Жената, която те обича може много да търпи, но реши ли да те напусне – то е завинаги

Жената, която те обича може много да търпи, но реши ли да те напусне – то е завинаги
Любов и партньорство

Жената, която те обича може много да търпи, но реши ли да те напусне – то е завинаги

Мислил си, че тя ще бъде с теб завинаги. Мислил си, че тя ще продължи да те обича и ще ти бъде лоялна, въпреки начина по който се отнасяше с нея. Ти си приел тази жена за даденост и не си ѝ дал това, което заслужава в една връзка.

Може би просто не си виждал нейната стойност, докато не е била готова да си тръгне. Хубаво е, че осъзна това, преди да е станало твърде късно. Защото дори и най-влюбената, вярна и отдадена жена би си тръгнала от мъжа, който не я цени. Но знаеш, приятелю, че жените не са като мъжете. Да се връщат и да си отиват. Реши ли жената да напусне един мъж – то е завинаги. И няма връщане назад. Дори и света да ѝ предлагаш.

Защо e добре да рекламирате в онлайн списание www.happywoman.bg

Знаци, че жената е приключила с мъжа до себе си 

Ще се отчужди от теб, като създаде стена

Добрата жена не приема лесно решението да се откаже от партньора си. Но когато тя реши, можете да заложиш живота си, че тя ще си тръгне наистина. Но не винаги е възможно да го направи веднага. Например, тя може да почувства, че има твърде много за губене или че няма къде да отиде, тогава тя ще запази разума си, но ще се отчужди от теб.

Тоест, тя създава стена около себе си и затваря всичко извън тази стена.

Може да разбереш това, когато тя не се влияе лесно от нещата, които преди са я притеснявали. Например, може би сте имали конфликти, спорове за всякакви неща и преди тя е реагирала много емоционално, винаги е държала да си изясните неща, искала е да дадеш обяснения. А днес просто вдига рамене и мълчи. Сякаш се е отказала от тази връзка. От теб. От вас.

Винаги този, който слага край на една връзка е лошия герой

Приятелство с бившия може да съществува единствено, когато чувствата са си отишли напълно

Тя вече не ревнува

Дори и да изглеждате отегчени един от друг, ще разбереш, че едно момиче все още е влюбено в теб, ако тя ревнува, когато си с друго момиче. Ако преди е ревнувала много, а сега не ѝ пука с кого си или по кое време се прибираш, с теб е свършено. Тоест с любовта ви. С любовта ѝ към теб…

За нея тя предпочита да се съсредоточи върху себе си, отколкото да губи още една секунда, тревожейки се за теб. Твърде изморена е. И вече всичко ѝ се струва толкова безразлично.

Когато жената е влюбена вижда и най-големия негодник като Мистър Съвършен

Новото модерно: Защо зрелите жени харесват млади момчета

Тя не идва на помощ, както преди

Твоето момиче е уникално и единствено по рода си. Тя беше до теб през цялото време, дори в най-натоварените си дни. Пренебрегвала е себе си и собствените си нужди, заради теб. С радост и нетърпение се срещахте вечер след работа, а ти бързаше да споделиш как е преминал денят ти. Тя винаги беше насреща, готова да те изслуша. И ако имаше нужда от пари, тя с радост ти даваше, без да се замисли.

Сега тя не е тук за теб. Няма я. Физически е до теб, но душевно? Усещаш, че тази жена вече не е същата. И ако до преди няколко месеца бе готова да прекоси и океан за теб, днес дори не би прескочила локва. Лошо, приятелю. Много лошо.

Вижте още⤵️

Зодиите, които използват сарказъм, за да прикрият истинските си чувства

Като старо вино: тези 3 зодии стават все по-красиви с възрастта

Мъжете от тези четири зодии се страхуват от жените си

Какво трябва да направите през ЛЯТОТО на 2022 година според зодията

Основните страхове на мъжете по зодиакален знак

Най-злобните зодии, които са способни на всичко, когато бъдат провокирани

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2022 Happy Woman BG
Tagged , , , , , , , , , , ,
на горе