Любовен хороскоп за уикенда 13-14 март за всички зодии

Любовен хороскоп за уикенда 13-14
Астрология

Любовен хороскоп за уикенда 13-14 март за всички зодии

Овен

През уикенда ще бъдете пълни с енергия и готови за нови приключения, но не забравяйте, че силните емоции могат да причинят объркване и да изгубите вярната посока. Много е важно да бъдете съсредоточени и да си дадете сметка за чувствата, които изпитвате. Трябва да сте напълно наясно с тях. Проявете емоционалната си интелигентност, тя ще ви предпази от глупави грешки.

Телец

Възможно е да срещнете известен отпор от страна на любим човек, което ще попречи на плановете ви и те ще трябва да бъдат променени. Опитайте се да не приемате това като лична трагедия, защото е въпрос на обстоятелства и нищо повече. Но ще имате възможност да посветите повече време на самите себе си, което страхотно.

Близнаци

Любовта ви е силна и взаимна. Просто се насладете на тази хармония. Вашите мечти и планове се сбъдват. Опитайте се да прекарате уикенда с някой, чиято компания кара сърцето ви да бие по-бързо. Ще се учудите колко лесно може да напреднете в отношенията си през този уикенд.

Рак

Връзката ви с любимия човек днес ще бъде романтична и поверителна. Вярно е, че най-интимните тайни не бива да се разкриват или поне не бързо. Нека остане някаква мистерия. Този уикенд вашата половинка може да ви зарадва с предложение за съвместна ваканция. Не отказвайте, ще си прекарате вълшебно.

Лъв

Без усилие привличате към себе си противоположния пол. Причината за това е жаждата за романтични впечатления и желанието да ги споделите с някого. Нуждата за забавление ще ви позволи да избягате от ежедневните проблеми, но все пак не губете ума си. Партньорът ви подкрепя във всяко отношение.

Дева

Вие сте привлекателна и разкрепостена, така че тази седмица ще се радвате на успех с противоположния пол. Постарайте се да дадете всичко от себе си на любимия човек и ще получите добра възвращаемост на „инвестициите“ си.

Везни

Всичко е безопасно и прекрасно, защото идва моментът за пълно взаимно разбирателство с любимия човек. Просто греете от щастие. Вашите желания ще бъдат изпълнени през този уикенд. Наслаждавайте се на момента!

Скорпион

Любовният ви живот ще ви изненада и зарадва. Любимият човек е нежен, грижовен и изпълнява вашите желания. Така че не крийте чувствата си. Време е да бъдете заедно и да се сближите като двойка.

Стрелец

Съдбата става по-благосклонна към вас. Не забравяйте обаче, че вашата непредсказуемост е очарователна, но може сериозно да умори другите. Решете своите желания и изисквания към любимия човек. Стига сте критикували!

Козирог

Интересна, но трудна работа ви отнема почти цялото свободно време и през този уикенд, което може да предизвика недоволство на любимия човек. Опитайте се да му посветите повече време поне през почивните дни, за да почувства своята необходимост и важност.

Водолей

Опитайте се да намерите време през уикенда за да подредите собствените си чувства. Изглежда, че до вас изобщо не стои този, от когото имате нужда. Струва ли си да заблуждавате него и себе си? По-добре се ориентирайте към подходящ партньор.

Риби

Не бъдете упорити, не обръщайте внимание на моментната ситуация, която не е възможно най-добрата този уикенд. Опитайте се да оцените адекватно връзката с любимия човек, ако не искате да го загубите напълно. Бъдете гъвкави и оптимистични, търсете компромис, тогава ще можете да постигнете желаната цел.

Ако желаете и още интересна информация за това какво да очаквате на 13-14.03.2021 г., вижте своя ХОРОСКОП за деня, седмицата и месеца.

Tagged , , ,
на горе