Как да си върнете бившия стъпка по стъпка
Любов и партньорство

Как да си върнете бившия стъпка по стъпка

Вероятно сте чели или слушали много съвети как да си върнете бившия. Истината е, че всичко е строго индивидуално в зависимост от индивидуалностите на всеки от вас. В същото време обаче има някои универсални правила, които може да следвате, за да пожънете успех, ако решите да си дадете втори шанс.

Как да си върнете бившия стъпка по стъпка

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

infomax-logo-50-15-HW Излизат мемоарите на Бритни Спиърс, Барбра Стрейзанд и Илон Мъск

Ето и как да си върнете бившия стъпка по стъпка:

Променете гледната си точка

За да се освободите от веригите на негативните модели във взаимоотношенията, трябва да пренастроите мисленето си. Като подхождате към бъдещите взаимоотношения с отворено съзнание и без негативни мисли можете да си създадете положителен поглед върху взаимоотношенията.

Съсредоточете се върху положителните преживявания, които сте имали във взаимоотношенията. Не се страхувайте да си позволите да бъдете уязвими, но го правете по здравословен и конструктивен начин. С търпение, усилия и практика можете да култивирате нов начин на мислене, който ви позволява да се освободите от негативните чувства и асоциации и да си върнете бившия.

Бъдете отворени за нови преживявания

Не позволявайте да попаднете в капана на рутината, която оставя връзката ви да се чувства скучна и неангажираща. За да поддържате нещата вълнуващи, полагайте усилия да бъдете отворени към нови преживявания, дискусии и дейности с половинката си.

Участието в нови дейности заедно може да насърчи интимността и да създаде спомени, които да останат за цял живот. За да ви вдъхновим, ето няколко уникални идеи, които да опитате.

да си върнете

Инвестирайте в прекарването на време заедно

Един от най-добрите начини да си върнете бившия е като се свържете с него чрез качествено прекарване на времето. Смислените моменти могат да проправят пътя към задълбочени разговори, които позволяват и на двама ви да развиете по-дълбоко разбиране. Когато се впускате в разговори, останете присъстващи и внимавайте за емоциите и мислите на партньора си.

Опознайте бившия си приятел наново, като задавате въпроси и участвате в обмислени разговори. Не забравяйте да му покажете колко много го цените и оценявате, като му отделите цялото си внимание. Бъдете добър слушател и бъдете открити, за да си върнете бившия наистина.

Възстановявайте доверието постепенно

Възстановяването на доверието във всяка връзка не е лесно, но е възможно. Ключът е да го култивирате бавно, но сигурно, и да позволите на действията си да говорят сами за себе си. Проявявайте малки добрини и бъдете честни с течение на времето, тъй като това ще помогне за възстановяването на доверието. Освен това надеждността е от първостепенно значение – ангажирайте се да следвате поетите ангажименти, да признавате грешките си и да се извинявате. Човек трябва да остане търпелив по време на това пътуване и постепенно да позволи на връзката да разцъфне отново в старите сладки времена.

Излезте на среща

Ако усещате, че пламъчетата на любовта към бившия ви любим отново трепват и се чудите как да си върнете бившето гадже, излизането на среща може да е идеалният начин да възстановите връзката. Естествено, това важи, само ако връзката ви е приключила с положителен край. Внимателното планиране е от решаващо значение, за да сте сигурни, че срещата ще премине гладко и приятно и за двете страни. Освен това провеждането на честен разговор за проблемите в миналото ще ви помогне да намалите напрежението преди да отидете на среща.

Когато избирате мястото на събитието, помислете за място, от което няма лоши спомени, или за място, което не е твърде неудобно. В крайна сметка не бихте искали да създавате допълнително напрежение в ситуацията. Не забравяйте да спазвате темпото и да правите малки стъпки, като оставите място за потенциално развитие на връзката. Дайте му шанс и това може да е точно това, от което се нуждаете, за да разпалите отново любовта, която двамата сте споделяли и да си върнете бившия.

да си върнете

Поемете ангажимент към връзката си

Изграждането на солидна и надеждна връзка е от ключово, а поемането на ангажимент е от решаващо значение. Възстановяването на доверието и да си върнете бившия изисква упорита работа и постоянство. Това означава да бъдете открити и да желаете да работите заедно, за да се получи.

Като двойка трябва да обсъдите и да планирате как ще изглежда този ангажимент и за двама ви. Бъдете конкретни в очертаването на важните стъпки и обещанията, които ще си дадете един на друг.

Започнете на чисто

Започнете отначало на чисто. Но преди това отделете малко време да се вгледате в себе си, да се успокоите и да подходите с чисто нов поглед. От съществено значение, когато искате да си върнете бившия, е и двамата да имате съгласие за това какво търсите от възстановяването на връзката, за да можете да възприемате мненията и чувствата на другия с уважение и възхищение. Един незащитен и правдив разговор може да направи чудеса за възстановяването на връзката.

Как да си върнете бившия стъпка по стъпка

Действайте бавно

Когато се опитвате да запалите отново стария пламък и да си върнете бившия, устойте на желанието да бързате. Може да е изкушаващо да скочите веднага и да се опитате да продължите оттам, откъдето сте спрели, но импулсивните стъпки могат да нанесат повече вреда, отколкото полза. Вместо това си дайте пространство и време, за да обмислите внимателно следващите си ходове. С обмислено планиране и твърда ръка ще увеличите шансовете си за успех и ще се подготвите за по-силна и стабилна връзка в дългосрочен план.

Приемете решението на бившия си

Не позволявайте настойчивостта ви да ви подведе, че тя е най-доброто оръжие, за да си върнете бившия любим. В случай че сте опитали всички възможни стратегии, а бившият ви партньор е решил да не се сдобрява, жизненоважно е да приемете решението му. Може би той се нужда от още време или просто иска да продължи напред. Помнете, че неговото решение не определя вашата стойност.

Вижте още:

6 съвета как да му привлечете вниманието, когато връзката не върви

ЖЕНСКИТЕ НЕДОСТАТЪЦИ, КОИТО КАРАТ МЪЖЕТЕ ДА СЕ ВЛЮБВАТ – НЕ СЕ ОТЪРВАВАЙТЕ ОТ ТЯХ

На шега или не: Нещата, които мъжете си мислят, че правим за тях, но изобщо не е така

5 разлики за това как мъжете и жените приемат раздялата

В какви жени се влюбват мъжете до уши?

Теория за червения маникюр: защо всички мъже са луди по него?

Какво означава, когато мъж докосне кръста ви – нима е знак за интимност

Д-р Неделя Щонова със 17 безценни съвета как да влезете във форма и да сте здрави

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged ,
на горе