Очите не могат да скрият това, което мъжът изпитва към жената

Очите не могат да скрият това, което мъжът изпитва към жената
Любов и партньорство

Очите не могат да скрият това, което мъжът изпитва към жената

Замисляли ли сте се някога за причините, поради които контактът с очите означава привличане? Или защо казваме „любов от пръв поглед“, а не „любов от пръв разговор“? Питали ли сте се някога какво ще стане, ако мъжът избягва зрителния контакт с жена? Какво всъщност означава това?

Както всички невербални улики, зрителният контакт е съществена част от общуването с другите. Това означава, че наистина слушате човека, който ви говори. От друга страна пък един от начините, по които хората изразяват безразличие, е като избягват зрителния контакт.

Причини, поради които мъжете не осъществяват зрителен контакт с жените

Знаете ли, че мъжете, които наистина харесват жената, се притесняват от нея на първата среща. Когато мъжът иска някого, той го показва и езикът на тялото му го издава.

Някои от тези признаци са:

– Зениците им са разширени, когато са около вас.

– Те веднага поглеждат на другата страна, когато забележат, че ги наблюдавате.

– Те се смеят и проверяват дали и на вас ви е толкова забавно, колкото и на тях.

– Понякога дори мигането по-често може да бъде издайнически знак, че те са влюбени във вас.

Не задействате вътрешния им герой

Понякога се нуждае само от лек допълнителен тласък, за да ви забележи и да ви пожелае. Особено, когато отношенията между вас не вървят и той избягва зрителния контакт с вас. И това е нещо, за което повечето жени не знаят нищо.

Ако веднъж задействате вътрешния му герой, той ще се чувства по-добре, обича по-силно и се ангажира по-сериозно. Но понякога отнема години, за да го постигнете.

Сега може би се чудите защо се нарича „инстинкт на героя“? Наистина ли момчетата трябва да се чувстват като супергерои, за да се държат по подобен начин? Отговорът е да. Мъжете имат голямо его и често то се нуждае да бъде подхранвано и най-добрият начин за това е, когато жената участва.

Той е твърде нервен, когато сте заедно

Отново повтаряме, че много мъже са срамежливи, когато става дума за по-близки отношения с жената, която харесват. В крайна сметка да бъдеш отхвърлен не е приятно чувство. Добавете малко безпокойство към сместа и ще имате нервен срив, който всеки момент ще избухне.

Не бъдете твърде директни със зрителния контакт и се опитайте да се съсредоточите повече върху това, което казват, вместо да четете езика на тялото и израженията им. Определено това ще помогне на мъжа да се чувства много по-спокойно.

Той е тъжен за нещо

Всички сме искали никой да не ни вижда, когато сме тъжни. Понякога не искаме да бъдем уязвими и се страхуваме от това, което хората могат да видят, когато ни погледнат. По-горделивите мъже също могат да направят това. Ако е тъжен, независимо дали поради обстоятелства или просто така, той може да избягва зрителния контакт. Грешка ще е ако го притискате да говори. Би било добре да му покажете, че го разбирате. Повярвайте, така ще си спечелите много точки.

Той не изпитва страст към вас

Ако мъжът, с когото излизате, внезапно започне да избягва зрителния контакт с вас, това може да се дължи на факта, че вече не изпитва привличане, както в началото.

Не става дума за отметка на всички квадратчета в списъка на мъжа за това, дали е срещнал перфектното момиче. Една жена не може да „убеди“ мъжа да иска да бъде с нея, независимо колко красива и добра е. Вместо това мъжете избират жени, в които са влюбени. Тези жени предизвикват чувство на вълнение и желание за сближаване и интимност.

Той е раздразнен или ядосан

Както установихме по-рано, контактът с очите е вратата за изразяване както на отрицателни, така и на положителни емоции. Ако някой е ядосан, той може да не осъществи зрителен контакт с другия човек. Просто не му е до това. Можете да говорите с него или да го оставите, просто вижте какво ви кара да се чувствате комфортно.

Той крие нещо от теб

Ако някой е направил нещо нередно или е забравил да направи нещо важно, той може да се почувства виновен за това. Ако всеки път, когато ги погледнете, те гледат настрани, може да крият нещо.

Това е така, защото те изпитват чувство на вина и се срамуват от постъпката си. Или може би не искат вие да заподозрете нещо, но не осъзнават, че по този начин още повече се издават.

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , ,
на горе