Какъв процент от мъжете знаят къде е клиторът? Резултатът ще ви изненада
Интимно 18+

Какъв процент от мъжете знаят къде е клиторът? Резултатът ще ви изненада

Какъв процент от мъжете знаят къде е клиторът? Резултатът ще ви изненада, показва проучване, което е проведено от магазин за стоки за възрастни. Станало ясно, че мъжете познават по-добре анатомията на структурата на женската репродуктивна система. Изследователите стигнали до това заключение, като организирали експеримент с участието на 60 души от различен пол.

Как да съживите секса във връзката?

Кога да правите секс, ако излизате с нов мъж?

9 условия за перфектен секс според мъжете

И така – какъв процент от мъжете знаят къде е клиторът? Резултатът ще ви изненада.

87% от мъжете са определили точно местоположението на клитора при жената. 90% правилно са посочили къде се намира входът на влагалището. А 27% са се запознали по-добре със структурата на женските органи, идентифицирайки правилно шестте части на вулвата.

По отношение на жените, участващи в експеримента, само 10 от 30 дами са успели да отговорят правилно на въпросите за женската анатомия. Сексологът Джейви Фрей-Некрасова отбелязва, че не само за мъжете, но и за жените е важно да знаят как са подредени гениталиите: „Първо, това е важно да знаете за хигиенни цели: ако не разбирате местоположението на гениталиите си, тогава как можете да ги измиете правилно? И второ, всички части на вулвата могат да допринесат за сексуалното удоволствие“, казва сексологът.

Какъв процент от мъжете знаят къде е клиторът? Резултатът ще ви изненада

Друго проучване показало, че постигането на оргазъм сами е много по-лесно, по-бързо и приятно. Защо това е така – показва сатистиката:

Според изследвания, жените изпитват оргазъм много по-често с партньор, с който имат връзка. Сексът с непознат или просто добър приятел в повечето случаи завършва, без щастлив край. В същото време, 95% от жените могат да постигнат бърз оргазъм чрез мастурбация. Оказва се, че причината не е фригидността на жените.

Зодии, които търсят физическа интимност още в началото на връзката

Той ще бъде възхитен: 7 упражнения, които ще ви помогнат да станете богиня в леглото

Скука в леглото – пет начина да разгорещите нещата

Каква е разликата?

По време на мастурбация момичетата обръщат специално внимание на клитора, който мъжете, особено случайните партньори, упорито игнорират. Оралният секс и стимулацията на клитора значително увеличават вероятността от оргазъм.

Здравословни ползи от секса

Защо мъжете пренебрегват клитора?

Липсата на сексуално възпитание е една от основните причини. В училище изучаваме вътрешните женски органи, без да обръщаме внимание на външните. Освен това много мъже вярват, че сексът сам по себе си е гаранция за оргазъм.

Порнофилмите са втората причина. Поради гледане на еротични сцени от филми, в които няма любовна игра, мъжете смятат, че масажът, стимулацията на клитора, докосването са загуба на време. Това е мъжки егоизъм, който, за съжаление, често се среща. Да се ​​забавляваш е много по-важно, отколкото да доставиш удоволствие на жена.

Какъв процент от мъжете знаят къде е клиторът? Резултатът ще ви изненада

Какво да правя?

За да получите равен достъп до удоволствието, е необходимо мъжете да бъдат „образовани“. Най-добре е да говорите – обяснете му нуждата си от любовна игра, покажете ерогенните си зони, кажете му какво особено харесвате по време на секс: любимата ви поза, грубия секс, използването на секс играчки… Ако вашият партньор не знае предпочитанията ви, той няма да може да ви угоди.

Изучавайте себе си, тялото си, интимните си зони. Така ще се чувствате по-комфортно по време на секс и можете да насочите партньора си в правилната посока. А това е важно, защото така ще имате пълноценен секс, изпълнен с удоволствие, забавление, оргазми и удовлетворение от живота.

infomax-logo-50-15-HW Мария Игнатова се завръща на екран, пренареди тотално личния си живот

infomax-logo-50-15-HW 10 вицове за блондинки! Мъжете ги измислят, защото се страхуват от сексуалността им

 

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе

Имате ли 18 години ?