Шакира и Пике обявиха официално раздялата си

Шакира и Пике обявиха официално раздялата си
Лайфстайл

Шакира и Пике обявиха официално раздялата си

„Молим за уединение в този момент за благополучието на нашите деца, които са наш най-голям приоритет. Благодарим ви предварително за разбирането и уважението“, се казва в изявлението.

Двойката, която има двама сина, Милан на 9 години и Саша на 7 години за първи път потвърди официално връзката си през март 2011 г. Те се срещнаха на снимачната площадка на нейното музикално видео на песента „Waka Waka (This Time for Africa)“, която бе и официална песен на световното първенство по футбол 2010.

Новината за раздялата им идва, след като испанското издание El Periodico съобщи, че 35-годишният футболист отново живее в къщата си в Барселона – и далеч от 45-годишната Шакира и децата.

Феновете на певицата също обръщат внимание на текста на най-новата ѝ песен с Rauw Alejandro, озаглавена „Te Felecito“. В песента се споменава за наранени чувства, лъжи и разбито сърце. Най-вероятно става въпрос за емоционалното състояние на Шакира след предателството от дългогодишния си партньор Пике.

Шакира и Пике обявиха официално раздялата си

През февруари по време на изявление в подкаста Planet Weirdo с Холи Х., тя сподели, че поради различният им стил на възпитание бившата двойка имала доста спорове и противоречия. Двойката празнува заедно Деня на влюбените тази година, а Шакира сподели снимка, за да отбележи случая в социалните мрежи.

През годините Шакира и Пике имаха изяви на червения килим заедно, а тя не спираше да го подкрепя, като присъстваше на всеки негов мач заедно с децата.

Въпреки че двойката не бе замесена в сериозни скандали през години и изглеждаха щастлива, краят на любовната им приказка настъпи. Дали причината е изневяра от страна на футболиста или несходство в начина на възпитание на децата все още не е ясно.

Преди няколко дни колумбийска миска сподели, че Пике не спирал да ѝ пише в социалните мрежи, докато е бил с Шакира. Това е само част от многото спекулации около раздялата на двойката.

 

 

Tagged , , , , , ,
на горе