Какви жени ценят мъжете
Психология

Какви жени ценят мъжете?

Какви жени ценят мъжете, всяка от нас си задава този въпрос. Веднага, щом спрете да мислите за това как все още можете да учудите и впечатлите мъж, спрете да се тревожите какво мисли той за вас и се съсредоточете повече върху това, което вие мислите за него, тогава автоматично ще се повиши нивото на уважение и вашата стойност в очите на мъжа.

Много често мъжете просто свикват с факта, че жената трябва постоянно по някакъв начин да ги изненадва, учудва и интересува. Следователно, колкото повече една жена се опитва да го прави, толкова повече мъжът престава да го оценява. В крайна сметка, както знаете, това, което вече е достатъчно, изобщо не се оценява. И затова в началото мъжът може да бъде много изненадан да срещне жена, която може просто да седи и да го слуша или да се занимава със собствените си дела, а не постоянно да прави нещо, за да го впечатли, плени, привлече вниманието му и тогава, разбира се, и сърцето му…

Какви жени ценят мъжете?

Мъжът, който ще те направи щастлива: 5 знака

8 неща, които мъжът търси в една жена

Очите не могат да скрият това, което мъжът изпитва към жената

Жена, която е ценена от мъжете

Но точно такава жена ще бъде наистина интересна и ценна за един мъж – спокойна, непринудена и уверена в себе си, в същото време – с луда жажда за живот, със страст към всичко, което се случва около нея! Как можеш да устоиш на такава жена?

Затова спрете постоянно да угаждате на всички капризи на вашия мъж. Спрете постоянно да угаждате и да полагате усилия, за да „заслужите“ неговата любов, интереса му към вас или да го впечатлите с вашия интелект и привлекателност. Вместо това е по-добре да дадете възможност на мъжа да изрази себе си и да направи нещо хубаво и за вас. В крайна сметка, както си спомняте, мъжете ценят само това, в което самите те инвестират – своето време, емоции, усилия и средства.

Освен това мъжете наистина ценят точно тези жени, които са в състояние да направят щастливи. Тоест жени, които искрено се радват точно на това, което любимият мъж прави за тях.

Ето защо, ако той види, че това наистина е в неговата власт, тогава той ще работи върху него с голямо удоволствие. Затова му дайте тази възможност! Но за да направите това, трябва да спрете поведението, изградено около постоянното угаждане на мъжа ви и да спрете да го гледате в очите толкова предано. И тогава ще забележите, че мъжът е готов да направи много за вас.

В крайна сметка, тогава мъжът ще забележи, че не чувства абсолютно никакъв натиск до вас. Той ще забележи, че му се доверявате достатъчно, за да бъдете себе си около него, а не постоянно да играете някаква роля, вместо него. И когато мъжът забележи това, той ще почувства истинско облекчение, което означава, че и той вече няма да има нужда да се „излага“ пред вас, а просто най-накрая можете да се отпуснете, да се доверите и да бъдете себе си.

И това също е една от ценностите, за които мъжете много уважават жените – за възможността да се отпуснат и просто да бъдет себе си до тази конкретна жена. В крайна сметка, ако тя напълно приеме и обича себе си, тогава съответно – ще може да го обича и приеме по същия начин.

Затова, мили жени, бъдете спокойни и най-вече доволни от себе си и живота си. В крайна сметка, мъжете не напускат такива жени – те наистина са оценени, обичани и уважавани.

Tagged ,
на горе