Как да спечелите сърцето на жена Козирог: Няма как да подчините тази дама

Как да спечелите сърцето на жена Козирог
Астрология

Как да спечелите сърцето на жена Козирог: Няма как да подчините тази дама

Жената Козирог е горда и непристъпна, не обича да излага на показ чувствата си. Ако искате да спечелите сърцето на тази дама, трябва да проявите търпение и чувствителност, обграждайки я с внимание и топлина.

Как да завладеете сърцето на жена Козирог

Ако искате тази дама, трябва да сте внимателни и съпричастни към интересите й. Уязвима и чувствителна, тя ще реагира остро на натиск отвън. Ако опитате да я подчините, тя ще приеме това като враждебност. Жената Козирог се нуждае от равна връзка, но иска да има до себе си силен мъж.
Самоуверена външно, жената Козирог винаги търси одобрението от любимия. Тя иска да чуе поощрителни думи от него, защото това допринася за отключване на потенциала й и помага много да реализира своите вътрешни резерви. Същевременно, ако дамата види в поведението на избраника си дори намек за възможно лъжа и предателство, тогава тя ще прекрати подобна връзка.

Какви мъже харесва жената Козирог?

Спокоен и надежден мъж, с добри доходи би имал всички шансове да спечели сърцето на тази невероятна дама. Той трябва да е стъпил здраво на краката си и да се прицели в това, към което се стреми. Доброто материално състояние е доста важно за жената Козирог, въпреки че тя е икономична и пестелива. За нея е важно да има сигурност, затова не обича да харчи без мярка.

Жената Козирог знае какво иска

Жената Козирог е сериозна и обмисля добре нещата. Тя е напълно наясно какво очаква от живота. И когато веднъж е заложила на някого – надежден и стабилен мъж, на дамата няма никак да й харесат промените в характера му. За да я задържи, любимият трябва винаги да си остане същият – сериозен и твърд. Изключително са важни качества като стабилността и увереността в бъдещето. Щастливият семеен живот с жена Козирог ще се развие само ако тя е с мъж, който е отговорен към парите.

Жената Козирог постига целите си

Жената Козирог умее да си поставя цели и да ги реализира. Ако спътникът й в живота се опита да възпрепятства това, това ще срещне нейното негодувание и тя ще се опита на всяка цена да се отърве него. За нея кариерата е по-важна от личните й проблеми. Тя ще бъде благодарна, ако мъжът, когото е избрала й помага в преследването на целите й.

Жената Козирог държи на уюта у дома

Жената Козирог, в по-голямата част от времето си работи, но същевременно държи много на домашния уют и възприема къщата си като спокойно място, отредено за почивка. Къщата трябва да е удобна и спокойна. Скандалите, разгорещените спорове или твърде шумните забавления не са това, което тя мечтае да види между стените на дома си.

Грижи и комплименти

За да се чувства дамата Козирог желана, мъжът трябва да я обгражда постоянно с грижи и да й прави искрени комплименти. Прекалено напористите разпити от партньора са ненужни и ще доведат до негативни емоции. Но ако мъжът деликатно се опита да разбере защо любимата е в настроение, тя със сигурност ще оцени това и ще му сподели проблемите си.

Tagged , , ,
на горе