3 сутрешни упражнения за тонизиране на мускулите

3 сутрешни упражнения за тонизиране на мускулите
Добра форма

3 сутрешни упражнения за тонизиране на мускулите

Чудили ли сте се дали има упражнения за тонизиране на мускулите? Е, отговорът е да.В допълнение към балансираната диета, фитнесът е съществена част от всеки здравословен начин на живот, особено ако се опитвате да отслабнете. С напредване на възрастта обаче може да ви е по-трудно да останете активни в ежедневието си – ето защо е толкова важно да поддържате редовна рутинна тренировка, ако искате да поддържате тялото си здраво и във форма. Въпреки това, не всеки има време да отиде във фитнеса за час или повече всеки ден. За щастие има много бързи тренировки, които можете лесно да включите в сутрешната си рутина, направо от уюта на собствения си дом.

Тези упражнения могат да помогнат за тонизиране на мускулите и изгаряне на мазнини, като предизвикват основните мускулни групи в тялото и ускоряват сърдечната честота. Те също могат да бъдат модифицирани, за да отговарят на различни нива на фитнес. Нека се потопим във всеки един по-долу!

Тук може да намерите на най-добри цени, необходимите ви стоки за спорт и фитнес.

4 златни правила за спортуване

6 упражнения за стягане на ръцете

3 сутрешни упражнения за тонизиране на мускулите

1. Клекове

тонизиране
3 сутрешни упражнения за тонизиране на мускулите снимка: pinterest

Искате ли тонизиране на тялото ви? Ако търсите тонизирани глутеуси е време да започнете да клякате сутрин! Въпреки това, не само вашето дупе ще се възползва от ежедневните клякания; както се оказва, това упражнение работи за цялото ви тяло и е чудесен начин да изгорите много калории, което го прави идеален ход за отслабване.

Застанете с крака на ширината на раменете, пръсти на краката сочат напред и ръце отстрани. Спуснете тялото си надолу, сякаш седнете обратно на стол, като държите тежестта си в петите и повдигнатите гърди. Натиснете през петите си, за да се върнете в изправено положение. Повторете за 10-15 повторения. Веднага ще видите ефект във вашето тонизиране на тялото.

2. Напади

тонизиране
3 сутрешни упражнения за тонизиране на мускулите снимка: pinterest

Когато става въпрос за долната част на тялото ви, нападите са един от най-добрите начини за тонизиране на тялото. Какво по-добро начало за тонизиране на мускулите. Като допълнителен бонус, те дори могат да помогнат за подобряване на стойката ви, като укрепят гърба и сърцевината ви. Резултат! Освен всичко това, подобрената гъвкавост е друго предимство. Като цяло, добавянето на това бързо упражнение към сутрешната ви рутина е чудесен начин да тонизирате мускулите си и да изгоните нежеланите мазнини по тялото.

Застанете с крака на ширината на бедрата, ръце отстрани. Пристъпете десния си крак напред и спуснете тялото си, докато дясното ви бедро стане успоредно на земята, а лявото ви коляно виси над земята. Натиснете дясната си пета, за да се върнете в изправено положение. Повторете от лявата страна. Направете 10-15 повторения от всяка страна.

3. Лицеви опори

тонизиране
3 сутрешни упражнения за тонизиране на мускулите снимка: pinterest

Не забравяйте да тренирате и горната част на тялото си! Тонизиране на мускулите не става толкова лесно.Правенето на някои ежедневни лицеви опори е чудесен начин да направите точно това. Въпреки че може да е трудно за някои от нас, става по-лесно, колкото повече го правите – така че не се отказвайте! Можете да започнете от променена позиция, ако това работи по-добре за вас. Това упражнение не само ще ви помогне да изградите сила на горната част на тялото, но също така ще ви помогне да тонизирате сърцевината си, в допълнение към изгарянето на мазнини и редица други предимства.

Започнете в позиция на дъска, с ръце на ширината на раменете и тялото ви в права линия от главата до петите. Спуснете тялото си надолу, докато гърдите ви почти докоснат земята, след което се върнете обратно до изходна позиция. Ако това е твърде трудно, опитайте да правите лицевите опори на колене. Направете 10-15 повторения.

Разбира се, най-добрата рутинна сутрешна тренировка за вас ще зависи от вашите конкретни фитнес цели и нужди. И, винаги е важно да говорите с вашия доставчик на здравни услуги, преди да се потопите в нова програма за упражнения, особено ако имате съществуващи здравословни проблеми. Но ако като цяло искате да тонизирате нещата и да свалите няколко излишни килограма, тези три упражнения са чудесно място да започнете! Не се чудете, а ги започнете веднага и ще видите резултат. Вашето тонизиране на тялото ви зависи от вас.

Tagged , ,
на горе