Как да бъдете в хармония със себе си във връзката
Любов и партньорство

Как да бъдете в хармония със себе си във връзката

Да бъдете в хармония на първо място със себе си е ключово, за да имате здрава и успешна връзка. В противен случай, колкото и усилия да полагате, едва ли ще получите резултатите, които искате.

Как да бъдете в хармония със себе си във връзката

infomax-logo-50-15-HW Москва: Третият Рим или четвърти Вавилон?

infomax-logo-50-15-HW Мемоарите на Бритни Спиърс „Жената в мен“ се радват на сериозен успех

И така, ето и някои съвети за това как да бъдете в хармония с вътрешното си аз, за да получите любовта, която заслужавате:

Изправете се пред собствените си проблеми

Връзката се състои от двама пълноценни души. Вие не сте слети, защото сте във връзка и за да сте в хармония със себе си, трябва да го осъзнаете възможно най-скоро. Трябва да продължите да се фокусирате върху личните си проблеми самостоятелно.

Разбира се, трябва да бъдете подкрепяни от партньора си. Но ако се борите със самочувствието, тревожността или депресията, връзката ви не може да поправи тези неща. Трябва да работите върху тези неща, може би с терапевт, но те не трябва да бъдат допълнителна пречка за връзката ви.

Не анализирайте прекалено много

Когато сте свободни, много е лесно да започнете да се лутате в мислите си и да се тревожите защо все още не намирате мъжа на живота си. А още по-трудна е ситуацията, когато най-близките ви приятели, с които постоянно сте заедно, вече са щастливо женени или пък се радват на дълготрайна връзка, а някои дори имат вече деца. Не бива обаче да позволявате на страха и на разочарованието да се настанят в съзнанието ви. Не мислете прекалено много и просто оставете нещата да се случват, за да бъдете в хармония със себе си. Когато се запознаете с правилния човек, повярвайте, просто ще го разберете.

Как да бъдете в хармония със себе си във връзката
Как да бъдете в хармония със себе си във връзката

Оставете го да се почувства мъж

Мъжете са силният пол и това не е само на база на физическите характеристики. По презумпция мъжът е този, който е глава на семейството и който се грижи за любимата си и я защитава от всичко и всички. Няма лошо да сте силна жена, напротив. Просто от време на време позволявайте на партньора си да се чувства значим и му дайте шанс да ви закриля.

Не сравнявайте

В природата на хората е заложено да сравняват настоящия си партньор с бившия. Но ако го правите постоянно, никога няма да бъдете наистина в хармония. Нещо повече – много е вероятно да попаднете на човек, който прилича на бившия ви. А за да е бивш, вероятно има причина, нали така… Не допускайте старите грешки.

Вместо това потърсете качествата, които искате да видите в него.

Не бъдете кралица на драмата

Не си играйте на мисловни игри с един мъж. Това само ще го подразни и по-скоро ще го отдалечи от вас, вместо да ви сближи. Използвайте друг подход. Бъдете открити за себе си и се интересувайте от него, а в същото време престанете да очаквате, че мъжът ще знае какво е в главата ви и без да му казвате. Няма да стане. Като играете ролята на кралицата на драмата, никога няма да сте напълно в хармония със себе си.

в хармония
Как да бъдете в хармония със себе си във връзката

Знайте кога да си тръгнете

За някои неща си струва да се борите, но за непременно започване на нова връзка? Е, това просто не си заслужава усилията. Не се впускайте във връзка с размисъл и не се задържайте в такава, за която предварително знаете, че е само временна спирка и няма да продължи дълго. Да, никога няма гаранция, но ако вече знаете, че този човек не е за вас, защо трябва да сте с него?

Оставането в лоша връзка няма да ви донесе щастие и да ви позволи да бъдете в хармония – нито сега, нито някога.

Никога не подценявайте силата на това да си сам

Не вярвайте, че имате недостатъци или сте негативно различни, само защото нямате партньор. Това по никакъв начин не е така. Наслаждавайте се на живота си и използвайте всички шансове, който получавате дори и да нямате халка на пръста си. Подходящият човек рано или късно ще дойде и не трябва да го изпускате, но и не оставяйте на заден план всичко останало в опитите си да го намерите. Само тогава наистина ще бъдете в хармония със себе си.

Вижте още:

Методът 3-2-8 ни помага да отслабнем бързо и да оформим „горещо“ тяло

Тайна техника за изпълнение на желания

Мъжът, който истински обича никога не би излъгал жената до него

Светът очаква да види новото ви „Аз“: 4 начина да повишите своя личен магнетизъм

Уморихте ли се често да губите спокойствие? Ценни съвети как да се справите

10 начина да му покажете, че държите на него

5 съвета как да си върнете бившия

Суперхраните-като лек, здравето е наша отговорност!

Tagged ,
на горе