Забравете червените флагове търсете бежовите
Любов и партньорство

Забравете червените флагове: търсете бежовите

Много пъти, когато сте искали съвет за отношенията ви с човека, към когото имате чувства, са ви казвали да обърнете внимание на червените флагове. Това са предупредителните знаци, които можете да откриете, ако анализирате поведението и дадените ситуации. Независимо дали сте в няколко приложения за запознанства, само в едно, или изобщо в нито едно, сте запознати с напрежението, което съпътства създаването на профил в приложение за запознанства.

От снимките до кратките отговори – профилите в приложенията за запознанства са възможност за потребителите да покажат своята индивидуалност и уникалност в нещо, което прилича на много личен асансьор с високи залози. С ограничения брой знаци и вече неестественото усещане, че трябва да опишете всичко, което можете да предложите, с надеждата, че някой ще ви намери за интересен и, надяваме се, привлекателен, решението какви снимки да използвате и какво да кажете се превръща в ракета. Бързото преглеждане на профила често разкрива флагове, за добро или за лошо.

Забравете червените флагове: търсете бежовите

infomax-logo-50-15-HW Анджелина Джоли си спретна модна къща

infomax-logo-50-15-HW Ето диета, с която Ким Кардашиян свали 30 кг за кратък период от време

Червените флагове означават „бягай далеч“, зелените – „давай“, жълтите – „действай внимателно“, а сега има и нов флаг, за който трябва да се внимава: това е бежовият.

Какво е бежов флаг?

Както вече се досещате вероятно, те касаят социалните мрежи. Според много специалисти бежовите флагове са индикация, че някой не е положил много усилия в профила си, че е изключително скучен или и двете. Опирането на общи хобита и интереси, например като „ходене на фитнес“ или „галене на кученца“, не предлага никаква специална информация за човека и на свой ред прави профила му скучен.

Това е доста по-различно от червените флагове. По принцип, когато потребителите попаднат на профили, в които липсва индивидуалност и уникалност, те могат спокойно да предположат, че ако отидат на среща с този човек, тя няма да доведе до нищо и ще бъде безинтересна. Разбира се, винаги има изключения от тези правила, тъй като всеки търси различни неща в партньора си. Но както червените флагове са нещо, с което трябва да се внимава, така и бежовите флагове са знак.

червените флагове

И докато повечето хора знаят какво представляват и кои са червените флагове, ето няколко примера за бежовите, които можете лесно да откриете.

Ако всички негови снимки са селфита

Това означава, че човек няма хобита или извънкласни дейности. Качването само на селфита може да спада и към червените флагове, но на пръв поглед показва най-вече скучен начин на живот.

Ако хобитата му са изключително общи

Пиенето на кафе, излизането навън, дрямката и разхождането на домашни любимци не са хобита. Те са просто неща, които в общи линии всеки прави всеки ден, така че не попадат в категорията на специалните или интересните. Обърнете внимание на този аспект на нещата, защото в търсенето на червените флагове подобни по-дребни детайли могат да останат незабелязани от вас.

червените флагове

Ако се позовава на популярен ситком

Ако някой търси олицетворение на екранни двойки, просто приемете, че това е най-дълбокото, до което ще стигне, когато става въпрос за романтика. По същия начин, ако цитират основни ситкоми или казват нещо от рода на „В свободното си време вероятно… гледам „Приятели“, спокойно може да приемете, че вкусът им за телевизионни предавания е остарял.

Интересите могат да са част от червените флагове, но да базираш връзката си на някой сериал може да спада към бежовите такива, за които да сте внимателни.

Ако неговият език на владеене или език на любовта е посочен като „сарказъм“

На първо място, това не е език; „Не можете да го владеете свободно. Всеки, който се смята за „саркастичен“ тип, вероятно не е много зрял или, честно казано, не е толкова забавен. Това също може да спадне към червените флагове, но и към бежовите, защото е предупреждение за начина на мислене на даден човек по тази толкова важна тема.

червените флагове

Ако търси „някого, с когото да се впуска в приключения“

Какво изобщо означава това? Дали става дума за екскурзии, походи и обиколки на забележителности, или за изпробване на различно кафене в съседния град? Определението на всеки за това е толкова различно, но това е толкова общо твърдение, че обикновено не си струва да се задълбочаваме в него.

Това не е сред червените флагове, но е предупреждение. Това е толкова общо като определение, че трябва да имате едно на ум за човека, който определя това като час от себе си.

Ако той се смята за „любител в отглеждането на цветя“

Да отглеждаш едно цвете не е нищо, за което да пишеш или да се хвалиш. Освен ако не притежавате магазин за растения или не работите в такъв, това не ви отличава от хилядите хора, които притежават растения и не забравят да ги поливат. Разбира се, това с цветята е само пример, но мислим, че схванахте идеята.

Вижте още:

Кой трябва да се извини – мъжът или жената?

Величието на жената е вечно

Уважавай чувствата на жената до теб – тя е всичко, приятелю

Боли ви гърбът? Лекувайте зъбите си!

9-те най-вредни реакции при стрес. Как да ги промените?

Силната жена oбича себе си, въпреки всичките си недостатъци

5 начина, по които хората наказват партньора си за изневяра

Три неща, които да НЕ правите, ако подозирате половинката си в изневяра

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе