любовен хороскоп
Астрология

Любовен хороскоп за 9.09.2021 четвъртък

Овен

Вие вече няма да понасяте игрите на някои хора. Време е да изразите това, което мислите и да установите границите си. Нека партньорът ви разбере, че не може да си позволява всичко.

 

Телец

Вашият партньор може да ви накара да преоцените нещата. Време е да приложите някои промени във връзката, като добавите малко фантазия. Същото важи и за необвързаните. На следващата среща покажете повече от игривата си страна.

 

Близнаци

Днес няма нито пълно щастие, нито разочарования. Съмненията изчезват и потвържденията сякаш пристигат. Това неистово желание да сте с човека до себе си, понякога ви изиграва лоши шеги.

 

Рак

Вашите искания или тези на партньора ви ще бъдат вашата стартова точка. Трябва да вървите стъпка по стъпка и да забавите малко ритъма, за да можете да се възползвате максимално от романтичната насока, която се задава.

 

Лъв

Планетите днес са ви осигурили моменти на интимност. Подходете към тях с удовлетворение. Следвайте вдъхновението си. Сингъл Лъвовете, търсят партньор, който е в пълна хармония с техните ценности, но това е трудна задача.

 

Дева

Дошло е времето за разяснения. Ще имате способността и сръчността да откриете истината за някои от вашите съмнения и ще имате по-добро разбиране на целите си. Опитайте се да говорите ясно с партньора си, защото е време и той да погледне по-сериозно на някои неща.

Любовен хороскоп за 9.09.2021 четвъртък

Везни

Отворете сърцето си на онези, които ви обичат наистина и няма да се чувствате разочаровани. Дошло е времето да се създадете мисли за живота си, който е напътстван от Венера, а тя може да направи всичко това възможно.

 

Скорпион

Имате на ума си сложни въпроси, които ви правят по-сериозни от обикновено. Тази ситуация е неизбежна според напредналостта на връзката ви. Не изолирайте себе си твърде много, останете отворени към партньора си.

 

Стелец

Възползвайте се от днешния ден, за да обсъдите с партньора си всичко около вашия живот. Дори най-малките сплетни ще бъдат по-лесни за изглаждане в спокойствието, което ще създадете … и без нерви всички споразумения ще бъдат възможни!

 

Козирог

Спешно се връщате към някои норми на сантименталния си живот. Ще имате по-добро разбиране за причините, породили грешките извършени в миналото. Не се чувствайте виновни! Подарете една вечеря на партньора си.

 

Водолей

Ще забележите нови емоционални аспекти във вашия сантиментален живот. Не се изненадвайте, ако се видите, че сте по-внимателни към нуждите на партньора си, това е естествена прогресия, която изпълнявате.

 

Риби

Очевидните нюанси на вашето поведение и това, което казвате засилва вашата възможност за привличане. Това ще ви позволи да доминирате във връзката. Сингъл Рибите можеш да имат силно изживяване от пръв поглед!

Tagged , , , , , , , , , ,
на горе