Разгадайте характера само по цвета на очите. Точни описания!

Най-рядко срещаният цвят на очите
Интересно

Разгадайте характера само по цвета на очите. Точни описания!

Разгадайте лесно характера на събеседникът срещу вас, само по цвета на очите му. Не случайно съществува вековното твърдение, че очите са огледало на душата. Никак безпочвено не е и по-съвременното твърдение, че лъжата се разпознава по очите.

Кои зодии са дарени от Вселената с най-силен Дух? 

Щастлива жена=Щастливо семейство 

Съветите на световноизвестната Луиз Хей за привличане на любов 

Научете как да разпознавате хората: техният характер, настроение, здравословно състояние, лъжат ли в момент и т.н. Начинът на говорене, жестове, походка, черти на лицето, предпочитани цветове в облеклото могат да разкажат много за човек. Но най—безпогрешният източник на информация са очите на човека срещу вас. Само те са огледалото на неговата душа.

Разгадай характера на човек само по цвета на очите. Тук ще откриете точните описания!

По-голямата част от информацията, благодарение на която човек се развива, се възприема от очите. Древните са съветвали хората да предпазват очите си от негативно влияние, например от погледът на недоброжелателен човек. Съвременните астролози, пък, препоръчват на чувствителните и уязвими хора да носят тъмни очила, за да се предпазят от влиянието на отрицателната енергия.

Значението на очите в изследването на характера се потвърждава и от съвременните научни изследвания: очите на всеки отделен човек са уникални по цвят.

Какъв е характерът, според цвета на очите?

* Черни очи

Носителите на черни очи са енергийно силни хора, те притежават голяма жизненост, инициативност и буен характер. Черните очи са признак за страст и любов. Тези хора практически не се спират пред никакви препятствия по пътя към обожавания обект.

* Кафяви очи

Към тези, които имат кафяви очи, природата е щедра с тях от страна на привлекателност, чувственост, остроумие. Те умеят да се харесват на хората, както и да се обличат с голям вкус.

Това са много темпераментни личности. За тях може да се каже, че реагират бурно, но лесно забравят обидите. Недостатъкът на хората с кафяви очи е тяхното, почти непрекъснато капризничене. Астролозите казват, че хората с тъмнокафяви очи (съчетание от енергията на Слънцето и Венера, с примес от Сатурн), са изключително общителни и лесно се сближават с хората. Те са лесно влюбчиви, но колко бързо се унасят, понякога и толкова бързо се отдръпват.

* Светлокафяви очи

Тези хора са срамежливи и мечтателни, склонни към уединение. Те могат да се считат за прагматици, но може би това ги прави толкова трудолюбиви и старателни. Винаги можете да разчитате на тях-те няма да ви подведат. Характерна особеност на характера на хората със светлокафяви очи може да се счита за техния индивидуализъм, желанието да правят всичко сами, обикновено постигат голям успех. Не понасят външен натиск. Астролозите добавят, че собствениците на светлокафяви очи (съчетание от енергията на Слънцето и Венера) са много впечатляващи, те могат, незабелязано от другите, да преживеят обидата, която са им нанесли.

* Зелено-кафяви очи

Носителите на зелено-кафяви очи са мъдри, любезни и спокойни личности. За тях най-важен е комфортът и душевното равновесие. Това са работещи и усърдни хора, които постигат целта си. Те имат много приятели, хората са привлечени към тях, като с магнит. Те често биват търсени за добър съвет или препоръка. Това са надеждни спътници в живота, те винаги ще ви разберат. Те искрено обичат! Понякога, дори до болка. Обичат избраника си и не го предават. Бракът с този човек, е дълъг, щастлив и хармоничен. Ех, късметлия е онзи/онази, който/която има тази привилегия. Ценете ги! Те са рядкост.

* Сиво-кафяви очи

Човек със сиво-кафяви очи (доста рядко срещани) е непредсказуем и обикновено има тежък характер. Те са противоречиви, нямат златна среда. Често остават разочаровани от другите, поради което отношенията им винаги са трудни. Нуждаят се от спътник, който ще разбере тяхната загадъчна природа и тайната на непостоянството. За успешен съюз трябва постоянно да му се отдадете във всичко и послушно да го приемете такъв, какъвто е.

Разгадайте характера само по цвета на очите. Точни описания!

* Сини очи

Хората със сини очи (цветът на Венера) са романтици, силно емоционални и чувствителни. Те са в състояние не само безразсъдно да се влюбят, но и да пленяват с този страстен импулс. Ходът на мислите им понякога може да бъде абсолютно непредсказуем. Между другото, такива хора, освен всичко друго, имат много силно чувство за справедливост, те са готови да защитават истината, понякога в ущърб на себе си. Синеоките хора са много верни. Основният недостатък е моментната им надменност. Понякога конфликтни, обичат да спорят, бързат със събитията и не винаги са в състояние да разберат чуждия проблем.

* Тъмносини очи

Хората с тъмносини очи (цветната енергия на Венера се слива с цветната енергия на Луната) се характеризират с постоянство, но в същото време са много склонни към сантименталност. Носителите на тъмносин цвят в очите лесно се поддават на капризите си, а настроението им наподобява непредсказуем пролетен бриз. Синеоките натури са склонни да помнят обиди, та дори в душата си отдавна да са ви простили.

* Сиво-сини очи

Носителите на този уникален цветен ирис никога не се съмняват в себе си, упорити и импулсивни, уверено вървят към целта си и почти винаги постигат успех. В любовта те избират партньор въз основа на логиката, а не на емоциите. Често изискват да им се подчиняват безспорно. Това е изключителен човек, понякога твърде строг, но безспорен лидер. Само в моменти на депресия се нуждае от чужда подкрепа.

* Сиви очи

Носителите на сиви очи са много решителни и умни. Те не прибягват до „щраусовия метод“, ако имат проблеми. Напротив, решават ги без забавяне. Има ситуации, в които се чувстват безпомощни. Сивите очи са ясен признак за дълбока чувствителност и любопитство. Такива хора се интересуват от всичко. И затова — това са очите на късметлиите: те имат късмет, както в кариерата, така и в любовта.

* Тъмносиви очи

Притежателите на тъмносиви очи (сивият цвят е присъщ на Меркурий, а по-тъмният му цвят показва малко примес на Сатурн) са упорити и смели. Те са безкористни, имат силна воля и решителен характер. Тези хора често ревнуват, въпреки че не се стремят да презентират това си качество. Ако вашият партньор в живота има тъмносиви очи, значи имате късмет, защото тези хора почти на 100 % са моногамни.

* Сиво-зелени очи

Ако имате сиво-зелени очи, тогава за вас се отнася твърдението, че имате много силна воля. Всеки връх е на рамото ви. Въпреки че се смятате за несговорчиви, често това ви помага да постигнете целта си. Носителите на сиво-зелени очи понякога са упорити натури, които могат да проявят твърдост при решаването на важни за себе си въпроси, а в изключителни случаи и агресия.

Те сами избират партньор и го обичат изключително много. Но ако избраникът не отвърне, техният плам скоро избледнява. Сърцето на тази личност се печели с помощта на остроумие, находчивост, понякога дори малко нахалство.

Разгадайте характера само по цвета на очите. Точни описания!
Щастливи очи

* Сиво-зелено-кафяви очи

Носителите на този особено рядък и интерес цвят на очите са съмнителни и нерешителни хора. Нерешителността им пречи да направят правилния избор и да постигнат успех, но този недостатък се компенсира от факта, че те винаги се надяват на чудо и не спускат крилата си. Могат да бъдат щастливи, ако се появи спътник, който ще ги разбира правилно. Тези хора постоянно се стремят към промяна.

* Зелени очи

Зеленооките хора са истинско олицетворение на самата нежност. Те винаги обичат искрено, страстно, горещо и се отличават с лоялност към тези, които са избрали. Зелените очи са признак, че сте носител на истински рицарски дух. Приятелите ви ценят и обожават, заради вашата надеждност и доброта, враговете ви мразят, заради вашата принципност и твърдост. Вие сте искрени,  добри слушатели и надеждни събеседници. Като цяло хората със зелени очи са най—проспериращата категория от всички.

Стабилни, с ярко въображение. В отношенията със своя спътник, хората със зелени очи, винаги се стремят да поддържат взаимно разбирателство. Те ще поемат тежестта на ежедневните проблеми. Бракът с тях е успешен. Зеленооките хора са много трудолюбиви. Ако става въпрос за работа, те са взискателни не само към себе си, но и към другите. Отлично се справят с ръководни длъжности.

* Тигрови очи

Тигровите очи са жълти, много рядко се срещат при хората.  Хора с такива очи имат редки таланти и, както се казва, могат да четат мислите на другите. Те са артистични и творчески подхождат към всеки бизнес. Ако нямате нищо лошо в ума си, тогава е удоволствие да общувате с тях.

От всичко изложено по-горе може да си направите следното заключение: По очите можете да прецените, не само чувствата на човек в момента, но и да добиете представа за неговите духовни качества. Но какъвто и да е цветът на очите, не забравяйте, че пътят на усъвършенстване е отворен за всички.

Tagged , , , , , , , ,
на горе