дневен хороскоп
Астрология

Дневен хороскоп за 9.09.2021 четвъртък

Овен

Очаква ви ден с положителни емоции, но не чак толкова да отговорят на вашия очакващ характер. Насочена физическа и психическа сила към важни дела за края на работната седмица, които да ви улеснят и да не извършвате допълнителни неща. Енергията ви е на ниво, така че ще успеете.

Телец

Хоризонтът пред този ден е доста обещаващ и небето дава признаци на защита спрямо вас. Възможно е да имате някои пречки по време на професионалните си задължения, но този път ще реагирате по-спокойно и това няма да предизвика срив.

Близнаци

Мислите ви водят само до разсейване, въпреки, че днес трябва да сте концентрирани. Не предприемайте трудни задачи. Вашата устойчивост се подобрява, би било добре да продължите по този път, за да подобрите начина си на живот.

Рак

Звездите се редуват тези дни в услуги за вас. Въпреки това, настроението ви може да пострада от толкова летене на високо. Осъзнавате, че не винаги може да бъдете в състояние да запазите контрол върху ситуациите. Въпреки това, ще покажете, че сте способни на голяма приспособимост.

Лъв

Днес вие сте под защитата на Луната и Венера във Везни, на Марс в Дева. Ще се съсредоточите върху стратегии и действия за постигане на целите си. Ще стигнете до върха и ще промените много неща в положителна посока, ако прекарвате повече време в разговор с близките хора, без прекалено много да се изтъквате.

Дева

Голяма енергия ви държи движи колкото искате красивата Хурден помещава в приятеля, неуморим и Торо знак. Но това не е само тази планета, за да сте в нарушение на енергия. Слънцето, Марс и Плутон са свързани с нея и ви обещавам, че да бъде в състояние да ви направи улица с песъчинки и решителност, …

 

Дева

Голяма енергия ви поддържа в движение по начина, по който искате. Слънцето, Марс и Плутон са съюзнически сили и обещават успех. Те ще ви накарат да вземате решения да ви накарат с решителност и непоколебимост.

Дневен хороскоп за 9.09.2021 четвъртък

Везни

Оптимално небе с Венера на ваша страна, от друга страна Сатурн може да ви направи много ясни и рационални, особено в семейните отношения, с деца или с родители. Ще получите добри новини. Така че отворете пощата си, без да се притеснявате! Не се отмятайте от мнението си прекалено

 

Скорпион

Денят започва блестящо с Плутон, в отлично насторение, с магическа интуиции и способност да разбирате хората около вас, особено тези, които обичате. На сутринта си подредете делата като си дайте повече цели, защото ще имате сили за всичко.

 

Стрелец

Планетите, занимаващи се с подчертаване на класата, елегантността, удоволствието да бъдете в центъра на вниманието, ще бъдат насочени към вас. В очевидното спокойствие на деня, ще срещнете ситуации, които отварят вратата на по-високо ниво. Вашето разсейване може да ви коства някои грешки, а след това трябва да забавите и да си направите равносметка.

 

Козирог

Астрален профил, който изглежда ви активира, но от време на време, защото иначе се чувствате уморено в този ден на септември. Въпреки това, удовлетворение, няма да ви липсва. Особено добре ще вървят отношенията с приятели, които ще ви разберат и няма да ви дават много газ, за да свършите още дела.

 

Водолей

Момент на истинска „астрологична благодат“ за много от Водолеите, особено ако принадлежат към първото декада. Нищо не може да съсипе доброто ви настроение днес! Небето се усмихва и очаквате много положителни резултати от вашите дела. Днес сте лишени дори от съмнения.

 

Риба

Юпитер и Нептун ви подкрепят, затова можете да демонстрирате своя талант като медиатори в конфликт между тези около вас. Вие сте в добра форма, вие сте почти с електрическо вдъхновение, защото сте потиснали някои егоцентрични сили. Отдайте малко време и на личния си живот.

Tagged , , , , , , ,
на горе