Предмети от гардероба, от които да се отървете

Предмети от гардероба, от които да се отървете
Мода

Предмети от гардероба, от които да се отървете

 

Можете да изглеждате стилно и елегантно само когато гардеробът не е затрупан с излишни дрехи, които мнозина пазят за всеки случай. Есента наближава, време е да почистим гардероба, а защо не и да сменим стила си?

Нека да разгледаме 10 неща, от които да се отървете незабавно, ако те все още заемат място в гардероба ви.

 

 

Дрехи, които всеки има

 

Почистете гардероба си от скучни неща: ugg ботуши, които обезобразяват женския крак; В тях губите своята индивидуалност и ставате „като всички останали“.

Дрехи, които не пасват на тялото ви

Целта на всяко облекло трябва да бъде мотото: скрийте всички недостатъци и подчертайте достойнството на фигурата. Ако дрехите са ви вече тесни или къси, отървете се от тях и освободете място в гардероба за прилични тоалети.

Дрехи и обувки с лошо качество

Почитателите на животинските щампи в дрехите трябва да помнят, че такива закачливи тоалети трябва да бъдат с най -високо качество, в противен случай те ще подчертаят евтиността както на нещата, така и на вашия имидж като цяло.

Дрехи, които са твърде разкриващи

Твърде разкриващите тоалети не трябва да присъстват в стилния гардероб, те изглеждат вулгарно и нито ще предизвикат одобрението, нито възхищението на другите. Но мнението за вас може да се развали.

Сувенирни тениски

Такова нещо, ако сте го избрали за демонстрация на вашия мироглед, трябва да е подходящо за ситуацията. Ако дори не знаете превода на надписа, отървете се от тениската.

Дрехи, които не сте носили повече от година

Нещата, които събират прах в гардероба в очакване на подходящия момент, само заемат място. Ако продължите без тези тоалети дълго време, нямате нужда от тях.

Развалени дрехи и обувки

Без значение колко ви харесва нещото, ако е развлечено от пранетата или избеляло, трябва да се отървете от него. Същото важи и за изтърканите чанти, обувки и шапки.

Дрехи, които не отговарят на вашата възраст

Всички жени искат да изглеждат млади, но ако използвате нещата на дъщеря си или племенницата си в това желание, тогава ще изглеждате нелепо.

Неправилно бельо

Бельото, особено сутиенът, трябва да бъде подбрано много внимателно, така че да бъде не само красиво, но и удобно. Тогава той ще подчертае красотата на гърдите ви.

Дрехи демоде

Не бива да носите демодирани и скучни офис дрехи в ежедневието си. Струва си да експериментирате не само с моделите на дрехите и обувките, но и с цветовата палитра във вашия гардероб.

Следвайте модните тенденции и търсете дрехи, които подчертават вашата личност и стил.

Tagged , ,
на горе