Как да прекарате уикенда с любимия човек? — ТОП-5 идеи
Любов и партньорство

Как да прекарате уикенда с любимия човек? — ТОП-5 идеи

Последните пролетни дни, преди да се потопим в лятото и  жегите, радват с неповторимото си очарование. Моменти като този не бива да се пропускат! Ако е слънчев ден, облечете се удобно и отидете на дълга разходка – в планината или пrосто из града. Яжте сладолед, посетете изложба, излегнете се на зелената трева в парка…. Възможностите са безброй, важното е да сте двамата!

Освен това не забравяйте, че всеки град има свои собствени романтични атракции и всяка двойка има „своите“ места в арсенала на паметта си. Този уикенд организирайте истинска среща: повторете маршрута на първата си разходка заедно, посетете мястото, където сте се срещнали, където е била първата целувка или обяснение в любов.

Как да прекарате уикенда с любимия човек? — ТОП-5 идеи

10 ВИДА СЪБЛАЗНИТЕЛКИ: КОЯ СТЕ ВИЕ?

10 доказани начина да накараш мъжа да мисли за теб и да му липсваш

Мъжът, който ще те направи щастлива: 5 знака

Как да прекарате уикенда с любимия човек? — ТОП-5 идеи

КУЛТУРЕН УИКЕНД

Заведете любим човек на театър или опера. Обърнете внимание на продукцията на алтернативните самодейни формации. Обикновено във всеки град има няколко младежки студия, които поставят интересни представления.
Страхотна идея би било да се запишете заедно на уроци по актьорско майсторство. Така можете не само да си прекарате страхотно заедно, но и да откриете неизследвани, уникални таланти в себе си.

ФОТО УИКЕНД

Вземете своя фотоапарат и направете свои собствени фотосесии един с друг. Основното нещо за успешен фото уикенд е да обмислите идеята до най-малкия детайл: мястото на заснемане, изображения, стил, реквизит. А след това подарете на любимия човек рамка за снимки с вашите общи снимки за спомен от един прекрасен пролетен уикенд.

 

УИКЕНДИ ПО ИНТЕРЕСИ

Ако вие и вашият любим имате различни интереси: той обича да седи пред компютъра, да гледа футбол, да играе голф, а вие обичате да пътувате, да скачате с парашут и да шиете, опитайте се да се потопите в интересите на другия. Един уикенд овладявате любимата му компютърна игра, ходите заедно на футбол, играете голф, а следващия път каните любимия човек на конна езда или резервирате тандемен полет с парапланер.

КИНО УИКЕНД

Отидете на кино, но не за един филм, а за няколко поредни. Не пропускайте да опитате всички видове пуканки. Посетете не просто кино за всеки, а затворена прожекция на арт-хаус кино. Такива уикенди могат да бъдат организирани и у дома. Ако вашата двойка е уморена от работа, суета и никой не иска да напусне къщата, седнете на дивана, покрийте се с одеяло, пригответе пуканки и просто гледайте добър филм.

Приятен уикенд!

infomax-logo-50-15-HW Певицата Ерика Баду създава колекция с италианската модна къща „Марни“

infomax-logo-50-15-HW „Птиците – рай на земята“ каца в София

Tagged , ,
на горе