Само 2 въпроса ще ви помогнат да разберете дали трябва да останете с този човек или не

Само 2 въпроса ще ви помогнат да разберете дали трябва да останете с този човек или не
Любов и партньорство

Само 2 въпроса ще ви помогнат да разберете дали трябва да останете с този човек или не

Само 2 въпроса ще ви помогнат да разберете дали трябва да останете с този човек или не, споделят психолози. Понякога не знаем с правилния човек ли имаме връзка в момента? Не знаем какво да правим, когато възникнат трудности и проблеми, които изглежда, са много трудни за преодоляване и понякога просто се отказваме.

Именно в този случай ще ви бъдат полезни само два въпроса, които ще ви помогнат да разберете дали трябва да останете с този човек и да продължите да се борите за връзката и чувствата си, разбира се, ако и той прави това, или е време да се разделите?

Само 2 въпроса ще ви помогнат да разберете дали трябва да останете с този човек или не

Покажете му любовта си с някое от тези изречения. Гарантирано ще разтопите сърцето му

Една Душа в две тела или какво е усещането да срещнеш другата част от себе си, да срещнеш любовта

Вечната любов: 5 филма, вдъхновени от любовта

И ето какви са тези въпроси:

1.„Този ​​човек добавя ли ми жизненост и енергия, или по-скоро ми ги отнема?“

Това е много важен въпрос. В крайна сметка, ако вашият партньор не ви добавя жизненост, вдъхновение и енергия да живеете, да се развивате, да опитвате нещо ново и като цяло, просто да създавате, тогава това е доста тревожен сигнал.

По принцип, такива връзки не могат да продължат твърде дълго, защото те няма с какво да се „хранят“ и дори единият от партньорите да „храни“ и подкрепя другия, рано или късно той просто ще се изчерпи, без да получи нищо в замяна за това, което дава. В такава връзка хронично ще бъде нарушен балансът „вземане – даване“, в случая – енергия, сила и подкрепа един към друг.

Ето защо, ако чувствате, че партньорът ви отнема, а не добавя сила, тогава наистина има какво да помислите тук, а именно, струва ли си да продължавате такава „безжизнена“ връзка в бъдеще?

В крайна сметка, е напълно възможно до вас да има „енергиен вампир“ и това наистина е много опасно. В края на краищата, той ще „изяде“ вашата сила и енергия, докато не „изсмуче“ всичко от вас до последната капка.

Затова не забравяйте да обърнете внимание на нещата, които чувствате до любимия човек – възход или срив? И само като ясно разберете и дефинирате това, можете да направите някои изводи и да вземете решения относно бъдещето на връзката си с този човек.

2 „Защо избирам този човек всеки ден?“ или „Има ли нещо, за което съм готов (а) да продължа да избирам този конкретен човек и по-нататък – ден след ден?“

Помислете внимателно върху този въпрос. Не бързайте да отговаряте. Но ето една малка подсказка за вас – щом си зададете този въпрос – отговорът трябва да ви хрумне почти мигновено. Той е първото нещо, което ви идва наум и ще бъде най-правилният отговор.

Тоест, ако веднага имате поне една или по-скоро няколко причини, поради които оценявате и искате да продължите да бъдете и избирате този конкретен човек всеки ден, тогава това е прекрасно и наистина сте се намерили.

Е, ако дори след известно време сте разбрали какво е толкова специално и уникално в партньора ви, че сте готови да го избирате всеки ден, тогава може би вече нищо наистина не ви държи или обвързва с този човек и най-добрият изход в този случай ще бъде да се разделите и да не се измъчвате един друг. И най-важното, дайте шанс и на двамата да срещнете някой, който ще стане наистина специален човек за вас.

infomax-logo-50-15-HW Как компанията на Илон Мъск получи правото да бърка в мозъците на хора?

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе