4 зодии, които умеят да пазят тайна
Астрология

4 зодии, които умеят да пазят тайна

Всички сме имали един приятел, на когото може да се повери най-деликатната тайна. Всички ние също сме имали онези други приятели, които, е, не толкова. Тайните и уязвимите разговори са важна част от изграждането на всяка връзка, но това не означава, че клетвите за мълчание се получават лесно за всички.

Всъщност според астрологията денят, в който сте родени, може да окаже пряко влияние върху способността ви да уважавате личния живот на някой друг. Въпреки че вероятно имате доста добра представа кой може да си държи устата затворена в най-близкия ви кръг от приятели, може да е полезно да попитате ваш колега или нов познат кой е техният слънчев знак, преди да разкриете дълбоки истини за себе си.

Искате да излезете с него? Поканете го

Балзаминът: цветна симфония

Орхидеите: красота, символика и грижи

3 сутрешни упражнения за тонизиране на мускулите

infomax-logo-50-15-HW   Балансираната хранителна диета си остава най-добрата

4 зодии, които умеят да пазят тайна

Дева

тайна
4 зодии, които умеят да пазят тайна

Това са отговорни хора, на които може да се доверите и да разчитате. Те са сериозни и няма да ви предадат. Много добри са в пазенето на тайна и рядко издават каквато и да е информация на хората около тях. Освен това, Девите са много добри в решаването на проблеми, и дори могат да ви помогнат, ако нещо ви мъчи. И няма да кажат на никого за това.

Скорпион

тайна
4 зодии, които умеят да пазят тайна

Когато става въпрос за зодии, които ценят неприкосновеността на личния живот, никой представител на зодиака не приема тайните толкова сериозно, колкото един Скорпион. Този състрадателен воден знак процъфтява в поддържането на мистериозна аура и разбира стойността на това да държиш устата си затворена и да не издаваш тайна. Освен че ще отнесат увереността ви в гроба, те ще действат и като яростен съюзник, ако сте били онеправдани по някакъв начин, предлагайки емоционална подкрепа и може би план за отмъщение.

Разкриването на вашите тайни на Скорпион също може да ви помогне да се сближите с това прословуто пазено звездно бебе, тъй като те са склонни да поддържат тесен кръг, който процъфтява от взаимно доверие и емоционален обмен. Въпреки това, ако са в отдадена и доверителна връзка, има голям шанс да позволят на любимата си да се запознае с подробностите, защото са склонни да бъдат напълно прозрачни по отношение на сърдечните въпроси. Във връзка или не, те никога не биха разкрили чувствителна информация на някого, за когото смятат, че ще я повтори. Ако изрично ги помолите да не казват на партньора си, можете да се доверите, че ще смекчат желанието си да разлеят.

Козирог

тайна
4 зодии, които умеят да пазят тайна

Ако търсите практичен и поверителен съвет, не търсете повече от любимия си Козирог. Този управляван от Сатурн знак цени границите повече от всеки друг член на зодиака, което ги прави отлични пазители на тайна. Освен че ще ви помогнат да се заземите сред личния хаос, те ще ви помогнат да пресечете емоциите, за да видите логиката. Въпреки че отговорът им на чувствителни теми може да изглежда малко стоически в началото, желанието им за спокойствие и ниво на мислене ще им позволи да ви дадат по-смислен и структуриран отговор от друг знак.

Въпреки това, не правете грешката да се опитвате да въвлечете Козирог във вашите проблеми. Морските козлета избягват клюките и споделянето на тайни, защото идеята за драма ги кара да се чувстват изключително неудобно. Ако се опитате да разбъркате тенджерата с информация, която може да доведе до социални или емоционални катаклизми, е вероятно да бъдете затворени. Освен това, те са изключително защитни към близките си и не се отнасят любезно към всеки, който се опитва да създаде търкания в техните лични и професионални отношения.

Водолей

тайна
4 зодии, които умеят да пазят тайна

Дали Водолеите успяват да пазят тайна? Разбира се, стига да ги убедите в смисъла да си държат езика зад зъбите. Те са резервирани и няма шанс да ви издадат ей така, от превъзбуда или вълнение. Щастливци са попадналите в най-близкия приятелски кръг на Водолея. Ако успеят да преглътнат собственическото му отношение, ще се радват на неговата справедлива, себеотрицателна и дори свирепа подкрепа. Както и на непоколебимата му неизмерима обич. Но твърде малко са тези, които получават достъп до най-тъмните стаи в душата му. Някои тайни остават завинаги заключени.

Tagged , ,
на горе