как да й откраднеш сърцето
Любов и партньорство

Съвети за влюбени мъже: 8 начина да й откраднеш сърцето

Ако вече сте избрали дама, с която искате да изградите дълбока връзка, значи е време да действате по-сериозно. Психолозите разкриват за вас няколко сигурни начина да я накарате да ви иска силно. Нужно е само да я убедите в истинската си стойност като характер и личност въобще.

Може да се възползвате от долните идеи, но изберете само тези, които мислите, че са подходящи за вашия конкретен случай. В никакъв случай не се опитвайте да бъдете някой друг, освен самите себе си, не се изкушавайте да я мамите или манипулирате по никакъв начин. Жените разполагат с „вградени детектори на лъжата“ и веднага „засичат“ мъжката неискреност.

Пригответе любимата й храна

Жените оценяват мъже, които знаят не само как да готвят, но и го правят с удоволствие като изненада. Така че помислете какво вашата любима обича да похапва най-много? Пригответе любимата й храна и подредете масата. За да направите вечерята още по-романтична, можете да добавите допълнителни елементи като фонова музика, осветление, цветя и свещи. Ако не знаете как да готвите и не искате да учите, тогава поръчайте храна в ресторант. Купете и бутилка от любимото й вино. Партньорката ви ще бъде невероятно доволна от такава изненада.

Бъдете неин най-добър приятел

Разговаряйте с нея за всичко – нейните приятели, за работата или за това, което момичето обича да говори най-много. Задайте й повече въпроси по темата и я слушайте внимателно. Разговорът ще потръгне от само себе си. И въпреки че този метод може да не е лесен за доста мъже, той със ще помогне да разберете и „усетите“ по- добре вашата партньорка, нейните желания и предпочитания.

Подарете й ден да пазарувате на неща само за нея

Подарете на дамата си един ден пазаруване, така че да й купите някои неща, които тя харесва. В този случай, разбира се, ще трябва да се поохарчите, затова този съвет е приложим само за по-заможни господа. Да, няма да е много евтино, но пък е един от най-добрите начини да й заковете вниманието. Освен това, подобна постъпка говори сама по себе си колко много я обичате.

Романтичен уикенд

Насладете се двамата на романтичен уикенд. Организирайте пикник сред природата или гледайте залеза край морето. Изберете уютен и тих ресторант на спокойно място. Поръчайте нейните любими ястия и напитки. След това резервирайте хотелска стая. Този съвет обаче е подходящ само за двойки, които вече са се опознали добре. Не е препоръчителен за първа среща, тъй като дамата ще си помисли, че я искате само за една нощ.

Подаръци и изненади

Един от най-лесните и работещи начини да привлечете вниманието на една жена е да я изненадате. Но, за съжаление, мъжете се възползват от това рядко. Защо да не й подарите неочаквано букет цветя или не купите билети за концерт на любимата й група? Можете да организирате и пътуване до красиви места или да й купите рокля или нещо друго, която тя отдавна желае, но все още не си е купила. В някои случаи модно елегантно бельо също може приятно да изненада дамата. И за вас това ще е бонус, защото след като облече тя ще ви покаже как й стои.

По-често показвайте любовта и демонстрирайте чувствата си към нея

Ако наистина я обичате, трябва да казвате това възможно най-често. Жените много обичат , когато мъжете им показват любов, внимание и грижи. Ако ги питате, те искат да чуват думите „Обичам те“ всеки ден. Опитайте се да демонстрирате дълбочината на любовта си, като й напомните и защо точно я обичате. Например, заради нейната сладка усмивка, привлекателност, общителност и добро чувство за хумор. Кажете, че сте благодарни на съдбата за факта, че тя се е появила в живота ви. Това е страхотен начин да поддържате връзката си щастлива.

Смях и добро настроение

Жените харесват мъжете, които ги карат да се смеят. Не е нужно да бъдете твърде сериозни и важни с нея. Бъдете по- позитивен човек, но избягвайте шегите, които я карат да изглежда глупава. Особено пред нейни приятели или семейство.

Купете й абонамент за салон за красота или СПА

Не всички момичета си позволяват да харчат много пари за красотата си. Ако вашата дама е една от тях, тогава можете да й подарите радостни вълнения, като закупите абонамент за салон за красота или SPA. Може да я поканите тя сама да избере мястото, което иска да посети.

Ухажвайте вашата любима страстно и постоянно, но само не забравяйте да бъдете истински, докато правите това. Правете всичко искрено и от сърце. И тогава тя ще ви обича още повече.

Tagged , ,
на горе