Модни тенденции при дамските дънки за 2023 г.

Модни тенденции при дамските дънки за 2023 г.
Мода

Модни тенденции при дамските дънки за 2023 г.

Всяка жена иска да има по няколко чифта модерни дънки.Щом сте тук, значи и вие сте влюбени в денима. Модните критици твърдят, че тенденции са циклични, но ако има един артикул, който да е актуален всяка година и по всяко време, това са дънките. С какво се различават тазгодишните модели? През 90-те, та дори и до миналата година, повечето джинси в гардероба ни бяха плътно прилепнали. Официално забравете за скинитата. По-свободните крачоли са тотален фаворит този сезон, особено карго изпълненията с големи джобове.

Модни тенденции при дамските дънки за 2023 г.

Модни тенденции при палтата за есен 2023 г.

Модни тенденции при чантите за есен-зима 2023 г.

infomax-logo-50-15-HW Тодор Живков е бил обработен с химикали на 10 ноември 1989 г.?

Помните ли супер ниските талии на 90-те? Ако пазите все още някой чифт в гардероба от тогава, и ако имате късмета да сте в същата форма и да ви стане, предизвикваме ви да го облечете.

Ще се замислите как изобщо сте могли да носите толкова ниски джинси. Супер неудобни са, в сравнение с днешните модели с висока талия, които дори прикриват несъвършенствата. В новите летни колекции попаднахме и на джинси с ниска талия, но в комбинация с някой модерен акцент – като големи джобове или цветни шевове.

Модни тенденции при дамските дънки за 2023 г.

Широки дамски дънки

дънки 2023
Модни тенденции при дамските дънки за 2023 г. снимка: pinterest

Изглежда, че тенденцията ще остане дълго време – толкова много се хареса на дамите през последния сезон. Широките дънки предлагат свобода, комфорт и изключителност. Свободната кройка ви позволява да се чувствате комфортно и не ограничава движенията, което е много важно в забързания ни ритъм на живот.

Комбинирайте ги със свободни пуловери, ризи за небрежен външен вид. Най-добрият избор на обувки е с равни подметки в спортен стил. Добавете жилетка в същия нюанс. Стегнатата кожена вратовръзка ще придаде пикантност на доста спокойния външен вид. Не забравяйте аксесоарите – те са важни за довършване на образа.

Свободните джинси ще изглеждат чудесно както с ефектни токчета, така и с ботуши. За по-елегантен външен вид заложете на полупрозрачен топ.

Дамски дънки с висока талия

дънки 2023
Модни тенденции при дамските дънки за 2023 г. снимка: pinterest

Дънките с висока талия отдавна са пленили сърцата ни, високата талия изглажда фигурата, скрива недостатъците и изглежда стилно. Това е един наистина универсален модел, който подхожда на много дами. Този вариант е чудесно решение и за момичета с нисък ръст. Ако искате да изглеждате по-високи и по-слаби, заложете на тези дънки. Те ще издължат силуета ви и ще привлекат вниманието към горната половина на тялото. Притежателките на пищни форми е по-добре да изберат средната кройка, която няма да прави излишен акцент върху талията. Ако фигурата ви го позволява, топът с висока талия ще бъде чудесна добавка към тях. Той изглежда много секси и стилен.

Дънки с много дълги и разкроени крачоли

дънки 2023
Модни тенденции при дамските дънки за 2023 г. снимка: pinterest

Завръщаме се към 70-те с този модел! Ретро шик с щипка модерност – така можем да опишем дънки с много дълги и разкроени крачоли. Преобладава дължината, която изцяло покрива обувките – за елегантност и издължаване на крака. Този модел най-често е с висока талия, макар да има и изключения.

Джинси с дължина на глезените

Джинси с дължина до глезените са идеални за по-ниски момичета, които търсят нещо стилно и комфортно. През 2023 ще видим разнообразие от такива стилове – от класическите модели с тесни крачоли до такива с много широчина около крака. Идеални за съчетаване дънки с всеки тип обувка, независимо от сезона.

Двуцветни

Ако се чудите точно какъв цвят дънки да изберете, не се тормозете. Вземете си двуцветен модел, който ще задоволи нуждите ви и ще обърка хората около вас. Според модните експерти, тези джинси, наричани още блокиране на цветовете, са една от по-приключенските и интересни идеи, които се очаква да наберат популярност през 2023 година. Бонусът тук отива при по-ниските момичета, тъй като двуцветието действа като контур за краката и може да ги направи да изглеждат по-дълги, отколкото са.

Бродерии

дънки 2023
Модни тенденции при дамските дънки за 2023 г. снимка: pinterest

Готови сме да се отървем от тихия лукс и да се насочим към шумния блясък на вашите дънки. Помислете: мъниста, шипове, възли, копчета, бродерии и други украшения, които големи модни къщи като Chanel, Alaïa и Dolce & Gabbana са включили в последните си дизайни на деним. Енергиен, забавен и пълен с индивидуалност, този есенен тренд, наскоро видян сред гостите по време на Седмицата на модата в Копенхаген, е изненадващо лесен за носене.

Tagged , , ,
на горе