Знаци, че сте твърде придирчиви, когато става въпрос за мъже

Знаци, че сте твърде придирчиви, когато става въпрос за мъже
Любов и партньорство

Знаци, че сте твърде придирчиви, когато става въпрос за мъже

Вие сте от онези придирчиви момичета, които не могат да намерят късмет в любовта, но не знаят какъв е проблемът? Знаете, че сте умни, красиви и имате какво да предложите, но точният човек не може да бъде намерен. Всички се чудят как така винаги сте необвързани и започнахте да си задавате същия въпрос. Все пак изглежда не можете да намерите отговора. Хрумвало ли ви е някога, че може да сте твърде избирателни, когато става въпрос за срещи?

Питали ли сте се някога дали сте твърде придирчиви, когато става дума за мъже?

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Знаци, че сте твърде придирчиви

Имате нереалистични очаквания

Един от първите признаци, че сте твърде придирчиви, когато става въпрос за срещи, е фактът, че вероятно имате нереалистични очаквания. Мъжете нарушават обещания, както и вие трябва, но не можете да очаквате всеки мъж, когото срещнете, да е безупречен.

Благодарение на този образ на „г-н Перфектен“, който е изграден в главата ви, не сте готови да се примирите с нищо по-малко. Но ако се надявате да имате щастлив живот на срещи, рано или късно ще трябва да приемете, че няма да намерите мъж, който да отговаря на всички стандарти, които имате.

Гледате на връзките като на уравнения

Ако се надявате скоро да имате успешна връзка, първото нещо, което трябва да осъзнаете е, че любовта не е математика. Не можете да имате списък с всички качества, които очаквате да притежава вашето потенциално гадже, защото нищо в живота не е черно и бяло. Всеки човек, включително всички момчета, които срещате, има различни качества, които не могат да бъдат описани с един списък. Друго нещо, което може да ви попречи да намерите своя „г-н Правилен“, е да изготвите списък с плюсове и минуси за всеки мъж, когото срещнете.

По някакъв начин минусите винаги надделяват над плюсовете и в крайна сметка зачерквате този човек от списъка си. Въпреки че е страхотно да бъдете реалисти дори когато става въпрос за любов, като правите това, никога не си позволявате да бъдете спонтанни.

Най-важното нещо за едно момче е начинът, по който те кара да се чувствате. Понякога да се оставите по течението е най-доброто нещо, което може да ви се случи.

 Фокусирате се върху негативните страни

Когато става въпрос за живота като цяло, а това важи и за взаимоотношенията, винаги трябва да гледате от добрата страна на нещата.

Ако срещнете човек и просто мислите за неговите недостатъци и всичко, което може да се обърка между вас двамата, вие просто пречите на себе си да бъдете щастливи. Затова вместо да правите това, опитайте се да помислите за всички положителни качества, които притежава един мъж.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Когато красотата на жената не е достатъчно условие за вярност. И защо мъжете изневеряват

Жената никога не изневерява без сериозна причина, замисли се

Мъжете не харесват жени с твърде високо самочувствие – това ги отблъсква

Tagged , , , , , , , , ,
на горе