държи Джен на нокти и често й напомня за ангажимента си, този „кораб“ със сигурност ще издържи много години.

Вижте как отношенията на Бенифър се промениха и напреднаха след първата им среща през 2001 г.: Меркурий може да бъде спасителната благодат за двойката.

Меркурий е планетата на комуникацията и при двамата той е в Лъв. „Това показва общ стил на общуване. Лъвът в Меркурий може да има усет към драмата. Те говорят с харизма. Зад всяка дума се крие страст. Те са забавни и може да се радват да имат приятели“, казва Ланг.

Малко вероятно е Джен и Бен някога да останат без неща за разговор. Плюс това помага, че Нептун на Бен, планетата на духовността, е в благоприятен аспект с Меркурий на Дженифър. „Това показва, че двойката има интуитивно усещане един за друг“, обяснява Ланг, отбелязвайки, че позволява на Джей Ло да разкрие романтичната страна на Бен.

Тъй като тази двойка навлиза в нова лична година, те копнеят да бъдат домакини. Това е така, защото и двете им луни са в съвпад с техните южни възли – точка на съдбата, която представлява вашия минал живот, както и уроците и мъдростта, с които сте родени.

С Асцендента на Бен в Рак и неговата Луна в пети дом на себеизразяване, удоволствие и взаимоотношения, Бен иска да въплъти напълно ролята на съпруг, който си стои у дома тази година. „Той не иска да излиза, а да остане вътре с жена си. По същия начин, с асцендента на Джен, може да видите, че тя намалява работното време, за да прекарва повече време у дома.

През 2023 г. не се изненадвайте, ако забележите тези двамата да си почиват от пътуванията, а в Холивуд да участват в повече обществени събития и инициативи.

„Най-голямата промяна, която ще видим, е те да отделят повече време за децата си и да правят дейности заедно. По-конкретно за Джей Ло, тя ще бъде по-селективна по отношение на проектите и може дори да откаже няколко, за да накара връзката да работи“, добавя астрологът.

Все пак, тази двойка може да има някои интензивни моменти през есента тази година, когато Уран, планетата на иновациите и откритията, аспектира техните слънчеви знаци, призовавайки Бенифър да търси повече независимост един от друг. Но няма нищо, което младоженците не могат да преодолеят, за да гарантират, че бракът им ще остане „толкова добър“. Те съзнателно са решили да дадат всичко от себе си за тази връзка и много от предстоящите транзити ще ги накарат да се почувстват по-големи от живота, както и ще засилят ангажираността им. С други думи, „доброто надделява над лошото“.

Така че изглежда, че чувствата, които Джей Ло изпитваше към Бен, когато написа „Скъпи Бен“, все още са верни и днес и той е повече от щастлив да отвърне със същата любов.

Вижте още:

Зодиите, които си падат само по смислените връзки и не биха били с някого за една нощ

Зодиите, които не могат да преодолеят старата си връзка

Четирите зодии, които обичат да водят останалите

Зодиите, които се влюбват в тялото вместо в душата

Три съвета как да спрете да губите себе си във връзката

Какви плодове пасват най-добре на зодията ви

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , , ,
на горе