Модни тенденции при палтата за есен 2023 г.

Модни тенденции при палтата за есен 2023 г.
Мода

Модни тенденции при палтата за есен 2023 г.

Палтата с право се считат за един от най-елегантните и изискани варианти за модни връхни дрехи. Всеки нов сезон ни предлага палта за жени в нови стилове, решения и силуети, които изглеждат толкова свежи и модерни.

Модните палта ще ви помогнат във всяка ситуация, ще бъдат подходящи за работа в офиса, за парти, излет, важна бизнес среща или просто за разходка. Нещо повече, палтата толкова умело се комбинират с панталони, с дънки и с рокли, че винаги можете да бъдете неотразими, избирайки топ модели палта като връхни дрехи.Сезонът на палтата е пред нас – и ще пристигнат множество есенни и зимни тенденции в палтата. Не усещате ли свежестта във въздуха на сутринта?

Като всеки друг основен гардероб, вероятно имате шикозно палто или две в гардероба си, но защо не се отдадете на тенденциите този сезон и не пазарувате тези единадесет модела зимни палта, които ние – заедно с много други – не можем да не забележим?

Каквото и палто да облечете тази зима, няма съмнение, че ще изпъкне. По-долу са няколко модни тенденции за зимни палта за 2023 г., които да опитате (и да пазарувате!), преди сезонът да започне.

Модни тенденции при палтата за есен 2023 г.

8 тенденции при пуловерите, които ще са хит тази есен

5 тренда есенни маратонки, в които ще се влюбиш

infomax-logo-50-15-HW Д-р Неделя Щонова: Тялото се нуждае от вода, за да изгаря мазнините

Модни тенденции при палтата за есен 2023 г.

Ултра пригоден

палтата
Модни тенденции при палтата за есен 2023 г. снимка: pinterest

Рядко е да погледнете есенно-зимните шоута и да не забележите двуредно палто или три, защото те никога не се премахват от нашите ротации. За новия сезон всичко е свързано с избора на итерации, които са изработени с дискретност – палтата с детайли на сако, като Bite Studios. Или палтото Kitan на The Row, чийто дълга линия носи силует, прегръщащ кръста, за да компенсира дължината. Полираната итерация на Proenza Schouler е изпъстрена от остри ъгли – както в раменните възглавнички, така и в остър като бръснач A-образен профил.

Палта с животински мотиви

палтата
Модни тенденции при палтата за есен 2023 г. снимка: pinterest

В дните, когато времето е особено зимно, какъв по-добър начин да излекувате зимния студ с палтата с животински щампи? От щампи на гепард и леопард до лъскави изкопи от змийска кожа от Stella McCartney и Simkhai, тези палта са предназначени да променят целия ви зимен гардероб и да добавят вдъхновен от винтидж стил. Поддържайте го просто отдолу с черна кожена миди пола и масивен мокасин.

Шикозни и цветни палта

палтата
Модни тенденции при палтата за есен 2023 г. снимка: pinterest

Миналата есен 2022 г. Пиерпаоло Пичиоли от Valentino затвърди фуксията като цвят на сезона. Тази година обаче на мода при палтата са те да бъдат шикозни и цветни, не само в един цвят, а в няколко. Така ще си забележима и модерна в същото време. Бъди дръзка и заложи на цветното.

Модно карирано палто

палтата
Модни тенденции при палтата за есен 2023 г. снимка: pinterest

Карираният принт счупи всички рекорди, както в броя на модерните връхни дрехи с този принт, представен в модните колекции на сезона, така и във вариациите на самата клетка. Най -ефектните ще бъдат червените и черните клетки,  които ще са и толкова запомнящи се.

Тези изразителни модели не губят своята актуалност в продължение на няколко сезона. Те могат да бъдат доста ярки. Има и по-скромни, универсални модели, които са доста подходящи за ежедневно носене – палта в син или черен цвят,зелено, жълто, червено. Палтата, които са карирани са доста модерни този сезон.

Модно палто от еко кожа

 

Палто, което прилича малко на коженото дизайнерите решиха да предложат този сезон, представяйки на обществеността новостите на тази дреха в различни модификации. Говорим за палтата, изцяло изработени от изкуствена еко кожа, която се превърна в един от най-търсените материали за предстоящия сезон,по отношение на модерните връхни дрехи. Изкуствената кожа ви позволява да използвате всякакви щампи за украса.

Много модни марки наскоро се отказаха от използването на естествена кожа в своите колекции. Но това не означава, че кожените палта ще изчезнат от модата – съвременните технологии дават възможност да се създадат такива „заместители“, които не можете да различите от пръв поглед.

Tagged , , , , ,
на горе