Как винаги да бъдете интересни за мъжа, когато сте във връзка

Как винаги да бъдете интересни за мъжа, когато сте във връзка
Любов и партньорство

Как винаги да бъдете интересни за мъжа, когато сте във връзка

 

 

Сигурно сте попадали на куп статии, посветени на това, че в една връзка трябва да бъдете интересни, за да не се отегчи партньорът ви. Но проблемът е, че никой не казва как да го направите.

Изглежда, че в началото на една връзка, когато все още не се познавате, всеки ден можете да научите нещо ново, да изненадате човек с факти, истории от живота. Но когато сте заедно година или повече, най -вероятно се познавате като пръстите на ръката си.

 

Нека започнем да разбираме човешката психика, как работи тя?

Сега казваме на мъжа нещо и ни се струва, че е толкова интересно, толкова хубаво. И той седи, кима, слуша всичко това, дори ако изобщо не се интересува.

Но за да не се обидите, слуша, задава някои въпроси по темата. И така лека полека се превръщате в бъбрив, неинтересен човек. Същото е и във взаимоотношенията. Това важи особено за бъбривите момичета.

 

Обичаме да говорим, за нас е важно да обсъдим всичко, за да изхвърлим емоциите. Разкажете за Ваня и съпруга й, спомнете си Катя с третото й дете или дори за колежката, която носеше чанта отпреди 15 години на работата.

 

Но мъжете не са такива, не обичат да говорят толкова много и още повече не им е интересно да го слушат. Те не говорят за това, за да не ви обидят. Жената не казва на мъжа, че не се интересува да чуе за футбол или частите на колата, които са счупени и трябва да бъдат сменени.

 

Следователно в една връзка трябва да е вярно, че не ви е интересно да слушате нещо. Например: чуйте, не ми е интересно да слушам това, нека поговорим за нещо друго. Но в този момент вие имате мисъл и бурна емоция вътре в себе си: „Как така не ти е интересно да ме слушаш“. Поради това започва кавга и неразбиране.

 

Но трябва да сте подготвени за това, важно е да разберете, че не всеки харесва това, което харесвате. Просто се съгласявате с това и отидете да обсъдите тази тема с приятелка. Можете също така да кажете на мъжа си, че не се интересувате от футбол или ремонта на колата.

 

Всъщност това има много предимства. Връзката ви става искрена. Вие не се преструвате, че ви е интересно да чуете за коли или футбол, мъжът не се преструва, че му е интересно да чуе клюки за приятелките ви.

 

В противен случай в един момент може да възникне експлозия. Всеки път, когато слушате, кимате и след това просто ви омръзва, избухвате и можете да извикате: „Да, тази тема не ми е интересна.“ Което също ще доведе до скандал.

 

Имате нужда от спокойна връзка, което означава, че трябва във всеки момент да се чувствате комфортно. В една връзка трябва да говорите. И така, за какво да говорим, ако вашият партньор не харесва темата ви? Да, всичко е лесно – за други теми. Така че, за да бъдете винаги интересни в една връзка, трябва:

 

По -малко обсъждане на приятелките ви с мъжа ви (освен ако, разбира се, мъжът ви не е клюкарката);

Темите, които се отнасят само за жените, се обсъждат най -добре с приятелки;

Развивайте се, научавайте нови неща, споделяйте нови знания с мъжа си;

Не обсъждайте теми, които не са интересни за партньора ви;

Намерете обща дейност, хоби, спорт, за да може да се обсъжда заедно.

В отношенията е необходимо да се адаптирате един към друг, в противен случай не можете да ги изградите.

Tagged , , , , , , , , ,
на горе