10 начина да поддържате интереса на един мъж
Любов и партньорство

10 начина да поддържате интереса на един мъж

Да поддържате интереса на един мъж понякога може да се окаже малко сложна задача, затова сме тук да ви помогнем. Противно на общоприетото схващане, въобще не е задължително да сте интимни с този човек, за да привличате вниманието му или пък да не може да се случи при връзка от разстояние.

10 начина да поддържате интереса на един мъж

infomax-logo-50-15-HW Средиземноморската диета набляга на натурални, необработени храни

infomax-logo-50-15-HW Топ-3! Коя е най-хубавата Мис България?

Представяме ви първо няколко начина да поддържате интереса на един мъж, без да е нужно да спите с него:

Бъдете сигурни и го накарайте да се чувства сигурен за връзката

Лоялността се печели и е нещо, за което постоянно полагате усилия. Не ревнувайте от приятелите му или ако прекарва време с тях. Нищо друго няма значение, ако той се грижи за вас и ви отделя време. По същия начин поддържайте здравословни граници с другите, за да накарате партньора си да се чувства сигурен и защитен.

Показвайте привързаността си към него

Има различни начини да покажете привързаността си към партньора си. Говорете с него, прекарвайте качествено време с него, оставяйте сладки съобщения, грижете се за него, когато е болен, бъдете добър слушател, когато иска да говори за нещо, и бъдете търпеливи с него. Така със сигурност ще поддържате интереса му

Бъдете интелектуални

Да бъдете интелигентни може да бъде голяма възбуда за вашия човек. Бъдете остроумни, самоуверени и говорете за интелектуални неща с партньора си, за да му покажете своята знаеща страна. Мъжете обичат уверени жени, които са нетърпеливи да научат повече за различни неща. Бъдете такива и се изявявайте като кралица, за да поддържате интереса му. Все пак не прекалявайте, за да не бъдете погрешно оценени като всезнайковци.

поддържате интереса
10 начина да поддържате интереса на един мъж

Избягвайте драмите и караниците

Отдаването на ненужни караници и спорове може да нарани партньора ви и да понижи стойността ви във връзката. Ако нещо ви притеснява в партньора ви, поговорете за това с него. Дори по време на караници не говорете злобни неща и не драматизирайте прекалено. Опитайте се да бъдете възможно най-учтиви и да приемате нещата леко, за да поддържате интереса на вашия човек към вас.

Обсипвайте го с прегръдки и целувки

Целувките и прегръдките са най-добрите начини да покажете на партньора си своята романтична страна и да поддържате интереса му. Бъдете романтични, флиртувайте и прегръщайте партньора си, за да споделите с него топлината на любовта си. Друг съвет как да задържите интереса на един мъж е да го обсипвате с целувки и да му дадете да разбере, че много ги цените.

10 начина да поддържате интереса на един мъж
10 начина да поддържате интереса на един мъж

Как да поддържате интереса на мъж при връзки от разстояние:

Обаждайте му се винаги, когато е възможно

При връзките от разстояние единственото нещо, което може да сближи двама ви, са текстовите съобщения и обажданията. Така че се постарайте да намерите време за партньора си и му се обаждайте винаги, когато е възможно. Не прекалявайте обаче с това. Дайте на партньора си и свободата, от която се нуждае.

Планирайте изненадващо посещение

Посетете вашия човек, без да го информирате предварително, и го изненадайте с малък подарък или добре планиран ден! Винаги можете да потърсите съвет от негови приятели или колеги, които ще ви помогнат да планирате посещението си по-добре.

Играйте заедно на игри

Съществуват различни онлайн игри, които двойките могат да играят заедно и да прекарват качествено време един с друг. Играйте видеоигри или игри с карти, за да поддържате интереса му, а също забавлението и ентусиазма във връзката.

Изпращайте му смислени подаръци

Хората се привързват към специални спомени. Изпратете на партньора си сладък спомен за вас под формата на подарък. Можете да изберете най-хубавата снимка на двама ви като двойка, да я рамкирате и да я изпратите като подарък. Освен това познавайте неговите симпатии и антипатии и му изпращайте неща, които ще му харесат, а не това, което искате да има.

поддържате интереса
10 начина да поддържате интереса на един мъж

Правете неща заедно

Дори и да не сте заедно физически, можете да поддържате интереса му, като създадете специални спомени, докато правите неща заедно. Например, можете да планирате филмова вечер за среща, като изберете филм и го гледате по едно и също време. Можете да си пишете, докато гледате филма, да го обсъждате и да се забавлявате, или дори да бъдете един с друг във видеоразговор, за да го направите по-интимен.

Заключение

Тези съвети могат да ви помогнат да поддържате интереса на един мъж, но не забравяйте, че дългосрочната връзка се гради с любов и уважение. Ценете партньора си и го карайте да се чувства така, сякаш всеки ден с вас е не по-малко от благословия. Не забравяйте да го оставите да диша и да се наслаждава и на своето пространство. Обичайте с цялото си сърце и бъдете готови да го получите обратно от него.

Вижте още:

6 съвета как да му привлечете вниманието, когато връзката не върви

ЖЕНСКИТЕ НЕДОСТАТЪЦИ, КОИТО КАРАТ МЪЖЕТЕ ДА СЕ ВЛЮБВАТ – НЕ СЕ ОТЪРВАВАЙТЕ ОТ ТЯХ

На шега или не: Нещата, които мъжете си мислят, че правим за тях, но изобщо не е така

5 разлики за това как мъжете и жените приемат раздялата

В какви жени се влюбват мъжете до уши?

Теория за червения маникюр: защо всички мъже са луди по него?

Какво означава, когато мъж докосне кръста ви – нима е знак за интимност

Digiprove sealТази статия е защитена от Digiprove © 2023 Happy Woman BG
Tagged , ,
на горе