Как да имате успехи в любовта
Любов и партньорство

Как да имате успехи в любовта?

Няма строго определена формула, която да ви покаже как точно да имате успехи в любовта. В същото време обаче има много неща, които можете да направите, за да увеличите шансовете си на любовния фронт. Някой от тях са свързани с човека отсреща, докато други се коренят в самите вас.

Как да имате успехи в любовта?

infomax-logo-50-15-HW Москва: Третият Рим или четвърти Вавилон?

infomax-logo-50-15-HW Мемоарите на Бритни Спиърс „Жената в мен“ се радват на сериозен успех

Ето и няколко съвета как да имате успехи в любовта:

Бъдете позитивни

Стига погледът ви да е насочен накъдето трябва, то няма как да пропуснете човека за вас, когато той се появи. Не прибързвайте и в никакъв случай не страдайте, ако не се срещате с някого точно сега. Насладете се на това, което имате.

Негативността ви ще ви остави заобиколени от тъжни хора и обратното – когато сте щастливи, ще привличате именно такива личности в живота си.

Освободете се от стреса

Човешката психика е устроена така, че в съзнанието на мъжете е да намират жените без стрес за по-привлекателни в интимен план. Това означава, че незабавно трябва да се отървете от негативните си мисли, за да имате успех в любовта. Бъдете щастливи, весели, лъчезарни енергични и ще станете магнит за мъжете.

Бъдете отворени към света

Не се фокусирайте непременно върху намирането на подходящия за вас партньор или иначе казано – на принца на мечтите ви. Това не работи по този начин. Докато го чакате, просто се радвайте на малките неща. Живейте пълноценно всеки един ден и му се наслаждавайте. Именно, когато най-малко очаквате, може да срещнете вашата половинка при това на най-необичайното място. Просто си дайте шанс и ще видите, че успехът в любовта рано или късно ще дойде и при вас. Всичко зависи от индивидуалната нагласа, която имате.

Очаквайте няколко подводни камъка

Нека си признаем. Животът невинаги е перфектен и преди да получат джакпота в любовта, обикновено хората трябва да се докоснат и до горчилката. Помнете това и не се отчайвайте.

Не съжалявайте и не се затваряйте в себе си, ако имате неуспех в някои срещи. Малцина са тези, пожънали успех в любовта от първия път. Затова провалите не бива да ви отчайват, а да се учите от тях и те да ви направят по-силни.

Бъдете най-доброто, което можете да бъдете, и го правете 24/7

Изглеждайте по най-добрия начин, обличайте се по най-добрия начин и се чувствайте по най-добрия начин. Никога не знаете кога може да попаднете на мъжа на мечтите си!

Не фалшифицирайте личността си

Ти си такава, каквато си, така че не крий истинската си същност от момчетата, с които се запознаваш. Ако има нещо, което не харесваш в себе си, поработи върху него и се подобри, за да се чувстваш в хармония, но отвътре навън.

Ако пък има нещо, което без условности обичате в себе си, не го крийте, само за да угодите на някое момче. Що се отнася до съветите в любовта на жените, този не бива да се пренебрегва.

Как да имате успехи в любовта
Как да имате успехи в любовта?

Изчистете негативите

Не крийте себе си, просто защото смятате, че няма какво да покажете на хората в живота ви и изобщо на света. Това не е така. Да бъдеш красива не е само външният вид, а това как се чувствате.

Харесвайте се такива, каквито сте по душа и ако видите забележим недостатък в себе си, се усъвършенствайте. Изправянето лице в лице със света ще ви помогне да се усъвършенствате и да станете по-добра версия на себе си.

Нямайте тип

Лесно е да се мисли, че трябва да имате „тип“ в любовта. Може би харесвате сини очи или високи момчета. Това е добре, но не се срещайте винаги според своя тип.

Никога не знаете кой друг е там и може да е идеален за вас. Имайте отворено съзнание и не се затваряйте за срещи с различни хора.

Не пренебрегвайте червените знамена

Много е лесно да пренебрегнете червените флагове в началото на една връзка, защото наистина искате този път да ви се получи в любовта. Не го правете!

Ако видите червени знамена, обърнете им внимание. Те няма да изчезнат, само ще се влошат. Преди да се усетите, ще сте заседнали в токсична връзка, а не в любовта, която заслужавате.

Не приемайте, че страстта в леглото означава любов

Най-голямата грешка, която можете да направите, е да мислите, че ако сте интимни с даден човек, това означава, че връзката ви продължава. Това не е така.

Твърде много момичета са направили тази грешка и са се привързали към някой, който не си заслужава времето им.

Отделете време, за да опознаете момчето. Ако спите заедно, добре, но не очаквайте, че това винаги ще доведе до хубави неща в любовта.

в любовта
Как да имате успехи в любовта?

Не играйте игри

Цялото правило „не отговаряй веднага на съобщенията му“ и „изчакай толкова дни, преди да се обадиш“ са нелепи. Всичко това са игри, които играем, за да се опитаме да постигнем желания резултат в любовта.

Ако искате добра връзка, спрете с игрите и вместо това говорете! Това е един от най-важните съвети за взаимоотношенията на жените. Приемете нашите съвети и продължете напред с увереност.

Вижте още:

Тайна техника за изпълнение на желания

В какви жени се влюбват мъжете до уши?

Учените казаха на коя възраст жените са истински магнит за мъжа

3 мита за мъжките желания, в които жените все още вярват и каква е реалността

10 признака, че мъжът се интересува от вас повече, отколкото казва

Как да изглеждаме скъпо облечени: 7 цвята /СНИМКИ/

10 начина да му покажете, че държите на него

5 съвета как да си върнете бившия

Tagged ,
на горе