Уитни Хюстън: Онова, което е в душата ти, е само твое!

Уитни Хюстън
Разни

Уитни Хюстън: Онова, което е в душата ти, е само твое!

Уитни Хюстън – едва ли има някой, който да не свърже името й с проникващото в сърцето и необяснимо въздействащо изпълнение на песента “I Will Always Love You”:

Патрик Суейзи: Любовта е единственото нещо, което взимаш със себе си!

Бен Афлек: Загубих най-ценното – жената, с която бях щастлив… Всичко, заради алкохола

Пожелавам ти радост и щастие,

но повече от всичко ти желая Любов.

И аз…

винаги ще те обичам,

аз…

винаги ще те обичам!

И аз…винаги ще те обичам,

Ти

Ти

мили мой…

Аз винаги…

Аз винаги ще те обичам!

Невероятно изпълнение! Няколко думи, но казващи всичко!

Уитни Хюстън

Уитни Хюстън: “Но повече от всичко ти желая Любов

Уитни Хюстън певицата, която остави трайна следа в света на музиката. Уитни Хюстън – чийто глас разтуптя сърцата на милиони хора по света. Тя беше звезда от голяма величина. Животът на певицата можеше да се развие по различен начин, но… Може би това е бил нейният избор…

Според Книгата на рекордите на Гинес Уитни Хюстън е изпълнителката с най-много награди. Тя е носител на 415 награди, включително 6 награди “Грами”. Тя е включена в списъка на 100-те най-велики изпълнители.

Въпреки световната слава и нижещите се успехи, животът на изпълнителката не е бил никак лесен. Напротив – изпълнен с много драматични дни и непрекъснати битки.

Любовта на Уитни към музикалното изкуство пламва още в детските години.

В свое интервю тя споделя, че е пораснала много бързо и не е имала време да се забавлява, да се среща с приятели, да общува със своите връстници.

Тя и съпругът й Боби Браун имат много труден брак. И двамата страдат от алкохолна зависимост и от наркотична зависимост. Освен, че е страдала от своите зависимости, е трябвало да търпи неговата болезнена ревност и всички последици произтичащи от това.

За голямо съжаление резултатите от зависимостите започнали да стават все по-очевидни. Певицата с Божествен глас започнала постепенно да го губи. Това проличавало особено силно при изпълнение на най-големите хитове.

Уитни Хюстън

Цитати на Уитни Хюстън:

Въпреки нелекият й живот, който е водила извън музикалната сцена и прожекторите на светлината, от тези нейни цитати ясно личи, че е осъзнавала какво е Любов.

“Вярвам, че децата са нашето бъдеще. Научете ги на добро. Покажете им цялата красота, която носят в вътре себе си.”

“Да се научиш да обичаш себе си е най-голямата любов!”

“Чудесата съществуват и са възможни, когато вярвате в тях!”

“Никой не може да ме принуди да правя нещо, което не искам. Това е мое решение. Аз съм или най-добрият ми приятел или най-големият ми враг.”

“Отдавна реших никога да не бъда в ничии сенки. Ако се проваля, ако успея…Поне живея така, както вярвам. Каквото и да ми вземат, не могат да отнемат достойнството ми. Защото най-голямата любов от всички ми се случва. Открих най-голямата любов от всички вътре в себе си.”

“Ако казваш, че очите ми са красиви, това е защото те гледат теб.”

“Можеш да излъжеш хората. Можеш да заблуждаваш всеки по всяко време, но не можеш да излъжеш себе си. Вечер, когато си отидеш у дома, се изправяш срещу истината. Аз съм и най-добрия си приятел, и най-лошия си враг.”

“Онова, което е в душата ти, е само твое!”

Whitney Houston – I Will Always Love You – bg prevod

Tagged , ,
на горе